Vi har haft en mycket bra upplevelse av vår telefonileverantör. Allt från installation till löpande support har fungerat smidigt och professionellt. När vi har behövt hjälp har vi alltid fått snabb åt... Mehr ansehen
Jag är otroligt nöjd med Techtell som telefonileverantör. Servicen har varit snabb, professionell och personlig från start till mål. Ett extra stort tack till Fabian som alltid tar sig tid att hjä... Mehr ansehen
VI kontaktade Techtell för att se över våran telefoni. Mycket snabb feedback och kom med en konkret och prisvärd lösning. Varmaste rekommendationen!
Förmodligen en av de bästa leverantörerna för företagstelefoni. Vi använder både mobilabonnemang och växel från Techtell och har varit otroligt nöjda från start. Supporten är fantastisk, de svarar... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
TechTell - Sveriges Företagsoperatör.
Florettgatan 22a, 254 67, Helsingborg, Schweden
- 042-81212
- kundservice@techtell.se
- techtell.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Mycket nöjd
Mycket nöjd! Alltid snabb och hjälpsam service.

Antwort von TechTell
Förmodligen en av de bästa leverantörerna för företagstelefoni
Förmodligen en av de bästa leverantörerna för företagstelefoni.
Vi använder både mobilabonnemang och växel från Techtell och har varit otroligt nöjda från start. Supporten är fantastisk, de svarar alltid inom 30 sekunder och är både trevliga och hjälpsamma.
Priserna är mycket bra, och vi har aldrig upplevt något avbrott eller problem som påverkat vår verksamhet.
Efter 6 månader så kan jag kan varmt rekommendera Techtell till alla som funderar på att byta leverantör!

Stort tack för hjälp
Stort tack för hjälp med det tekniska! Eloge till er för den snabba återkopplingen

Antwort von TechTell
Bra service och trevligt bemötande från…
Bra service och trevligt bemötande från Calle!

Funkar
Måste ge credd till Filip som löste våra problem vi haft hos Tele2. Frågar därför alltid efter Filip när jag ringer in till supporten. Tack!

Antwort von TechTell
Jag använder TechTell som företags…
Jag använder TechTell som företags telefon och funkar hur bra som helst. Mvh Sebastian Björk från Vålt

Antwort von TechTell
Utmärkt service och grym täckning!
På företaget jag jobbar har vi nu haft Techtell i över ett år och vi kunde inte hittat en bättre operatör.
Ruskigt bra täckning och supporten är ännu bättre.
Väldigt nöjd kund.

Service i världsklass
Service i världsklass, smärtfritt och lätt.
Rekommenderar starkt TechTell!

Antwort von TechTell
Mail-bombar mig i tron att jag bedriver…
Mail-bombar mig i tron att jag bedriver en verksamhet som jag inte sysslar med. Oseriöst att inte göra ett förarbete och kolla upp den information man utgår från när man gör utskick, riktad marknadsföring etc.
De har hållit på i 6 månader utan att jag besvarat ett enda email. Ett seriöst företag skulle sluta efter så lång tid.

Perfekt service
Perfekt service! Underlättade bytet mycket för oss

Kan start rekommenderas
Kan start rekommenderas! Bra bemötande och snabb hjälp

Sveriges bästa operatör
Fantastisk tjänst och bemötande.

Som telefoni ska vara!
Professionell företagstelefoni med kundservice i världsklass.

Bra service och seriöst
Bra service, kunnande och kundfokus. Stabilt och tryggt företag att göra affärer med. / Rickard

Väldigt trevliga och hjälpsamma
Väldigt trevliga och hjälpsamma, jag är så nöjd!

Väldigt bra service
Väldigt bra service! Hjälpte mig att komma ner i pris

Antwort von TechTell
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.