Det här är tyvärr en av de mest överskattade och överprisade utbildningarna jag stött på. Videomaterialet håller nybörjarnivå och motsvarar gratis tutorials på YouTube. Coachningen är svag, och vi... Mehr ansehen
Jag valde Techover efter att ha sett deras videor om tidigare studenter som klarat utbildningen – jag kollade även upp några av dem själv och allt stämde! Ni är väldigt duktiga på allt ni gör, och jag... Mehr ansehen
Jag är just nu på avancerad Javascript-nivå och hade gärna sett ännu fler uppgifter för att utmana mig själv ännu mer i kodning. När jag frågade efter det skickade Marcus ut utmaningar till mig dire... Mehr ansehen
Jag trivs riktigt bra med Techover och är övertygad om att jag valt rätt. Möjligheten att styra mitt tempo och få stöd via handledning och Skool-appen är oslagbar. Ibland känns 30 minuter vid check-in... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Über Techover
Vom Unternehmen geschrieben
Vi hjälper dig byta till en karriär i Tech!
Hos oss studerar du på dina villkor. Hela utbildningen går att genomföra på distans och tar mellan 4 - 12 månader beroende på din studietakt.
Utbildningen är gjord för dig som vill studera vid sidan av ditt heltidsjobb och vill få tillgång till personlig coaching, svenskt kursmaterial och en snabbt växande community av medstudenter som peppar dig genom hela resan att byta till en karriär i Tech.
Hos oss får du lära dig programmering och upptäcka hur du kan byta till ett jobb där du kan jobba på distans och känna att du utvecklas varje dag.
Jag vill läsa mer om Techover!
Styrmansgatan 14A, 11454, Stockholm, Schweden
- support@techover.nu
- techover.nu
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Jag måste säga att träffa Rasmus var…
Jag måste säga att träffa Rasmus var det bästa som hänt mig de senaste 3 veckorna.Den här killen tryckte på rätt "knappar" i mig och jag började fungera helt annorlunda. Tack för alla råd jag fick, det var en helt fantastisk upplevelse.
Stor Guldstjärna
Jag bestämde mig för att äntligen göra verklighet av det karriärsskifte som jag så länge gått och funderat över. Jag började jämföra olika utbildningar och tillvägagångssätt för att hitta en bra, ekonomisk och effektiv väg för att förverkliga mitt mål om att bli anställd som utvecklare. Efter otaliga timmars förarbete och grundlig research började valet till slut kännas ganska självklart. Jag lyckades komma i kontakt med Techover genom en vän som gått samma utbildning och rekommenderade den varmt. Jag gjorde slag i saken och det visade sig bli mitt livs bästa investering och jag kan inte göra annat än att lyfta Techover och alla som står bakom företaget till skyarna. Det jag har fått i gengäld går inte ens att sätta värde på. Rekommenderas varmt och helhjärtat till alla där ute som funderar på en karriär i tech!
bästa skolan jag har hört :D
Jag kände att det var dags för en…
Jag kände att det var dags för en förändring och hade känt det länge men inte fått tummen ur. Då snubblade jag över en instagram reklam om ett företag som lovade karriärs byte inom ett år. Detta måste jag bara prova, sagt och gjort. Nu är jag fortfarande i startgroparna på min nya karriär men det känns som ett helt rätt beslut. Jag är inte en pluggis, jag hade aldrig fixat och sätta mig en skolbänk i 8 h igen men detta handlar om 1-2 timmar om dagen högst. Materialet är pedagogiskt och man kan hänga med även utan tidigare erfarenhet av programmering. Lärarna är väldigt sköna, roliga att ha och göra med!
Rekommederas varmt!
En enastående utbildning!
Först och främst är kursmaterialet hur bra som helst, rakt på sak och enkelt att förstå. Jag uppskattar också feedbacken man får direkt på projekten man bygger. Jag har helt ärligt inget att klaga på! Det är en enastående utbildning och alla som är intresserad av programmering bör ansöka
Varför rekommenderar jag Techover
Jag hade slutat utvecklas i byggbranschen och ville se möjligheterna för mig i Tech.
Det är väldigt bra material som är enkelt att förstå.
Bra lärare och roligt community med tävlingar, man hjälper varandra osv.
Jag vet inte vad som skulle kunna bli bättre faktiskt…
Och jag brukar aldrig ge 5 stjärnigt betyg.
jag kan bara ge Tech fem stjärnor
jag kan bara ge Tech fem stjärnor. eftersom de är bästa, enkelt och tydligt att förstå deras kurs. rekommenderas stark.
Rasmus du är 1 på miljonen
Rasmus du är 1 på miljonen. Jag har träffat många människor i mitt liv. Det finns få som dig på jorden. Älskar din ärlighet, passion för att hjälpa människor, genuint personlighet och omtanke. Älskar hur du ställer frågor. Du fick mig att se från ett annat perspektiv och mer insikt i mitt liv. Vilken väg jag ska ta i livet. För evigt tacksam för samtalet.
Klockren bootcamp med underbara lärare
Fantastisk bra utbildning som individanpassas där elever efter färdigställd utbildning garanteras uppnå kraven för en junior/trainee webbutvecklare.
Man får otroligt bra hjälp med jobbsökande samt coaching inför intervjuer och arbetsprover.
Luras inte av att utbildningen känns för kort.
Du kan ta all tid du behöver och 4 månader är absolut görbart men ganska tufft om man jobbar heltid och har annat att stå i efter jobbet.
Bemötande och välkomst av världs klass
Bemötande och välkomst av världs klass. Jätte trevliga och hjälpsamma personer som verkligen ställer eleverna i fokus. Jättenöjd med hela upplevelsen än så länge!
Dröm blir till verklighet!
Jag är en person som aldrig skulle vilja sätta mig i skolbänken men jag har total fastnat!
Techover är väldigt lärorikt, lätt att förstå och spännande att lära sig så häftiga grejer.
Jag har också lärt känna nya vänner som delar samma intressen som jag har.
Stödet jag har fått har varit sjukt bra.
Lärarna vill hjälpa till, pushar en som gör att en är motiverad.
Det var bra mood och energy
Dessa grabbar har vänt om mitt liv!
Dessa grabbar har vänt om mitt liv!
Från att vara en som arbetar på ett vanligt 7-4 jobb, där man ej blir uppskattad och där varje dag ser lika tråkig och deprimerande ut till att vara i en utbildning där man kombinerar sitt jobb medans man utbildar sig till sitt drömjobb är livsomvälvande.
Jag har blivit så vänligt bemött av alla och kvalitén på utbildningsmaterialet gör att VEM SOM HELST SOM VILL, kan lära sig det som lärs ut! Att alltid ha någon att luta sig mot har känts så tryggt och man blir vägledd i alla steg. Gemenskapen är grym och stärks ännu mer med alla event och workshops som erbjuds. Den som vill göra en förändring i sitt liv och en snabb en dessutom sök till Techover och låt ert liv bli det ni alltid har drömt om.⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
I början av kursen - Känner mig helnöjd!
Efter att ha jobbat som digital marknadsförare, ville jag ta ett kliv in i Tech.
Jag är ingen person som gillar att sitta i skolbänken och testade att lära mig själv på Udemy men insåg att det skulle gå snabbare om jag fick vägledning.
När jag jämför kursen på Udemy mot Techover lär jag mig djupare kunskap. Jag förstår varför man gör saker, jag förstår mer om teknikerna & kan tillämpa dem bättre.
Flexibelt, enkelt, bra och roligt.
Det känns väldigt, väldigt rätt!
Nätverket och kontakterna man får på köpet är verkligen något värdefullt!
Jag rekommenderar Techover till mina vänner!
Efter 7 år i logistikbranchen hade jag…
Efter 7 år i logistikbranchen hade jag fått nog!
Jag hade stannat av i utvecklingen och gjorde samma sak dag in och dag ut….
Jag ville hitta en väg jag kan gå vid sidan av mitt nuvarande jobb.
Techovers kursmaterial är supergrymt!
Det är väldigt bra uppstyrt och man väljer sin egna takt. Flexibelt, tydligt och det går snabbt.
Rekommenderar starkt!
Jag testade att plugga på högskola
Jag testade att plugga på högskola, men det passade inte mig.
Sen försökte jag lära mig själv via Youtube och Udemy men jag fastnade ofta, tappade motivationen lätt och jag visste inte vad nästa steg skulle bli. Vilket gjorde de svårt att orientera mig vad nästa steg som jag skulle lära mig.
När jag började hos Techover förväntade jag mig inte att jag skulle lära mig så mycket på så kort tid!
Väldigt bra upplägg, sjukt pedagogiskt, alla lärare är ger ett oerhört genuint intryck och stöttar.
Det går snabbt, enkelt & man får stödet man behöver.
Jag rekommenderar Techover till alla som önskar sig en flexibel & snabb väg in i Tech!
Detta känns riktigt bra, ett av de bästa besluten jag har gjort i mitt liv!
I am archangel gabrieeeeel
Upplägget fick mig vilja jobba
My experience at the Techover Academy…
My experience at the Techover Academy has been nothing short of exceptional. The four-month course in web development was an intensive yet incredibly fulfilling journey. The curriculum's structure enabled me to delve deep into various programming languages like HTML, CSS, JavaScript, TypeScript, MongoDB, Node.js, and React.
What truly sets this academy apart is its effectiveness in teaching from ground zero. Even as a beginner with zero prior experience, the course provided a comprehensive understanding of web development concepts. Through hands-on projects and assignments, I could immediately apply theoretical knowledge into practical scenarios. Within this short span, I successfully built and executed ten diverse projects, giving me confidence and competence in these technologies.
The instructors were knowledgeable, approachable, and passionate about ensuring every student grasped the concepts thoroughly. They facilitated a conducive learning environment that encouraged curiosity and exploration.
The Academy's commitment to providing a well-rounded education, practical projects, and consistent mentorship was invaluable. This immersive experience not only laid a robust foundation in web development but also instilled a love for continuous learning in me.
Overall, I highly recommend the Techover Academy to anyone seeking to embark on a journey into the world of web development, regardless of their prior expertise. The academy's dedication to nurturing beginners and fostering a strong technical skill set makes it a standout choice in the realm of tech education.
Im glad I found Techover
Im glad I found Techover. The hands-on approach to learning, cutting-edge curriculum, and industry-experienced instructors provided a dynamic and immersive education. This unique approach ensured personalized attention from instructors, encouraging interactive learning experiences despite the remote setting. Techover keeps up with the latest tech trends, so I'll finish with skills in high demand. I highly recommend Techover for a great tech education!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.