Rigtig god og kompetent hjælp til min pc. Kan kun anbefales og får jeg problem med teknikken igen, kommer jeg med garanti tilbage.
Butikken fortjener fem stjærne! Jeg er meget tilfreds med service, kvalitet af reparationer, priser, salg, 3 års garantie ved køb af elektronik, og selvfølgelig atmosfera i butikken. Venlighed er de... Mehr ansehen
Fantastisk god service! Sødt personale som er dygtige og interesseret i at man går ud af butikken med det absolut bedste udfald! Jeg kommer 100 procent igen!
Helt igennem en rigtig god oplevelse. Udskiftning af ladeport og tillæg af arbejdsopgave med skift af batteri efter et stykke tid. Udført på en Samsung S22 Ultra. Arbejdet udført på rekord... Mehr ansehen
- Reparaturladen für Mobiltelefone
- Geschäft für Mobiltelefonzubehör
- Mobiltelefongeschäft
- Computerreparaturdienst
- Computergeschäft
- Elektroreparaturgeschäft
Vom Unternehmen geschrieben
Her vil vi sætte fokus på at holde liv i vores alles elektronik. Det er så simpelt et formål men stadig kan det have så kæmpe stor indflydelse. Der er alt for meget elektronik der ikke bliver genbrugt eller istandsat til at bliver brugt igen. Vores mission er at Holder liv i elektroniken. - Reparation af smartphones, tablets og computere. - Salg af brugt elektronik med garanti.
Tagensvej 67, st mf, 2200, København N, Dänemark
- +45 81113337
- info@techdoktoren.dk
- techdoktoren.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Mega God Oplevelse
Jeg skulle have skiftet batteriet på min Macbook Pro, da det havde givet op efter 5 år. Jeg havde bestilt tid hos TechDoktoren kl. 16 og selvom jeg allerede var der kl 15:20, tog de den ind med det samme og gik i gang. Jeg valgte dem hovedsageligt for deres konkurrencedygtige priser, men jeg må sige at servicen stadig er i top trods de SU-venlige priser. Jeg blev betjent af Bastian, som fik fikset min computer hurtigt, samt rengjort den for støv og fedtfingre. Jeg var ude af døren igen med min computer under armen inden klokken overhovedet havde rundet 16. Jeg har endnu ikke brugt min computer endnu efter den er blevet fikset, men jeg regner stærkt med at alt er i den skønneste orden, og personalet derinde er så flinke. Jeg glemte min oplader hos dem, og de var hurtige til at kontakte mig både via mail og SMS med en besked om at den var lagt til side til mig. Jeg kan kun anbefale stedet, og så er det super nemt at finde og dejligt tæt på metroen.
Great and quick service
Great and quick service! My laptop got refreshed with new thermal paste on GPU, CPU and the temperatures went back to normal.
Pricing very transparent and very polite service!
Highly recommended!!
Fantastisk og hurtig betjening :-) min…
Fantastisk og hurtig betjening :-) min tlf blev ordnet med det samme og klar efter 45min meget professionelt håndteret og god vejledning af hvilke muligheder der var bedst for netop mig og mit budget.
Nem, hurtig og virkelig venlig service!
Virkelig venlig og imødekommende betjening! Ingen pres for at vælge en dyrere model eller løsning. Det gik også super hurtigt, det tog kun 30 minutter at få skiftet min iPhone-skærm, og jeg fik endda en cola, mens jeg ventede. Det føles ikke helt så slemt at smadre sin skærm, når man kan få den fikset her. Kan helt sikkert anbefales!
Super service og 100%tillid
Super service og 100%tillid. Sagt af en elektroingeniør
Mega professionel og venlig betjening.
Mega professionel og venlig betjening.
Hurtig og prisvenlig
Hurtig, glad og prisvenlig telefonbutik - klar anbefaling herfra!
Først i alt repareret med 3 års garanti og perfekt!
Først i alt, resultat af reparationen af iphone 11 er jeg glad for.Butikken har det bedste materiale til reparationen. Tlf ser helt ny ud! 3 års garanti, prisen er rigtig god. Du kan også booker tid,- super service og venlige medarbejder. Anbefalder med glæde!
Exceptional Service
One of the best repair experiences I’ve had. Fast, professional, and honest. They quickly fixed my laptop with excellent quality. Clear communication, fair pricing, and no hidden fees. Highly recommended for anyone needing reliable tech repairs.
5 stjerner herfra
Alle de gode anmeldelser værdig. Hurtig, nem og sød betjening! Kæmpe anbefaling herfra
Jeg stod med en tlf der døde på…
Jeg stod med en tlf der døde på batteriet ringet til techdoktoren den blev fikset med det sammen 2 rimer efter kunne jeg hente den igen DET ER SKU DA FEDT👍
Hurtigt og godt.
Har brugt Techdoktoren siden de startede, jeg studerer lige på den anden side og hver gang jeg smadrer min telefon har de fikset den på Max 15 minutter.
Har købt en laptop jeg er yderst tilfreds med og kan varmt anbefale stedet på baggrund af deres service og deres priser.
Fantastisk service
Fantastisk service, super nemt og hurtigt
Kan klart anbefales
Sikken god og venlig service
Havde kontaktet TechDoktoren vedr. iPhone problem og fik at vide jeg bare kunne komme forbi butikken på Tagensvej. Sikken god og venlig service må jeg sige. Min iPhone blev repareret mens jeg ventede.
Kan klart anbefale TechDoktoren!
Excellent!!!
Excellent attention and service! Fully recommend.
Kæmpe anbefaling til Techdoktoren…
Kæmpe anbefaling til Techdoktoren herfra! Rigtig god og hurtig service, og så er det bare rigtig god stil at de ikke tager penge for diagnosticering, men kun for det man skal have lavet. Helt klart mit nye go-to sted, når jeg skal have repareret eller købt elektronik 👏

Antwort von TechDoktoren
SØDE SMIL MEN DET REN SNYD!
ALDRIG BRUG DETTE STED!
Det eneste de er ude på er af snyde folk. Jeg fik min computer fikset hos dem og kun 5 dage efter gik det i stykker igen. De reklamerer med garanti, MEN DET ER REN SNYD.
De sagde det var en selvskyldt fejl da der var snavs i kablet mellem computeren og skærmen. Dette kan kun være noget de selv har påført da det igen kun var 5 dage efter deres reparation.
De vil så have mig til af betale for en hel ny skærm pga deres egen fejl. Helt oprigtigt forfærdeligt service
For af dette ikke skal være nok så i den nye reparation glemmer de 4 ud af de 6 skruer. Det er simpelhelt for dårligt

Antwort von TechDoktoren
Virkelig god og hurtig service
Jeg fik repareret min skærm af TechDokteren. De tog den med det samme og var utrolig venlige og professionelle. Jeg havde et teknisk spørgsmål om noget helt tredje, som de gav sig god tid til at hjælpe mig med - helt uden betaling. Stor og varm anbefaling fra mig

Super sevice
Da en forkert reservedel til min mobil i første omgang var hjemtaget, måtte jeg besøge TechDoktoren en gang mere en først planlagt. For denne ulejlighed gav firmaet en 50 pct rabat (400 kr) ganske uopfordret og med et smil. Ganske sjældent i dagens Danmark. Besøger helt sikkert Amer og Bastian igen, hvis uheldet skulle være ude. Søren

Antwort von TechDoktoren
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.