Fantastisk online coach
Dyktig coach som er på og som veileder, tilpasser og tilrettelegger ut i fra hvor du er! Så takknemlig for den pushen jeg har fått i riktig retning.
Team Repocalypse er et coachingteam for deg som er lei av halvhjertede forsøk, og som vil ha ekte resultater – både fysisk og mentalt. Vi hjelper deg å gå fra frustrert til fokusert, og bygger en kropp og livsstil som tåler trøkk. Vi tilbyr personlig tilpassede coachingpakker som kombinerer treningsplan, kosthold, ukentlig innsjekk og tett oppfølging – alt samlet i én app. Enten du vil komme i form, stille i konkurranse eller bare bli den beste versjonen av deg selv, står vi klare. Du får: Skreddersydd treningsprogram og kostholdsplan Ukentlig oppfølging og justeringer 1:1 kontakt med coach Mental støtte og struktur i hverdagen Videomøter og tilgang til alt i én brukervennlig app Bak Team Repocalypse står coach Mathias Andreassen, med en lidenskap for å hjelpe folk å bryte gamle mønstre og bygge både fysikk og mental råskap. Dette er for deg som er klar for å legge ned jobben – rep for rep. 🚀 Vi tilbyr coachingpakker fra 3 til 12 måneder – med mulighet for delbetaling via Klarna. 👉 Er du klar til å slutte å være gjennomsnittlig? Book en gratis og uforpliktende samtale via teamrepocalypse.no
Norwegen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Utrolig dyktige coacher, kjempe fornøyd!
Beste coach og Team 🤩 alltid gode råd og tips, gir ærlig tilbakemeldinger for at du skal bli den beste utgaven av deg selv. Er utrolig dyktig og dedikert på det de driver med innen coaching, trening og mat. Og herregud for noen digge retter. Uten dette teamet hadde jeg ikke vært der jeg er i dag så anbefales på det sterkeste 💪
Bra coach, med mye motivasjon! Og flink og helt sykt mye digg mat😊
Coach som virkelig er på ballen for å hjelpe deg med å nå dine mål. Heier på deg uansett små eller store milepæler. Gir deg ærlige og gode tilbakemeldinger, samtidig som han kan å pushe deg til å få til det lille ekstra bare med gode ord. Jeg er super fornøyd og kommer aldri til å bytte team, anbefales på det sterkeste 💪🏼 prisene er noe av det beste jeg har sett og her får du virkelig mer en det du betaler for 💪🏼🔥 så er du ute etter en coach som virkelig er der for deg og støtter deg mot ditt mål så anbefaler jeg virkelig å ta kontakt.
Gode og utfyllende tilbakemeldinger og gode tips når man trengte det
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.