Proff og holder aftaler på både tider og priser
Super hurtige, prof. resultat og aftalt pris. Kommer hurtigt og efter aftale. Vi er super tilfredse og vil bruge Hattingafdelingen ved vores kommende projekter.
T&E Teknik og El ApS er en autoriseret el-virksomhed. Vi fungerer som en dynamisk og innovativ virksomhed, der beskæftiger sig med fremtidssikrede el-løsninger til industrien, erhvervskunder og private. Vi leverer den samme professionelle og kvalitetsbevidste service til alle kunder.
Storegade 2, 8700, Horsens, Dänemark
Kan kun anbefale T&E Teknik og El. De har lavet flere ting for os, solceller, fejlsøgninger, udskiftninger og senest intelligent lys styring. Pris og aftaler er hver gang blevet overholdt. Ved sidste besøg kom de til at ødelægge et spejl, og ved henvendelser derom var der ingen problemer. Der blev bestilt et nyt med det samme og de kom og skiftede det efterfølgende. 5 stjerner herfra
Jeg havde en aftale om morgenen, hvor T&E skulle møde op og jeg havde taget fri for at tage vel i mod.
Efter en times forsinkelse ringer jeg op og bliver lovet de er på vej. Efter endnu 11/2 t uden at have hørt noget, bliver jeg spurgt om aftalen kan udsættes til næste dag.
På det tidspunkt havde jeg mistet 3 1/2 t. i tabt arbejdsfortjeneste.
Efterfølgende bliver jeg tilbudt ny aftale og kompensation, hvor jeg i mellemtiden, har kontaktet anden elektriker og takker nej.
skulle have sat en Zapp lader op til elbilen. Havde fået priser fra 2 andre elektriker, som lå på ca4800 kr. Men da der var vente tid ved dem, så valgt jeg T&E. Kæmpe fejl. De tager så 8300kr for samme job. Og nej tingene var ikke guld belagt, da de kørte.

Antwort von T&E Teknik og El
En god kundeoplevelse. Bad om fastpris-tilbud. TE El kom og kiggede på køkkenet, og gav et bud på el-arbejdet. Det holdt 100%, og steg kun lidt da vi selv ønskede tilføjelser. De var gode til at rådgive undervejs, da jeg som nybegynder selv byggede nyt køkken. Servicemindede, venlige. Vil anbefale dem til alle.

Antwort von T&E Teknik og El
Må desværre også melde ind at man skal være yderst obs på prisen. Desværre kan man ikke forvente at den stemmer over ens med aftalen.
Desværre ses der heller ikke tegn på ansvar når den højere regning skyldes en medarbejder har handlet anderledes end aftalen.
Mit råd er at få aftale og pris på skrift inden der sendes en mand ud.

Antwort von T&E Teknik og El
Ringede efter en elektriker, da en af vores stikkontakter gav fejl. der kom så en mand sent eftermiddag og kiggede overfladisk på det.
Nogle dage efter kom to mænd. den ene mand fik lavet jordkontakt, da det var fejlen, mens den anden mand kiggede bare på og hjalp måske med at hente noget fra servicevogn.
Der kom så en regning, hvor der stå at vi skal betale for en elev 305,00 kr( elev time x 2 timer). 458,00 kr pr montør x 2 timer. regning blev så på 2.100 kr.
Det var så den første mand der kom havde bestemt sig at det ogave krævede to mænds arbejde.
Vi blev meget chokeret og mere endnu da vi skrev for at få en forklaring. plop
Sikken dårlig oplevelse og tak for så dårlig behandling.

Antwort von T&E Teknik og El
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.