TDC NET Bewertungen 792

TrustScore 3.5 von 5

3.4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har snakket i telefon mange gange med tdc.net og de var en stor støtte i at få etableret fiber. Installatøren Rezan kom og færdiggjorde min fiber forbindelse og alt forløb som det s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde fornøjelsen af at have besøg af Serdal Tair fra TDC, som skulle lave den afsluttende forbindelse af mit fibernetværk. Han var hele tiden informerende og super kundeservice minded. Han så he... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

TDC har gennem et halvt år fra 9 mdr. 2026 haft fejl på lock ind hele 6 gange. Hver gang beklager helt unge mennesker, der ikke ved nok? Nu er det sandsynligt at vi skifter til anden udbyder. TDC er s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

TDC net har så meget rod i deres timeplan at du skal afsætte en hel arbejdsdag for 20 minutters besøg. Selv når man ringer på den aftalte dag ved de ikke om tekniker dukker op formiddag eller eftermid... Mehr ansehen

1. Telefon- und Internetdienst

Vom Unternehmen geschrieben

I TDC NET skaber vi den næste generation af landsdækkende, digital infrastruktur med fiber i jorden og 5G i luften. Vi ruller sikre og lynhurtige netværk ud i hele landet og binder virksomheder, hospitaler, skoler - du og jeg - endnu bedre sammen.

3.4

Hat 96 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

TDC tek Århus N ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

WOW,
Jeg har bestilt internet fra Hiper og bliver i den forbindelse ringet op af en meget kompetent og engageret medarbejder fra TDC-net.
Bor i Århus N, et nyere område og det hele spiller bare.
Tekniker ringer lige lidt over 8 og er MEGA imødekommende. Vi fik hurtigt clear på signalet, og så talte vi ellers om den teknologiske udvikling. Fedt man som tidligere medarbejder i Nuuday- får en a+ medarbejder hvor det hele bare klapper. :-) på sidelinien kan jeg se at der er sket store, gode, fremskridt i koncernen.
TDC-net - ingen over - alle under.

Kan desværre ikke huske navnet på teknikeren, men Herren fortjener en lønforhøjelse 😎👌🏼

20. Februar 2025

Hej Jens.

Det glæder mig meget at læse, at du havde en rigtig god oplevelse med indlægningen af fiber.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, venlige folk og godt arbejde

7. Februar 2025

Hej Per.

Det glæder mig at læse, at du blev mødt af vores imødekommende medarbejdere.

Det er under al kritik

Det er under al kritik, at TDC lukker for internet via kobber i mit område - Vanløse - den 1/5-2025 uden at have nogen anden fastnetsløsning klar. På min adresse vil jeg nu blive tvungen til at gå tilbage til før internettet blev opfundet. YouSee har heller ikke nogen fastnets løsning kun mobilt internet som jeg ikke kan bruge grundet mine installerede apparater, der ikke kan bruge mobilnet. De skriver "Vi tør begå fejl og lære hurtigt af dem" og " Vi overvinder forhindringer og får tingene gjort". det er bare ordgas. Ingen udbyder kan oplyse om/hvornår der evt. vil komme fibernet på adressen.
Ikke venlig hilsen
Søren Holst-Sørensen

9. Februar 2025

Hej Søren.

Ud fra de informationer vi har i dit navn, så skulle fiberen være klar til at blive installeret. Du kan dermed kontakte den af de 13 udbydere, som du gerne vil være kunde ved. De sørger for, at der bliver lagt en bestilling på installationen af fiber på vegne af dig. Du kan se alle 13 udbydere her: https://tdcnet.dk/fiber/udbydere/

Hvis du skulle have yderligere problemer, kan vi kontaktes direkte på: https://tdcnet.dk/fiber/kontakt/

Fibernetinstallation en farce!

For tiden er der mange udfald på kobber-forbindelsen.

Fibernetinstallationen var en farce! Man ville ikke komme og se på mulighederne, der stillede bare en installatør med en boremaskine under armen.
Det blev nægtet at installere den hvor den ville være brugbar, så nu sidder den i et hjørne ude i bryggerset, hvor den er ubrugelig.
Heldigvis ligger der en 5G-mast et par hundrede meter borte.

30. Januar 2025

Hej Brian.

Hvis du tilmelder dig til vores kampagne med en gratis installation af fiber, har vi naturligvis nogle kampagnevilkår. Her tilbyder vi en "standardinstallation". Hvis denne installation ikke er tilfredsstilende, kan man altid bestille installationen af fiber gennem en af vores 13 internet udbydere. Her kan man få tilpasset sin installation og betale efter dette.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stadig ikke fået installeret fibernet…

Stadig ikke fået installeret fibernet pga. Installationssjusk hos TDC’s tekniske team.

4. Februar 2025

Hej Hakkan.

Alle adresser der er med i et projekt får direkte besked på mail, når projektet er færdiggjort og dermed åbnet for benyttelse af fiber.

Hvis du mener der er tale om en fejl på din adresse, bedes du sende mig din adresse på mailen kundeservicefiber@tdcnet.dk. Så følger vi op på sagen hurtigst muligt.

Vi bor i et træhus

Vi bor i et træhus. Jeres teknikker borede gennen væggen indefra med hvad der viste sig at være et murbor - resultatet var at der flækkede et stykke på 3 gange 10 cm. af på ydersiden af huset. Det er for ringe, at en teknikker der gennemborer vægge hele dagen ikke tager højde for, hvilket materiale han borer i. Forskellige bor til forskellige materialer - det er ikke raketvidenskab. Teknikkeren mente ikke det gjorde så meget, for dåsen ville jo dække det. Jeg stod og så på, at et stykke uden imprægnering blev dækket til. Det var en dårlig oplevelse. Finn Kielgast

31. Januar 2025

Hej Finn.

Det ærgrer mig at læse om din oplevelse. Hvis du vil have vores kvalitetsafdeling ind over sagen, bedes du sende mig din adresse samt et par billeder på mailen kundeservicefiber@tdcnet.dk. Så følger vi op på sagen hurtigst muligt.

Tekniker uden teknik

Teknikeren kendte ikke til helt basale ting såsom at trække et kabel gennem et rør. Desuden talte han så dårligt engelsk så det var næsten umuligt at kommunikere. Til sidst lavede han et utroligt grimt hul i huset som er den største øjenbæ. Vi fortryder inderligt at vi ikke bare sendte ham væk og droppede tanken om fiber.

24. Januar 2025

Hej Dennis.

Jeg er ked af at læse om din oplevelse. Det er bestemt ikke sådan et indtryk der skal sættes efter tekniker besøget. Hvis du sidder inde med spørgsmål, så skriv direkte til os på mailen kundeservicefiber@tdcnet.dk. Så følger vi op på sagen hurtigst muligt.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Virkelig dårlig styring af fibernet udrulning.

Ekspeditionstiden på udrulning af fibernet har efterhånden taget 2 år og vi er fortsat ikke i mål. Vi blev lovet at der ville være hul igennem i fredags d. 24.1.25. Men som med alt andet så er det heller ikke sket denne gang.

9. Oktober 2024

Hej Ulla.

Ud fra din anmeldelse kan jeg desværre ikke finde din adresse. Hvis du vil sende mig din adresse på mailen kundeservicefiber@tdcnet.dk, så følger vi op på sagen hurtigst muligt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ved opsætning af udvendig og indvendig…

Ved opsætning af udvendig og indvendig boks, blev vi mødt af yderst kompetente og imødekommende medarbejder. Tak..!

16. Januar 2025

Hej Vagn.

Det glæder mig at læse, at du er tilfreds med opsætningen af både den indvendige samt udvendige del af installationen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lige fået fibernet på min arbejdsplads

Lige fået fibernet på min arbejdsplads. Trods min store bekymring om at jeg selv skulle montere kabler inde efter opsætning gjorde de 2 montører hele arbejdet og forsikrede mig om at alt nok skulle virke inden de gik. Smertefrit. Selv opsigelsen af det gamle kobbernet abonnement var der styr på . Tak for god service som blev udført af behagelige montører.

21. Januar 2025

Hej.

Det glæder mig at læse, at du havde en af vores mange dygtige teknikere forbi dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Installation af boks inde og ude til…

Installation af boks inde og ude til forberedelse for fiber blev gjort hurtigt og professionelt af 2 friske mænd med humor.
Det tog kun 30 minutter.

10. Januar 2025

Hej Rolf.

Det glæder mig at læse, at fiberen blev indført hurtigt og efter dine ønsker på adressen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Installatørerne var meget positiver og…

Installatørerne var meget positiver og informerende. De arbejde godt og tog hensyn til hvordan der blev boret i væggen.

10. Januar 2025

Hej Kai.

Det glæder mig at læse, at vores teknikere gav dig en tryg og god oplevelse med installationen.

I kommunikerer piv elendigt

I kommunikerer piv elendigt. Hverken min nabo eller jeg er blevet orienteret om hvornår kablet installeres - vi har begge haft et orange tynde plastikrør hængende i et par måneder.

17. Januar 2025

Hej Henrik.

Jeg er ked af at læse, hvis du har oplevet en dårlig kommunikation omkring installationen. Der bliver naturligvis sendt informationer ud løbende direkte til den valgte mailadresse. Hvis du vil sende mig din adresse på mailen kundeservicefiber@tdcnet.dk eller ringe herind på 70 10 00 60 (8-16), så kan vi finde frem til den konkrete tidsplan.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

TDC var her for at lægge fiber-net.

TDC var her for at lægge fiber-net.
Aykut og Gøkhan er super pålidelige og dygtige til deres job, og jeg kan varmt anbefale dem til andre.

15. Januar 2025

Hej Mikkel.

Det glæder mig at læse, at de havde styr på tingene og gav dig en god oplevelse.

Kom til aftalt tid

Kom til aftalt tid, flinke og lydhør

7. Januar 2025

Hej Susanne.

Jeg er glad for at høre, at du blev mødt af flinke teknikere, der kom til den aftale tid.

Andreas

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr