TCG Collective Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

TCG Collective er et super fællesskab der brænder for tcg miljøet og de har en fantastisk personlighed og en endnu bedre kundepleje. Kan kun anbefale at støtte op om dem, samtidig køre de med nogle... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, knivskarp kommunikation, sikker fragt og en varm anbefaling! Hvis du overvejer at købe Pokemon-produkter hos TCG Collective, kan jeg kun anbefale dem. Jeg forudbestilte en Pokemon... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

100% Stedet at handle 💪 Super god service du bliver opdateret undervej hvor langt tinge er og hvis noget ændre sig 👍 henter selv mine etb’er i dag super rar og hjælpsom herre at tale med det kan va... Mehr ansehen

1. Sammelkartengeschäft
  2. Hobbygeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

TCG Collective er skabt af samlere, for samlere. Vores mission er enkel: At gøre det nemmere og mere trygt at købe samleobjekter, sealed produkter, Pokémon Center-eksklusiver og tilbehør uden de ekstreme prisstigninger, som ofte ses på markedet. Vi tror på langsigtede kunderelationer frem for hurtige gevinster. Derfor lægger vi vægt på ærlig kommunikation, gennemsigtighed og personlig service. Uanset om du er ny i hobbyen eller erfaren samler, ønsker vi at skabe et fællesskab, hvor passionen for TCG er i centrum. Collect. Protect. Evolve.

Hervorragend

Alle Bewertungen

22 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har for nylig købt nogle Pokémon-produkter hos TCG Collective, og jeg er meget tilfreds med oplevelsen. Leveringen var hurtig, og kommunikationen var rigtig god fra start til slut. Det er tydeligt, at de værdsætter deres kunder og sørger for en professionel handel. Jeg kan varmt anbefale TCG Collective og handler 100% med dem fremover. 😁

13. August 2026

TCG Collective er et super fællesskab ❤️

Kan kun anbefale at støtte op om dem, samtidig køre de med nogle yderst fair priser.
Kæmpe anbefaling herfra.🙏❤️

20. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, knivskarp kommunikation og en varm anbefaling!

Super service, knivskarp kommunikation, sikker fragt og en varm anbefaling!

Hvis du overvejer at købe Pokemon-produkter hos TCG Collective, kan jeg kun anbefale dem. Jeg forudbestilte en Pokemon Center Pitch Black ETB, og hele oplevelsen var problemfri fra start til slut. skarp kommunikation, sikker forsendelse og en professionel handel.

Fem stjerner herfra!

7. August 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg handlede hos TCG Collective da jeg…

Jeg handlede hos TCG Collective da jeg skulle have noget jaspansk pokemon og jeg er mere end tilfreds med forløbet. Man bliver godt opdateret lige fra start og til produkterne er hjemme hos en selv! 100% et sted jeg vil handle igen 🙏🏼

17. Juli 2026

100% Stedet at handle 💪

100% Stedet at handle 💪
Super god service du bliver opdateret undervej hvor langt tinge er og hvis noget ændre sig 👍 henter selv mine etb’er i dag super rar og hjælpsom herre at tale med det kan varmt anbefales 🏆 handler helt klart der næste gang

17. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service du bliver opdateret…

Super god service du bliver opdateret undervej hvor langt tinge er og hvis noget ændre sig så ved du det med det samme henter selv mine etb’er i dag super rar herre at tale med kan varmt anbefales herfra ikke sidste gang jeg har handlet der🦾🦾

12. Juni 2026

Service helt i top hos TCG Collective

Super god oplevelse at handle med TCG Collective.
Der var en rigtig god dialog mellem mig som kunde og sælger.
Varen blev emballeret super godt og sikkert og afsendt hurtigt.
Kan varmt anbefales. Kommer helt sikkert til at handle med TCG Collective igen.
5 velfortjente stjerner herfra.

10. Juni 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr