tcg aura is echt heel vriedelijk alles komt op de volgende dag bezorgd is vertrouwelijk top bedrijf ik raad mensen aan om bij tcg aura te bestellen of naar winkel te gaan
Zeer goede ervaring. Doe al meer als ruim een half jaar bestellingen met mijn zoontje bij deze toppers. Altijd netjes, zeer betrouwbaar De leukste, gezelligste stream van tiktok! Ook de leukste... Mehr ansehen
Gewoon een goeie stream
Vom Unternehmen geschrieben
Bij ons kun je terecht voor alles wat met Pokémon te maken heeft – van losse boosterpacks tot zeldzame ETB’s en boxen. Tijdens onze TikTok Lives kun je je bestelling live laten openen en direct zien wat je pullt, of je kiest ervoor om alles sealed thuis te ontvangen. Gezelligheid, spanning en topservice gegarandeerd!
Niederlande
- tcgaura.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
tcg aura is echt heel vriedelijk alles…
Leuke streams en verzorgde leveringen
Leuke streams en verzorgde leveringen! Ik heb psa grading via hun gedaan dit beviel me erg goed.
Fijne mensen sowieso💪
good and very good
Heel vriendelijk
Heel vriendelijk, eerlijk en snelle service! Dankjewel voor de nette levering van al mijn bestellingen en de hulp bij PSA grading!
Altijd goede service bij team Aura!
Zeer goede ervaring.
Zeer goede ervaring.
Altijd netjes, zeer betrouwbaar
De leukste, gezelligste stream van tiktok! Ook de leukste pokemon familie!
Zeker een dikke aanrader..
Toppers!
zeer goede ervaring
Zeer betrouwbaar en de live's van hun zijn altijd goed en spannend,ik koop hier altijd de kaarten voor me zoontje en mij.en krijg altijd alles op tijd binnen.
Goude handjes 👌
Super vriendelijk en mega snel!
Gewoon een goeie stream
Eerlijk
Tcg aura is eerlijk, altijd gezellig, behulpzaam, goede verzending, netjes verpakt
Super service!
Super service!
Alles netjes in gepakt en leuke dingetjes er
In gedaan echt tot service ga zo door toppers.
Top service
Altijd goede service en gezelligheid!
Ze zijn altijd vriendelijk en helpen je met al je vragen
Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel, snelle levering en pakketjes worden goed en beschermd verstuurd. Ik zou TCG AURA aan iedereen aanraden!
Deze jongens zijn top
Deze jongens zijn top. Heel vriendelijk altijd. Producten kan je altijd ophalen en of worden super netjes verstuurd! Bij problemen met verzenden kijken zij gelijk met je mee. Zeer professioneel maar ook zeker menselijk! Ik ben vaste klant en dat zegt genoeg!
TCG Aura is alleen maar liefde
TCG Aura is alleen maar liefde! De streams zijn gezellig en altijd actief!
Top gasten bij TCG Aura en de manier van verzenden en verpakken is al helemaal top!
Ga zo door!! Dit is kwaliteit!
Super leuke lives en aardige mensen
Super leuke lives en aardige mensen! kaarten top verpakt en snel in huis :)
Altijd gezellig!
Heel gezellig altijd! Goede service, je wordt echt als een vriend in plaats van klant behandeld:) een dikke 10!
Top, betrouwbaar en snel.
Ze hebben een ruim assortiment op voorraad. Bij het bestellen geldt vaak: als je geen hit pakt, ontvang je meestal een gratis pakje van hen. De verzending is snel en je ontvangt altijd een track & trace-code om je bestelling te volgen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.