Fremragende service hos både ejer, Daniel, samt montøren. Vanvittigt flot gulv til en meget fair pris, og virkelig flot montering af gulvet også. Klar anbefaling herfra.
Rigtig god oplevelse hele vejen igennem, lige fra første kontakt med en meget kompetent, vejledende og hjælpsom medarbejder. Opmåling absolut intet at klage over. Selve pålægning af gulvtæpper... Mehr ansehen
Jeg fik en fremragende service, da jeg skulle have nyt gulv til mit hus. Jeg var i tvivl om hvilken farve sildebensgulv jeg skulle have og straks fik jeg 2 forskellige prøver med hjem, som jeg kunne l... Mehr ansehen
Hurtig og effektiv aflevering 👍 er så glad for at jeg valgte TC gulv så Tak I var bare super 👍
Vom Unternehmen geschrieben
Hos TC Gulve ApS i Odense, kan du finde din nye gulvbelægning eller dine nye gardiner. Vi måler gratis op og giver uforpligtende tilbud.
Rødegårdsvej 201, 5230, Odense M, Dänemark
- info@tc-gulve.dk
- tc-gulve.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Upålideligt og meget glemsom ejer
Upålideligt og meget glemsom ejer. Ringer eller skriver ikke tilbage på vores henvendelser men har intet imod at sende ekstra opkrævninger på ikke aftalt arbejde.
Gulvlæggeren fejler intet men synd at chefen ikke lever bedre op til hjemmesiden.
Vælg et andet firma.
Useriøst og kan ikke anbefales.
Tak til TC gulve og gardiner
Har kæmpet med at finde en løsning på at mørklægge et Velux vindue. TC gulve var yderst hjælpsomme, og selvom Velux i første omgang sendte det forkerte gardin, fandt TC en løsning på det. Giver de varmeste anbefalinger herfra.
Rigtig god oplevelse hele vejen…
Opmåling absolut intet at klage over.
Selve pålægning af gulvtæpper er et rigtig fint stykke arbejde. Tæpperne ligger perfekt, gamle gulvtæpper blev afmonteret og taget med. Montørerne var også hjælpsomme med at få flyttet et tungt møbel på plads efterfølgende.
Alt i alt en super oplevelse. Tak for det.
Kontakter jer aldrig og mit netværk har…
Kontakter jer aldrig og mit netværk har lyttet til mig og skiftet samarbejdspartner ang. gulvfirma.
Mvh. Jan Grøn
Kan absolut ikke anbefales
Kan absolut ikke anbefales - er upålidelige. Havde aftalt tid til opmåling/tilbud på gardiner. Første gang glemte de aftalen, hvorefter vi vi aftale præcist mødetidspunkt ugen efter. Da vi ringede til manden 45 min. efter, at han skulle være kommet, ringede vi til ham, hvor vi fik beskeden: "...det er en "træls samtale, som jeg ikke gider". Hermed afbrød vi aftalen! Irriterende at ta' fri fra arbejde forgæves to gange!

Antwort von TC Gulve ApS
Kom aldrig som aftalt
3 gange lavede jeg aftaler med firmaet om at de skulle komme og kigge og give et tilbud på et nyt badeværelsegulv. Jeg tog hver gang fri fra arbejde for at være hjemme i dagtimerne.
Første gang ventede jeg 3 kvarter hvorefter jeg var nødt til at tage på arbejde. Der blev lagt en besked på min telefonsvarer, hvor der blev sagt et navn og et telefon nummer. Da jeg senere på dagen ringede tilbage sagde manden han havde stået ude på gaden og ringet, men ikke kunne finde ud af at komme ind!
Ny aftale ugen efter. Tog fri fra arbejde igen. Ventede 1 time der kom ikke nogen. Ringede til firmaet og fik at vide at manden desværre var blevet syg og derfor kke kunne komme!
Ny aftale ugen efter. Tog igen fri og ventede. Efter 1/2 time ringede jeg til firmaet for at tjekke aftalen og fik at vide at manden var på vej. Efter endnu 1/2 times venten ringede jeg igen og spurgte til manden. Blev ringet op 5 min efter. Manden sagde han havde været på vej, men pga vejarbejde kunne han ikke få lov at køre ned af vores gade. Og han ville ikke parkere 100 m væk og gå det sidste stykke!!!
At ringe og give besked var åbenbart ikke noget der faldt ham ind.
Jeg ringede til firmaets kontor for at få lov til at tale med en chef for at høre om det virkelig var firmaets niveau for kundeservice. Og fik at vide at det var chefen selv jeg allerede havde snakket med!
Flot nyt gulvtæppet Odense c.
Vi har lige fået skiftet vores gamle gulvtæppet i vores soveværelset , og vi blev rigtige glade for det. Det var hurtig og meget professionelt. De lavede de hele selv, flytte møbler osv. Jeg er så glad for mit nye gulvtæppet. Jeg kan godt anbefale TC Gulve.

Antwort von TC Gulve ApS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.