Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kan varmt anbefale Tbea. Min kæreste har fået tilkendt gældssanering med hjælp fra virksomheden, og jeg har været med som pårørende gennem forløbet. Processen har været præget af høj faglighed,... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget utilfredstillende oplevelse. Hold jer langt væk. Konklusionen- At jeg som famile far skal afdrage med 9.000 om måneden. Jeg kender ingen børnefamilier der kan betale 9.000 om måne... Mehr ansehen

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

104 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tiltro til at det kan lade sig gøre-

Det er ikke nemt, når man har en større gæld stående, og man gøre alt det man kan for at komme ud af den. Peter Salinas har virkelig gjort sit bedste indtil videre, og har ved flere lejligheder været direkte og helt autentisk i sit arbejde, hvor jeg samtidig har været meget opgivende i forhold til at sende en ansøgning afsted, netop fordi jeg altid har troet, at det ikke var muligt at blive gældfri eller få nedskåret en større del af sin gæld.

Efter et længere forløb er jeg nu 100% sikker på at den eneste vej er at prøve det, og når man forstår TBEA så ved man også at de kan løse problemerne for alle, og i samarbejde med dedikation til den opgave kan det sagtens lade sig gøre.

Tak indtil videre til TBEA

6. August 2025

Antwort von Tbea

Mange tak for din meget flotte anmeldelse. Det glæder mig meget, og ikke mindst hele teamet.

Vi vil gerne sige tusind tak, fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse. Det glæder os, og vi arbejder hver dag hårdt på at gøre vores klienter tilfredse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vejen ud af uoverskuelig gæld

En kæmpe tak til TBEA for hjælpen med at få gennemført min gældssanering...
Efter 16 års forløb og 3 forskellige gældsrådgivere, fandt jeg TBEA som fik min sag kørt igennem på 8 mdr.

12. März 2026

Hej Claus
Tusind tak for en fin anmeldelse, som altid varmer på hele kontoret.

Det glæder os, du er kommet rigtig godt i mål, og vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Gældssanering

Jeg har været igennem en proces med at opnå en gældssanering desværre ændrede der en del ting under forløbet og jeg måtte indse at jeg ikke opfyldte kravene om gældssanering så jeg måtte trække min ansøgning tilbage men under hele forløbet har TBEA været der!
Peter er virkelig skarp og får 100% mine anbefalinger!.
Selv efter at de har tilbagebetalt mine penge har han rådgivet mig U/B så jeg snart kan se ind i at være gældfri.

19. März 2026

Antwort von Tbea

Mange tak for dine fine anmeldelser.

Vi glæder os over, at du har fået den hjælp, du skulle, og vi vil ønske dig alt det bedste fremover.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig service & nedladende kommunikation.

Meget utilfredstillende oplevelse.
Hold jer langt væk.

Konklusionen-
At jeg som famile far skal afdrage med 9.000 om måneden. Jeg kender ingen børnefamilier der kan betale 9.000 om måneden.
Jeg fortæller dem, at jeg er meget utilfreds & derfor gerne vil afbryde samarbejdet med det samme, & gerne bede om pengene retur.
De var uenige, & valgte & beholde alle 17.000.
Jeg kan forstå det hvis vi havde været i retten eller lign. Men & beholde 17.000 for & sende nogle dokumenter du selv har udfyldt er totalt uhørt i min verden.

Skal samtidig siges at jeg aldrig har oplevet & blive talt ned på som jeg oplevede det med TBEA!

Jeg har helt ærligt aldrig fortrudt noget så meget, som da jeg valgte & få “hjælp” eller mangel på samme hos dem.
Nu i advaret - & husk er du utilfreds med samarbejdet eller udfaldet - bare ærgeligt, han beholder dine penge.

Mvh

22. Dezember 2025

Antwort von Tbea

I første omgang er det uhyre vigtigt at understrege, at det ikke er os, der laver reglerne/lovgivningen, og ikke er os, der beregner men skifteretten. Men de tal, du har proppet ind i din anmeldelse, er jo alle sammen bevidst forkerte, og har ikke noget med din sag at gøre. Hverken det, du har betalt til os, eller det, du skal betale om måneden. Du har jo helt bevidst valgt at fordreje situationen, hvilket er beklageligt, og viser med al tydelighed at du har haft behov for at pynte gevaldigt på tingene, fordi de reelle tal, åbenbart ikke var problematiske nok, det er ikke ok!!!

Men lad nu det ligge. For det, det handler om, er, at har man en stor gæld, og specielt til det offentlige, så skal man naturligvis afdrage det, man kan, over en periode på 36 måneder, for efterfølgende at få slettet alt resten af gælden.

Din indtægt og dine udgifter viser, at du har et overskud. Det må være rimeligt nok, at når du rent faktisk kan komme ud af din gæld, at du betaler det, der er i overskud om måneden, som er markant mindre end det, du selv har skrevet her.

Og at du så rent faktisk kan komme ud af al din gæld. Det giver ikke mening at brokke sig til os. Men du bør tage fat i Folketinget, da det er dem, der har lavet loven omkring gældssanering, og den beregning der ligger til grund i din sag, og ikke os.

Yderligere har din kommunikationsform over for os og vores ansatte været yderst provokerende og nederdrægtig. Og ja, vi ved godt, at du er i en frustreret situation, men det berettiger dig ikke til at tale grimt til os på nogen som helst måde.

Det er jo ærgerligt, når man har evnen til at betale noget af sin gæld, og man så ovenikøbet kan få afskrevet/fjernet en hel del, at man rent faktisk vælger ikke at gide at gøre det.

Så er det klart. Så bliver det svært at få dig i mål.

Det giver ikke mening at pynte på sandheden for at få et andet budskab igennem, som er decideret forkert.

Og så synes jeg ærlig talt, du skal genoverveje, om det ikke var en god idé, at du kom ud af al din gæld med den plan, der er lagt for dig.

Og med det forløb, vi har været igennem i hele perioden på 12 måneder, hvor vi har rådet og vejledt dig adskillige gange. Vi er stadig åbne for at hjælpe dig i mål, og det kan du komme, men ja det kræver også at du er villig til at betale det du kan.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk forløb hele Vejen .Følte…

Fantastisk forløb hele Vejen .Følte mig altid i fuldstændig trygge hænder . Ingen tvivl Tbea er specialister

20. November 2025

Antwort von Tbea

Tusind tak Thomas for din fine anmeldelse, det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig, og vi ønsker dig alt det bedste for fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kan varmt anbefale Tbea.

Vi kan varmt anbefale Tbea.
Processen har været præget af høj faglighed, direkte og ærlig kommunikation samt et godt overblik hele vejen. Der har været klare svar på spørgsmål og styr på sagen fra start til slut.
Vi har følt os trygge i, at der var fuld kontrol over forløbet, og resultatet taler for sig selv. Stor tak for den professionelle hjælp.

12. Februar 2026

Antwort von Tbea

De bedste ved vores arbejde er når vi får folk igennem, og en familie om på den anden side. Vi takker mange gange for et rigtig godt samarbejde, og glæder os oprigtigt over resultatet, og ønsker jer alt det bedste fremover

TBEA bedrager svage klienter

Jeg har købt TBEA’s service… 15.200,- kontant, Gældssanering eller pengene retur.
Jeg er blevet førtidspensionist og lider blandt andet af svær PTSD, hvilket har medført at jeg måtte indse at jeg ikke selv kommer til at kunne afvikle min gæld. Jeg beslutter mig for at prøve at søge gældssanering, men grundet mine sygdomme har jeg ikke det store overskud eller overblik til selv at kunne gennemføre ansøgningen. Jeg finder så TBEA som jeg kontakter og forklarer min situation.

TBEA virker meget organiseret, og jeg er ikke i tvivl om at “nogle” får hjælp… men dem som ikke kan hjælpes, virker det som om, at de fupper ved at lave/give en plan om gældssanering, så det ligner at de har givet deres service for pengene… også selvom planen er uopnåelig eller over ekstremt lang tid (flere år)… og går du i dialog med dem om det, bliver tingene fordrejet til at planen ikke kan opretholdes på grund af ens egne valg, hvilket igen gør at kravet om tilbagebetaling frafalder.
Personen som man har dialog med er MEGET ubehagelig og nedladende, smart i en fart. Han virker meget professionel i at vide hvordan han skal undgå at tilbagebetale.

Jeg advare på det kraftigste mod at benytte deres service.

16. Februar 2026

Antwort von Tbea

Du har betalt for at få en gældssanering, og vi har garanteret dig dette.

Du har dog meddelt, at du ikke vil betale børnepenge til dine egne børn. Dette modarbejder processen og gør det umuligt at gennemføre en gældssanering.

Tilbagebetaling frafalder, hvis der er en realistisk vej ud af gælden. Når du åbent erklærer, at du ikke vil betale børnepenge, er det urealistisk at tro, at gældssanering kan gennemføres.

Derudover har du ringet og truet vores ansatte med vold og død. Dette er uacceptabelt, og vi ser derfor ingen grund til at fortsætte dialogen, selvom vi har tilbudt dig en kreditnota.

For at opnå gældssanering skal man tage ansvar for sine egne forpligtelser, herunder børnepenge. Det er ikke muligt at søge gældssanering, hvis man nægter at bidrage til sine egne børns liv og forventer, at staten skal gøre det.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg stod i en situation hvor jeg på…

Jeg stod i en situation hvor jeg på ingen måde havde overblik, takket være Tbea og Peter, kunne jeg give slip og blot følge hans anvisninger, jeg har fået rigtig meget læring med i processen som er en styrke for mig i dag. Da min gældssanering faldt på plads, blev jeg på mange måder en fri mand, og her to år senere har jeg egen virksomhed, hvor jeg arbejder inden for personlig udvikling. Som mentor og hypnotisør med egen hypnoterapi klinik, kan jeg hjælper andre med deres udvikling, og samtidig givet mulighed for at videre uddanne mig løbende.

Det er faktisk svært at udtrykke min taknemmelighed med ord, for hvad er prisen for ens økonomiske frihed, jeg fik det at mærke da jeg fik godkendt min gældssanering, og det har været alle pengene vær!

19. Dezember 2025

Antwort von Tbea

Mange tak for din anmeldelse, det er det for os, der giver glæden og iveren, hver dag for at yde det bedste til vores klienter.

Alt det bedste fremover.

TEAM TBEA / Peter

Super proff. behandling

Efter at blevet helt kørt af dansen i en modbydelig skilsmisse fandt jeg TBEA og Peter Salinas og efter han blev orienteret om sagen fik jeg rigtig meget ro på og en hjælp som jeg ikke troede der findes. Hjælpen var super og alle økonomiske problemer kom frem i lyset og behandlet på det finest,. I en sådan sitiaution er man meget ømfindig og nervøs for fremtiden, men der kom ro på hos TBEA og Peter var super. Havde helt tillid til det de sagde og så gled et som på skinner.. Kort fortalt var jeg ikke kommet igennem dette uhyggelige senarie uden deres hjælp . Sluttelig endte det med en gældssanering i 2019 som jeg var tilfreds med og var IKKE kommet så godt igennem dette uden TBEA og Peter Salinas kæmpe hjælp. Deres hjælp var super i en så ydmygende sag. TAK til TBES og medarbejderne der alle var forstånde og hjælpsomme
Tommy Jørgensen

26. November 2024

Antwort von Tbea

Tusinde tak for din fine anmeldelse, som vi alle sætter stor pris på, og det er en fornøjelse at have hjulpet dig i mål, og med et så godt samarbejde.

Du ønskes alt det bedste fremover.

Gældsanering tbea 👍

Hej hvis i skal have gældssanering skal i henvende jer hos tbea Peter han ved hvad det drejer sig om og en ærlig mand for mit vedkommende har jeg været i gang i 1 år og det ville nok tage to år mere inden jeg kunne få sanering
Jeg er 74 år så jeg mener ikke jeg gider mere jeg har nogle særlige forhold derfor vil det tage lang tid
Så jeg meddelte Peter at vi skal stoppe og det må jeg sige jeg fik mine penge tilbage
Jeg kan kun anbefale tbea hvis i skal have gældssanering de er ærlige og professionel 😉👍

Jørgen

19. November 2025

Antwort von Tbea

Mange tak for din anmeldelse, det bliver vi altid glade for. Vi vil ønske dig alt det bedste fremover, og skulle der blive nogle problemer hen ad vejen, er du altid velkommen til at kontakte os. Tak for et godt samarbejde.

Fantastisk hjælp og service

Jeg fandt TBEA gennem google søgning, og henvendte mig til Peter Salinas. Vi gennemgik sammen min situation, og han sagde at han ville tage min sag.
Min gældssanering er nu godkendt, så min gæld på 1.4 mill kan blive ordnet. Det har været en super behagelig og god process, og jeg har følt mig hjulpet og støttet hele vejen igennem. Jeg er helt sikker på at det aldrig var gået så nemt hvis jeg skulle have gjort det selv.
Jeg kan kun give TBEA og Peter mine varmeste anbefalinger

1. Oktober 2025

Antwort von Tbea

Tusinde tak for din fine anmeldelse, som vi er glade og beærede over. Vi ønsker dig alt det bedste for fremtiden.

Tak for et godt samarbejde.

Meget skuffende oplevelse – Tbea leverede ikke som lovet

Jeg havde store forventninger til Tbea, men desværre blev de ikke indfriet. De lovede en løsning, som aldrig blev leveret i den aftalte kvalitet. Derudover virkede det som om, de ikke havde tjekket de oplysninger, de fik fra os, hvilket skabte unødvendige fejl og forsinkelser. Kommunikation og ansvarlighed var langt under det niveau, man kan forvente. Jeg har betalt 12.000 kr. til Tbea, men har ikke modtaget den ydelse, jeg blev lovet. Jeg kan desværre ikke anbefale Tbea baseret på min oplevelse.

13. November 2025

Antwort von Tbea

Det er jo ærgerligt når man vælger at skrive noget der ikke er sandt, og rent faktisk ikke anerkender, at man selv har lavet nogle bevidste fejl i sin ansøgning, som vi på ingen måde kan gætte os frem til.
Vi har kørt din sag i to år uden ekstra omkostninger, på trods af at du bevidst har oplyst os helt forkerte tal, og data, og efterfølgende synes at du rent faktisk skulle have betalt dine penge tilbage.
Vi har efterfølgende udbetalt dig beløbet, og først efter, vælger du at lave en anmeldelse her.
Det er ikke alene problematisk men yderst ubehageligt, at man kan lyve, få penge udbetalt fra os, og så efterfølgende lave en fejlagtig anbefaling.

Dette er altsammen grund til du ikke kommer igennem med din sag, når man er uærlig og forsøger at snyde systemet, med forkerte oplysninger, ja så kommer man af naturlige årsager ikke i mål.

Oven i købet skal lægge dine fejl og mangler over på os,. Dette siger mere om dig end om os.

Voldsomt ubehagelig oplevelse

Voldsomt ubehagelig oplevelse.
Min kæreste og jeg havde kontakte TBEA, fordi hun har gæld til det offentlige og de skriver på deres hjemmeside:

Vi kan altid hjælpe dig, når du sidder med en af disse udfordringer: Har du gæld til SKAT/Gældsstyrelsen?
Er din gæld forældet til Skat/Gældsstyrelsen, eller hvad kan blive det, og hvordan sikrer du dig?

Skal du have lavet en afdragsaftale med Skat/Gældsstyrelsen?

Har du svært ved at få en fornuftig aftale om din skattegæld med SKAT/Gældsstyrelsen?

Og det var lige præcis den hjælp vi ledte efter; hjælp til at navigere i en uoverskuelig situation.

Vi bliver så ringet op af en konsulent, der udelukkende vil tale om gældssanering (for det er åbenbart det, firmaet her lever af at søge for folk). Det var slet ikke en mulighed vi havde overvejet, inden vi blev kontaktet, men selvfølgelig lyder det da som en god mulighed at undersøge.

Efter at have stillet et par spørgsmål om vores økonomi finder konsulent-typen så ud af, at vi ikke passer ind i den profil, han kan køre en gældssanerings-sag på, og bliver meget kontant, grænsende til ubehagelig i sin kommunikation. Og fortæller os, at det eneste råd, han kan give, når det handler om gæld til det offentlige er, at se at få det betalt.
Der er ingen muligheder for forhandling, og der er ikke noget at snakke om, og hvis man skal bruge hjælp til den slags, så skal man tale med en revisor.
... Og efter vi har sagt tak for samtalen, så slutter han, inden forbindelsen når at blive afbrudt, lige af med at sige "Idiot" ind i røret...

Hvis man har brug for at søge gældssanering, så kan det sagtens være, at TBEA kan et eller andet - who knows?
Men hvis man har brug for anden rådgivning om gæld, i hvert fald til det offentlige, så skal man ikke tro på, hvad der står på hjemmesiden. For det stemmer ikke over ens med, hvad virkeligheden er, når man taler med dem i telefonen.
Og hvis man håber på en form for forståelse og almindelige høflig samtaleform, så kan man også godt forberede sig på et chok.

Find en anden rådgiver, hvis du rent faktisk har brug for generel gældsrådgivning ud over "bare betal så hurtigt som muligt."

Opdatering/svar på jeres svar:
Vi kan på ingen måde genkende den samtale, du gengiver.
Det 7 minutter og 27 sekunder lange opkald sluttede med, at du vi blev enige om, at du ikke kunne hjælpe. Så sagde min kæreste tak for opkaldet, du sagde ‘det var så lidt’ og jeg måtte med et medgive, at ja - det var det. Alt sammen (fra begge parter), i hvad der lød som en god tone. At du så blev stødt over det og følte dig nødsaget til at kalde mig idiot, og ikke kunne vente til opkaldet var helt afsluttet er så, hvad det var. Det blev jeg ked af, men det gør dig ikke til en dårlig konsulent, bare elendig til kundeservice.

Mit issue er stadig primært, at I reklamerer med services på jeres hjemmeside, som I ikke kan eller vil levere. Og når man så spørger ind til dem, så bliver man affejet på en ret uprofessionel måde.
Hvorfor skrive at man kan hjælpe i situationer, som du så derefter siger at der ingen hjælp er at få til?

Du siger, at vi bad om hjælp til en revisoropgave, men det er ikke tilfældet.

Der findes firmaer, der hjælper folk, der ikke kan navigere i deres gæld, og overtager kontakt mv til kreditorer.

Det er så tydeligvis ikke jer. Og fair nok. Men så burde I ikke reklamere med det på jeres hjemmeside.

29. Oktober 2025

Antwort von Tbea

Det er jo nogle gange "sjovt" som kommunikationen kan fordrejes (omgås sandheden), da vi gennemgik en fuldstændig gennemgang af jeres sag, og rent faktisk kom frem til at i ikke havde nogen mulighed for at gøre noget, i forhold til den offentlig gæld (dette er ikke vores beslutning, men lovgivningen).
Så bad i om at få råd og vejledning i forhold til en revisionsopgave, som jeg så fortalte var bedst med en revisor.

Det er jo nærmest grotesk, når man giver de korrekte råd og vejledning, og ikke bare siger ja, ja, køb endelig noget hos os, men modsat tilfælde fortæller, at der er ikke noget at stille op, og det er derfor ikke vil give mening at vi skal tage penge for et arbejde, som ikke kan føre til resultater.

Dette mener vi er seriøs og kompetent rådgivning i yderste potens. Ikke bare at sælge for at sælge, men i den grad at give den korrekte rådgivning, som desværre ikke forstås på denne klient, hvilket naturligvis er bekymrende og ærgerligt.

Yderligere efter jeg har brugt 20 minutter på at gennemgå det, svarede på alle jeres spørgsmål valgte, du meget næsvist/uforskammet at kommentere at det var meget lidt i havde fået???

Da jeg spurgte om i havde yderligere, så sagde du nej, og tak og tak for ingenting, på en ret provokerende, og ikke særlig hensigtsmæssig måde, efter vi havde siddet og givet gratis rådgivning i 20 minutter omkring jeres sag.

Det er både en urimelig tilgang til situationen, og en ualmindelig ubehagelig opførsel fra din side, som vi ikke håber vores medarbejder får mere af.

At du så efterfølgende ringer op og spørger ind til situationen, vælger vi igen at forklare dig hvordan du skal forholde dig, og vi ikke kan hjælpe dig i denne situation. Når man har en gæld man godt kan betale tilbage, indenfor en rimelig årrække til det offentlige, kan man ikke på nogen måder forhandler med det offentlige, og det prøvede jeg at forklare ikke én, men fire eller fem gange i samtalen. Men det var ikke nok for dig, og ikke nok at du fik gratis rådgivning i 20 minutter om hvordan og hvorledes du skulle komme videre.

Når vi giver gratis rådgivning, er det godt nok bekymrende at man så ovenikøbet skal have sådan en mail på en anmeldelse på gratis og helt uforpligtende rådgivning. Jeg tænker at du skal kigge lidt indad og vurdere din egen sag og din egne udsagn samt holdninger til hvad du kan forvente at få, når vi kun informere om hvordan lovgivningen skal forholdes.
Ikke mindst vurdere, at vi ikke bare sælger for at sælge, men giver den helt rigftige og kompetente rådgivning, som rent faktisk burde værdsættes, fremfor alle mulige uærlige postulater.

Vi laver ikke loven og kan ikke ændre den!

Du er desværre en af dem som gør det svært for folk der søger gratis hjælp, at så få den rette hjælp, samt ordentlig information, når man ikke vil tale ordentligt til dem som rent faktisk giver informationen, og ikke acceptere de informationer man får, som er fuldt ud gældende i forhold til lovgivningen. Helt urimelig og usaglig anmeldelse på en gratis rådgivning fra en særdeles ubehagelig, næsvis og ikke mindst provokerende klient.

Ren ærlighed 🫶🏻

Jeg kan kun sige, ud fra egen oplevelse på telefonen med Phillip, sidestillet med de
få utilfredse anmeldelser = at de er ren vrøvl. De var ikke ude på at stjæle mine penge, og rådgav mig gratis ifht min situation, forklarede hvordan det hang sammen, og at jeg ikke havde en stor nok gæld, til en sanering.
Men tilbød mig en gratis og uforpligtende samtale med Peter, for at se om der kunne gøres noget med mine skatteforhold. Det syntes jeg var top professionelt, og ærligt. Det kan jeg kun anbefale. Der var ingen skjulte agendaer, men klar, venlig og tydelig tale.
Mange tak for det 🫶🏻

20. Oktober 2025

Hej Christian.

Tusind tak for at du gav dig tid til at lave en anmeldelse, det sætter vi stor pris på, og vi sætter altid stor pris på og lave en klar og entydig vurdering af vores klienters sag.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover

Super god service

Super god service, de hjælper hele veje 👌👌

13. Oktober 2025

Antwort von Tbea

Tusind tak, og stort tillykke til dig for, at komme helt i mål ved fælles hjælp.

Alt det bedste til dig fremover.

Seriøsitet

Tak for hjælpen indtil videre Peter .
Du og i, er helt igennem seriøse og professionelle til jeres arbejde.
Jeres indsats er enestående.
Der kommer mere senere.
5 stjerner herfra.

1. Oktober 2025

Antwort von Tbea

Tusinde tak, det glæder os oprigtigt meget at du er kommet godt igennem indtil nu :-)

Alt det bedste fra Team-TBEA

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

USERIØS OG UTRYG OPLEVELSE!!

Tbea er nok det mest arrogante, intimiderende og ubehagelige firma at tale med. Man får slet ikke lyst til et samarbejde med dem. Den aktuelle situation er, at konsulenten aflyser et telefonmøde, hvor han påstår at have ringet op. Desværre til et nummer jeg aldrig har oplyst, og som på ingen måde er mit nummer. Sjovt nok, er hans sms'er gået fint igennem til mit rigtige nummer, som han påstår ikke at have. Venter og venter indtil opdager aflysningen. Når man forsøger at kontakte ham på sms og opkald, svarer han ikke - så måtte få fat i ham via hemmeligt nummer. Hans toneleje er decideret ubehageligt og belærende og halvråbende. Man føler sig totalt overfuset og ikke hørt. Jeg vil aldrig overlade min økonomi til det firma.

3. September 2025

Antwort von Tbea

Du har et telefonmøde hos os, vi ringer til dig på det telefonnummer som du har opgivet ved mødebookingen, og får ikke fat i dig, vi skriver til dig både på telefon og sms at vi har forsøgt at kontakte dig, men du var ikke at træffe, og du er velkommen til at ringe igen, eller booke et nyt møde.

Derefter ringer du til os og sviner os til, med det ene og andet ikke er rigtigt, og vi ikke har kontaktet dig.

Giv mig en god grund til vi ikke skulle ringe eller skrive til dig, når vi rent faktisk har vores interesse.

Hvorfor skulle vi sende dig både sms og mail omkring vi har forsøgt at ringe til dig, men bliver fuldstændigt overfuset af dig når du ringer, og lytter på intet, og får ikke et ord indført.

En meget ubehagelige personlighed og attitude, og vi har gjort alt for at få kontakt med dig, men det var åbenbart ikke nok, og ærgeligt at bliver overfuset i den grad.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har arbejdet sammen med Peter…

Jeg har arbejdet sammen med Peter Salinas de sidste 4 år, og vil give Peter min bedste anbefaling. Peter er oprigtig og ærlig mht hvordan han ser tingene, og mulighederne.
Er du kommet i en situation hvor du har brug for kompetencer som Peter har, er han så absolut at foretrække :-)

14. August 2025

Antwort von Tbea

Mange tak for din fine anmeldelse, det er altid med stor glæde, at vide at vores daglige arbejde bærer frugt. Vi glæder os over samarbejdet. Tak igen :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I dag er jeg blive godkendt med min…

I dag er jeg blive godkendt med min gældssanering på 1,4 millioner, og det takker jeg Peter Salinas for, hvor han har gjorde det super nemt og godt .
Peter og hans firma kollega har været flinke og professionelle lige fra starten og var med mig hele vejen igennem..
1000 tak fordi du har for ændret mit live og nu kan jeg starte på ny igen….
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

18. August 2025

Antwort von Tbea

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er alle meget glade på dine vegne, og ønsker dig alt godt fremover, og tak for et godt samarbejde.

De ebdste hilsner TBEA-Teamet

Tænk dig om

Har stillet et simpel spørgsmål.
Hvor kommer pengene fra, som bliver brugt til at betale den gæld der ikke har været råd til.
Godt der er mulighed for gældsanering, men tænker ikke kreditorer bare giver afkald på gælden. Men hvem betaler så.
Det har firmaet ikke formålet at svare på. Så det virker noget lusket.
Tænk dig om

20. Juni 2025

Antwort von Tbea

Det er vel nok ærgerligt når folk bevidst lyver, og skriver usandheder i en anmeldelse.

Du har skrevet en privat besked til mig i dag klokken 19.40 som lød:

Når nu en borger som skylder penge kan man søge og gældssanering.
Så kan man betale det man kan i en periode og slipper for at betale resten.
Har man ingen penge kan hele gælden slettes.
Så er spørgsmålet. Hvem betaler restgæld som borgerne slipper for.

Det har vi så besvaret en fredag aften klokken 19.41 altså et minut efter:

Det er der ikke nogen der gør, den kreditor som ikke får alle sine penge, kan afskrive det som de ikke får tilbage.

Så det er jo decideret usandt Michael Løve.

Skidt når man ikke holder sig til sandheden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr