Heb me product niet eens ontvangen en me geld niet terug gekregen dus nooit meer
Alleen maar goede woorden over voor deze site! Leveren snel en mocht er een probleem zijn dan zijn ze adequaat aanwezig. Verder leveren ze snel en zijn de producten goed van qualiteid! Heb vaak via... Mehr ansehen
Me bestelling niet ontvangen, en ook geen reactie op de mail gekregen waar me bestelling blijft.
Onze verdovende crèmes zijn een oplossing voor het verminderen van pijn tijdens een aantal verschillende huidbehandelingen, zoals het zetten van tattoos, permanente make-up, cosmetische tatoeage, kleine chirurgische ingrepen, fillerbehandelingen, micro naald pijn en microneedling. Ook voor andere huidbehandelingen zoals laserbehandelingen en waxingen is deze crème geschikt.
Julianalaan 10, 1161EP, Zwanenburg, Niederlande
- 0624742324
- info@tattoozonderpijn.nl
- tattoozonderpijn.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Heb me product niet eens ontvangen en…
bestelling niet ontvangen
slechte service
Heb nooit mijn bestelling ontvangenen wel betaald!!
Niet hier bestellen reageert ook niet op een mail
I haven’t received the product yet
I am still didn't receive the product
Tot nu toe heb ik het product nog niet ontvangen. Ik heb al geklaagd en niets opgelost. Again , I will repeat : I bought an anesthetic on October 25 and didn't receive the product. I've sent several emails to get some solution and answer and so far I have nothing in return. I really made the purchase because I need it and I trusted that it would be met. I feel unattended and disappointed with this company.
Besteld..snelle levering..product was…
Besteld..snelle levering..product was prima in order
Niks ontvangen
Het verdoofde niets.
Super rapide
De ontvang was super chill & de…
De ontvang was super chill & de tattoeerde hielp mij brainstormen met mijn design die ik echt wilde . Dacht wel ... dit gaat wel ontzettend pijn doen maar was zo chill dat ik al planning heb in mijn hoofd voor mijn next design .
Echt een aanrader om bij Empireink je tattoo te laten zetten
Krijg een mail van jullie over mij…
Krijg een mail van jullie over mij ervaring van het product maar ik heb het product niet eens binnen echt netjes van jullie
Het hielp eigenlijk niet
Het hielp eigenlijk niet, het maakt de belofte dat er minder pijn zou zijn dit was niet het geval , dus ben eigenlijk zwaar teleurgesteld gesteld en zou m’n geld eigenlijk wel terug willen.
Top spul voelde niks van het tattoo…
Top spul voelde niks van het tattoo zetten op mijn vingers
Heel vlotte service
De bezorging en alles is perfect…
De bezorging en alles is perfect verlopen. Alleen heb ik zelf niet veel gehad aan de spray helaas.