Not even close to a waterproof.Rain soaked straight through within minutes. Disgraceful product .
Fell apart before i even finished setting it up . Cheap nasty material with zero durabilty .
Ordered a tarpaulin, received what appears to be a large crisp packet . Deeply unimpressed,
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
If i could give zero stars to this site…
If i could give zero stars to this site i would .
Ripped the moment i unfolded it
Ripped the moment i unfolded it . Shockingly poor quality .
Looked sturdy in photos Arrived like a…
Looked sturdy in photos Arrived like a sheet of foil .
Please do not order from this company
Please do not order from this company. They are not a company. What this person does is takes your order, then orders from another firm at a far cheaper rate. I recieved an inferior product to which I ordered. Ive asked twice for a refund and nothing has happened.
Ive now gone direct to the firm that this person uses. They tell me this happens a lot..
Please do not use tarpaulins.co.uk
Split on first use Never felt so…
Split on first use Never felt so cheated shopping online .
One star is far too generous for this…
One star is far too generous for this rubbish .
Regret every penny spent here
Regret every penny spent here. Utterly terrible product.
Worst tarpaulin i have ever bought
Worst tarpaulin i have ever bought. stay a mile away .
Tissue paper would have done a better…
Tissue paper would have done a better job honestly.
Worst purchase i have ever made online…
Worst purchase i have ever made online . Never again.
Not even close to a waterproof.Rain…
Bought to cover my boat and it split…
Bought to cover my boat and it split overnight. Dreadful material and zero waterproofing whatsoever .
Fell apart before i even finished…
Ordered a tarpaulin
Tore like tissue paper.Completely…
Tore like tissue paper.Completely useless product .
Not waterproof at all
Not waterproof at all . Soaked through instantly .
One Gust of wind and it was in tatters…
One Gust of wind and it was in tatters , Absolutely useless .
Used it once in light drizzle
Used it once in light drizzle . it gave up immediately . Total waste of money .
Paid for tarpaulin
Paid for tarpaulin . Received what felt like a sheet of cling film with delusion of grandeur
Disgraceful quality
Disgraceful quality. Binned it same day .