Tapijtcentrum Nederland - Uden Bewertungen 127

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Margrietstraat 12 (16), 5401 DH Uden, Noord-Brabant, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben uitstekend advies gehad van deze dame voor zowel gordijnen als duette. Er is naar alle tevredenheid meegedacht om de kleur, het materiaal i.c.m onze wensen kloppend te maken. Vooraf is e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben een vloerkleed en vitrage gekocht. Bij de keuze hiervoor zijn we heel fijn geholpen door Sosseviene. Zij kent de collectie op haar duimpje en met enthousiasme heeft ze net zolang gezocht to... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hadden alle tijd om zelf alvast wat uit te zoeken. Na goede uitleg mochten we 4 voorbeelden mee nemen om thuis nog eens te bekijken en hebben we een keuze gemaakt. Hadden wel medelijden met ver... Mehr ansehen

1. Haushaltswarengeschäft
  6. Fensterbaubetrieb

Über Tapijtcentrum Nederland - Uden

Vom Unternehmen geschrieben

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.

Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!

Kijk op onze website!

Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:

1. De voorbereiding!

Inspectie en meten
Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te inspecteren en in te meten. Afhankelijk van jouw specifieke woonproducten controleren we bijvoorbeeld de dekvloer of checken we het raamkozijn.

Technisch advies
Op basis van de inspectie adviseren we je over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we je om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Meten = weten
Voordat we gaan monteren, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet jij precies waar je aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

2. Maken en bezorgen!

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, maken we jouw woonproducten op maat. PVC en laminaat wordt eerst bij je thuis geleverd om te acclimatiseren.

3. Montage door vakmannen!

Onze monteurs kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect eindresultaat: een vloer, trap of raamdecoratie waar je jarenlang plezier van hebt.

4. Is alles naar wens?

Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, lopen we samen met jou alle punten na en ontvang je een rapport van oplevering. En omdat we echt dé specialist in ons vakgebied zijn, beloven je één jaar extra garantie op de montage.

Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan één van onze 21 échte winkels!

Veel woonplezier gewenst!

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima bedrijf en uitstekende service

Prima bedrijf en uitstekende service. Doen wat afgesproken is . Uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding.

9. April 2026

Antwort von Tapijtcentrum Nederland - Uden

Bedankt voor deze prachtige beoordeling. Fijn om te horen dat onze service en afspraken zo goed zijn bevallen. We blijven ons best doen om kwaliteit te leveren tegen een eerlijke prijs. Graag tot een volgende keer.

Keurig

Prima service

13. Januar 2026

Antwort von Tapijtcentrum Nederland - Uden

Hartelijk dank voor uw positieve 5-sterren review! Wij wensen u veel plezier toe van het door u bestelde karpet. Graag tot ziens!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tapijtlegger was beleefd en heeft…

Tapijtlegger was beleefd en heeft netjes gewerkt en het afval meegenomen.

8. Januar 2026

Antwort von Tapijtcentrum Nederland - Uden

Fijn om te horen dat de tapijtlegger zo beleefd was en het werk netjes heeft uitgevoerd. Dank u wel voor uw feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldig resultaat van trap en laminaat

Erg prettige ervaring gehad met Sosseviène in Tapijtcentrum Uden. Ze heeft ons telefonisch erg goed geholpen en ondersteund met de realisatie van onze trapbekleding. De servicemonteur voor het inmeten was erg vriendelijk en gaf duidelijke tips. De monteur die onze trap uiteindelijk heeft geplaatst werkte erg netjes, zorgvuldig en ook hij was vriendelijk.

Naast de trapbekleding heeft Sosseviène ons in de winkel ook uitstekend geholpen met het uitzoeken van geschikt laminaat voor op onze gehele bovenverdieping en tapijt voor op zolder. Ze heeft geluisterd naar onze wensen en op basis van onze persoonlijke situatie en voorkeuren geholpen met het maken van een keuze. Het was voor ons moeilijk om te berekenen hoeveel we van alles nodig hadden, en daarbij heeft ze ons erg goed ondersteund.

Ik zou gegarandeerd andere adviseren om naar Tapijtcentrum Uden te gaan. Het aanbod is niet alleen heel breed, maar wat voor ons doorslaggevend heeft gewerkt is de betrokkenheid en service die wordt geleverd.

23. Oktober 2025

Antwort von Tapijtcentrum Nederland - Uden

Dank u wel voor deze uitgebreide en mooie review. Wat fijn om te lezen dat u zo’n prettige ervaring heeft gehad met Sosseviène en onze monteurs. Het doet ons veel plezier dat zowel de telefonische ondersteuning, het inmeten als de uiteindelijke plaatsing van de trap naar wens en met zorg zijn uitgevoerd. Ook vinden wij het geweldig om te horen dat u in de winkel zo goed bent geholpen bij het kiezen van het laminaat en tapijt, en dat er echt is meegedacht op basis van uw wensen en situatie.
Dank voor uw aanbeveling. We geven uw complimenten met veel plezier door aan Sosseviène en de monteurs. Graag staan we in de toekomst opnieuw voor u klaar. Veel woon plezier gewenst met de vernieuwde trappen en vloeren!

Op de 1e plaats het personeel

Op de 1e plaats het personeel, ze stellen zich netjes voor wat erg fijn is. Rob heeft de trap bekleed en het ziet er fantastisch uit ! Alles netjes opgeruimd en zelfs gestofzuigd. Top!

13. November 2025

Antwort von Tapijtcentrum Nederland - Uden

Wat fijn dat u zo tevreden bent met de service en het resultaat van de trapbekleding! We zijn blij te horen dat de professionaliteit en het nette werk zo gewaardeerd worden. Dank voor de mooie woorden!

Top Services

Prima geholpen door de dame van Sales bij de keuze van vloer en gordijnen, geduldig en neemt de tijd voor haar klanten, Super. De mannen die de vloer gelegd hebben vakmensen, hard werken en prima werk geleverd

7. November 2025

Antwort von Tapijtcentrum Nederland - Uden

Wat fijn dat de hulp bij de keuze van de vloer en gordijnen zo goed is bevallen! We zijn blij te horen dat de vloerleggers vakwerk hebben geleverd. Dank voor de mooie woorden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Van begin tot het eind alleen maar lof

Van begin tot het eind alleen maar lof. Verkoopster was vakkundig en eerlijk, gaf goed advies. Medewerkers voor meten, egaliseren en leggen waren snel, zorgvuldig en netjes. Ik heb een hele fijne ervaring opgedaan met Tapijtcentrum Uden. Dat had ik in het verleden ook al en nu weer. Super.

21. Oktober 2025

Antwort von Tapijtcentrum Nederland - Uden

Wat fijn om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met onze medewerkers en service, Josephine! We zijn blij dat je tevreden bent met het advies en de uitgevoerde werkzaamheden. Dank voor jouw mooie review! Graag tot ziens!

Waren erg vriendelijk

Waren erg vriendelijk, en behulpzaam. Gave nog advies hoe we de wasmachine het beste op het vinyl konden verplaatsen.

2. Oktober 2025

Antwort von Tapijtcentrum Nederland - Uden

Wat fijn dat u onze vriendelijkheid en behulpzaamheid waardeert! We zijn blij dat ons advies over de wasmachine van pas kwam. Bedankt voor de positieve feedback. Veel woonplezier gewenst!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prettig gesprek en professioneel…

Prettig gesprek en professioneel geholpen. Veel keuze en goede prijs kwaliteit verhouding

16. August 2025

Antwort von Tapijtcentrum Nederland - Uden

Hartelijk dank voor uw positieve review!
Wat fijn om te horen dat u het gesprek als prettig heeft ervaren en professioneel bent geholpen. Graag tot een volgende keer!

Klantvriendelijk

We wisten wat we wilden. Dat werd door Sosseviene meteen begrepen. Daarom zijn we heel goed, professionele en vriendelijk geholpen. Supersnel en efficiënt.
Koesteren, zo'n verkoopmedewerkster!

7. August 2025

Antwort von Tapijtcentrum Nederland - Uden

Wat ontzettend fijn om te lezen! We zijn blij dat jullie zo goed en snel geholpen zijn, en dat de klantvriendelijkheid van Sosseviene zo gewaardeerd wordt. We geven je compliment zeker aan haar door. Dankjewel voor jullie vertrouwen en mooie woorden!

Hele fijne winkel in Uden

Hele fijne winkel in Uden, aardige mevrouw die me hielp. En de montage was op tijd, aardige man en alles was super prima

23. Juli 2025

Antwort von Tapijtcentrum Nederland - Uden

Wat leuk om te lezen, dank je wel!
Fijn dat je zo tevreden bent over onze winkel, de service én de montage. We geven je complimenten zeker door aan onze collega’s.

Traprenovatie

Het heeft even geduurd voordat er ruimte was om de trap te laten bekleden maar het resultaat ziet er heel mooi uit. Vriendelijke monteurs en er is netjes gewerkt. Het resultaat ziet er zoals aangegeven heel mooi uit. Blij met de keuze het toch niet zelf te gaan doen.

20. Juni 2025

Antwort von Tapijtcentrum Nederland - Uden

Hartelijk dank voor je uitgebreide review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met het resultaat en dat onze monteurs vriendelijk en netjes te werk zijn gegaan. We begrijpen dat het soms even kan duren, maar we zijn blij dat je blij bent met de keuze om het door ons te laten doen. Veel plezier met je vernieuwde trap!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verkleurd kleed…niet opgelost

Ik heb 29-03-2024 een nieuw kleed gekocht van 550 euro..Hij ziet eruit of ik hem al jaren heb.Ik heb foto,s gestuurt van alle verkleuringen.Helaas geven ze hier geen enkele garantie.Ik kan 20 procent korting krijgen op een ander kleed.Dat noemen ze service.Ik ben heel erg teleurgesteld.Jammer dat ze mij ermee laten zitten.Voor mij geen tapijtcentrum meer.

P.s Ze zouden contact opnemen.
Inmiddels drie weken verder en nog steeds niks gehoord.
Ze noemen het nu vervuiling van het kleed
wat eerder door lichtinval zou komen
Ik noem het een klacht die niet opgelost is.
Voor mij nooit geen Tapijtcentrum meer.

19. Februar 2025

Antwort von Tapijtcentrum Nederland - Uden

Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over uw aangeschafte kleed. Onze oprechte excuses hiervoor. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In de winkel keurig geholpen

In de winkel keurig geholpen. Afspraak maken was lastig. Vervolgens de pech dat de vloer super slecht gelegd is. Na deze melding hebben ze wel correctie uitgevoerd van zeker een uur bijgesneden….
Vervolgens worden gordijnen gehangen ook dit is niet correct gedaan. Vitrage hangt tegen de vensterbank en overgordijnen hangen te dicht tegen de vitrage dus die kan je bijna niet open schuiven. Dus al met al zeer slechte ervaring!

4. März 2025

Antwort von Tapijtcentrum Nederland - Uden

Fijn om te horen dat de service op de vloer goed uitgevoerd is. Spijtig om te horen dat de gordijnen niet naar wens zijn geplaatst. Wij nemen hierover zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze oprechte excuses voor alle ongemak!

Top winkel

Heel vriendelijke ontvangst. Heel goed meegedacht. En goed geluisterd naar mijn wensen. Zeer vriendelijke verkoopster van de winkel in Uden. Prachtig inbetween wave gordijnen en houten jaloezie. Een dik tevreden klant, die zeker terugkomt als hij weer wat nodig heeft.

8. März 2025

Antwort von Tapijtcentrum Nederland - Uden

We zijn blij te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad in onze winkel in Uden. Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de vriendelijke service, de goede adviezen en de prachtige gordijnen. We hopen je snel weer te zien!

2e project

Wederom het tapijtcentrum benaderd voor complete vloerbedekking laminaat en plinten benedenverdieping. Sosseviène heeft ons perfect geholpen met deze aanbesteding. De trapbekleding was 2 maanden geleden ook vakmanschap. Daarom weer het tapijtcentrum. Sosseviène is een aanrader. Ze is vakkundig en denkt mee. Hierna een review na het leggen.

4. April 2025

Antwort von Tapijtcentrum Nederland - Uden

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service die u heeft ontvangen. Het is fijn om te weten dat Sosseviène u heeft geholpen met het vinden van de perfecte vloer voor uw benedenverdieping. We waarderen uw complimenten over haar vakkundigheid en haar vermogen om mee te denken. We kijken uit naar uw review na het leggen van de vloer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige PVC vloer met mooie hoge…

Prachtige PVC vloer met mooie hoge plinten. De afwerking was uitstekend gedaan door een vakkundige en vriendelijke medewerker.

2. April 2025

Antwort von Tapijtcentrum Nederland - Uden

Miguel, goed om te lezen dat je zo blij bent met de pvc vloer in jouw slaapkamer. Veel woonplezier gewenst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede en vriendelijke service in de winkel…

Goede en vriendelijke service in de winkel. Vriendelijke en behulpzame man die de tapijt kwam leggen.

18. März 2025

Antwort von Tapijtcentrum Nederland - Uden

Bedankt voor de 5-sterren review, Peter! Fijn dat je tevreden bent met het gelegde tapijt op jouw trap en overloop. Veel woonplezier gewenst!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr