Hurtig opfølgning da ikke alle varer var tilængelige. Vi fandt en god løsning over telefonen
Jeg er normalt en tilfreds fast kunde hos Tapet og kunst, men ikke mere. Jeg bestilte noget selvklæbende folie med nuancerne brun og sort ifølge billedet, jeg modtager så noget med nuancerne brun og b... Mehr ansehen
Jeg bestiller en tapet, og modtager en anden. Intet mindre end 13 mails (incl. 2 ifm. ordrebekræftelsen), skulle der til, før jeg kunne få svar på at den vare jeg oprindeligt havde bestilt fra dere... Mehr ansehen
Kjøpte selvklebende folie for å dekorere på rommet til vårt barnebarn som en overraskelse. Og det ble det. Hun ble strålende fornøyd. Enkle knep som gjør stor forandring. Dette er ting vi nok kommer t... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Kun positivt
Nemt at finde og bestille vare på hjemmesiden og hurtig levering, helt igennem en meget positiv oplevelse.
Fine produkter og priser
Alt var som det skulle være 😊
God service .. Man får e-mails hver gang de har arbejdet med ordren, så man kan følge med i hvor langt de er med ordren. 👍🏻
Hurtig levering - bestilte mit tapet søndag, havde det tirsdag ..
Virkelig nemt at arbejde med
Jeg prøvede for først gang at arbejde med folie, da jeg skulle sætte det på nogle låger og det blev et rigtig godt resultat. Det binder godt, det kræver ikke meget forberedelse og f.eks. deres træ lignende folie ser meget ud som den ægte vare. Jeg er blevet grebet af at pakke ting ind i folie og har efterhånden fået gjort det ved en del møbler. Kan klart

super tilfreds
det er nemt og det går hurtigt, så tak

hurtig
rigtig hurtig ekspidition selv her midt i ferien

Antwort von Tapet og Kunst
Super service og hurtig levering
Jeg fik god telefonisk hjælp inden min bestilling, og varerne blev leveret på få dage. Rigtig god service.

Glad og tilfreds
Jeg bestilte marmor folie som blev leveren dagen efter. Er fuldt ud tilfreds

Stor tilfredshed :)
Bestilte kun en lille ting, dejlig hurtig levering. Bestiller helt sikkert derfra igen. :)
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Bestilte kl 11 tirsdag, varen var ankommet dagen efter - onsdag. Super fint med løpende emails ift status så man kan følge sin ordre hele vejen.. 5 stjerner herfra.

Udleveret meget hurtig!!
Jeg er glad for dem, I pakket pap kasse beskytte godt og sendt hurtigst!
Tak for det :)

Ubeskrivelig!
Bestilte min vare som var i utrolig god kvalitet! Og ubeskrivelig hurtig levering, bestilte om fredagen om modtog lørdag! Varme anbefalinger herfra 😊

Godt udvalg og billigt
Godt og forholdsvist stort udvalg af vindusfolie til lave priser. Hurtig levering.
Foliet virker til at være i god kvalitet og er nemt at sætte op.

Levering
Super hurtig levering. Vil helt sikkert bruge jer igen

Antwort von Tapet og Kunst
Ok men folien var skadet
Folien jeg havde bestilt blev væk med posten men nok ikke jeres skyld.. Men folien var lidt krøllet/ridset :( Ellers fint

Særdeles hurtig forsendelse
Selv om det "kun" er selvklæbende folie, synes jeg oplevelsen er OK,
måske lidt træg i selve bestillings processen, men ellers enkel og
lige til.

Gode kvalitets varer!
Har altid modtaget gode varer inden for en overskuelig tid. Dejligt bredt sortiment og god hjemmeside at finde rundt i.

Antwort von Tapet og Kunst
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.