Hurtig opfølgning da ikke alle varer var tilængelige. Vi fandt en god løsning over telefonen
Jeg er normalt en tilfreds fast kunde hos Tapet og kunst, men ikke mere. Jeg bestilte noget selvklæbende folie med nuancerne brun og sort ifølge billedet, jeg modtager så noget med nuancerne brun og b... Mehr ansehen
Jeg bestiller en tapet, og modtager en anden. Intet mindre end 13 mails (incl. 2 ifm. ordrebekræftelsen), skulle der til, før jeg kunne få svar på at den vare jeg oprindeligt havde bestilt fra dere... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
God og hurtig levering
God og hurtig levering , pakket godt ind , og varen til fuld tilfredshed ....
God service og hurtig levering
Ringede først for at få vejledning til købet, og blev mødt af en imødekommene medarbejder. Bestilte over nettet og havde varen allerede efter to dage ;-)
Perfekt service
Nemt og hurtigt, og leveringstid kan man ikk klage over! Dejlig oplevelse :)
Gode produkter hurtig levering
Gode produkter
Firmaet har et stort udvalg af alt til både gør-det-selv dekoration og større arbejdsopgaver med hurtig og uproblematisk levering.
Effektiv behandling af min ordre, og alle produkter lever helt op til mine forventninger.
Præcis og hurtig levering . lidt svag forsendelsesemballering
hurtig
Det var en utrolig hurtig ekspedition, jeg er meget tilfreds handler helt sikkert her igen
Nemt og overskuelig og hurtig levering
Meget nem hjemmeside med hurtig levering
Med fine informationer undervejs om hvor langt pakken er osv.
Hurtig levering. En lidt besværlig hjemmeside...
godt udvalg og god service
hurtig og god service, et godt udvalg
ikke for dyr og varende holder
har endnu ikke været skuffet, når posten kom :)
Hurtig levering.
Tapet og kunst kan anbefales, da det både er billigt, godt og hurtig levering.
Superhurtig levering
Jeg modtog varene under 24 timer efter bestillingen var afgivet:-)
Super service, en god handel,køber igen. Mvh. Fl. Krog.
kan ikke sætte en finger på noget
Det er billigt folie, hurtig betjening og super hurtig levering.
Hurtig Ekspedition
Kan klart anbefales - hurtig ekspedition, fin emballeret og hurtig levering selvom min ordre ikke var særlig stor.... Tak
Kunne ikke være bedre.
Jeg bestilte selvklæbende folie hos dem lørdag, og i dag, tirsdag har jeg hentet det på posthuset.
Alt var som det skulle være, pakket ind så det ikke kunne gå i stykker, så kan varmt anbefale dette firma til andre.
Og så har de et telefon nummer man kan ringe på hvis, der er noget man vil spørge om.
Så de skal klart have 5 stjerner.
God og hurtig betjening
Du kan rolig bestille hos Tapet og Kunst.
Alt fungerede som det skulle.
Jeg bestilte noget selvklæbende folie hjem, det blev leverer hurtigt, og folien er ligeså flot som på billedet. Helt klart et sted jeg vil handle igen!
Kjempefornøyd både med produktet og service.
Kjøpte selvklebende folie for å dekorere på rommet til vårt barnebarn som en overraskelse. Og det ble det. Hun ble strålende fornøyd. Enkle knep som gjør stor forandring. Dette er ting vi nok kommer til å gjøre flere ganger. Veldig fornøyd.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.