Tantra Universet Bewertungen 5

TrustScore 4 von 5

4.1

1. Day-Spa

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Mangler du: at styrke din seksualitet og acceptere dig selv, som du er mere energi en afstresset krop og indre ro at mærke kærlighed til dig selv nærvær og berøring og forkælelse af hver en celle i din krop Min tantramassage kan give dig det. Min tantramassage er en sanselig helkropsmassage. En kærlighedsrejse. Du vil blive masseret med bløde nærværende berøringer. Der masseres stille og dybt, hvilket gør, at dine indre spændinger løsnes. Det kan give dig en dejlig indre ro og mere energi. Den er meget nydelsesfuldt. Massagen er meget afslappende og efterfølgende energigivende, healende og kan forøger din evne til at være nærværende. I massagen bliver energien vækket og spredt i hele kroppen, og dermed vil du mærke en stor glæde og tilfredsstillelse. Tantra handler om at være i nuet og om at modtage. Min tantramassage starter ud med en kort snak, så vi får en rigtig god fornemmelse af hinanden og vigtigst af alt, at du føler dig tryg. Selve massagen foregår i et dejligt varmt rum. Der er blid musik og dæmpet belysning. Du ligger nøgen på en madras, og det eneste, du skal gøre, er at slappe af og give dig hen. Hvis det ønskes, gives der også massage af de intime områder (yonimassage) – både udvendig og indvendig. Lingam bliver ikke brugt i massagen. Jeg giver massagen i og med kærlighed, og vi tager på en rejse sammen. Du kan til enhver tid sige fra, hvis der er noget, du ikke føler er rigtigt under massagen, og jeg vil stoppe øjeblikkeligt med det, du ikke føler for. Hele massagen bliver udført i fuld overensstemmelse med dig og dine grænser. En massage kan tage fra 2-3 time inkl. den indledende samtale. Jeg tager udgangspunkt i dig, og det, jeg mærker og føler, du har brug for. Kan du lukke af og evt. meditere, er det en stor fordel, da det gælder om at nyde det, der er, og om at være i nuet og føle det, der kommer, og lukke alt andet ude. Namasté

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

Jens er meget sød og empatisk og jeg…

Jens er meget sød og empatisk og jeg har 100 % tillid til ham. Hans massage er vidunderligt sansende og erotisk og vækkede nogen meget stærke energier i mig.
Jeg har derfor booket flere massager hos Jens som får min varmeste anbefaling.

9. Dezember 2022

Fantastisk sted

Fantastisk sted, god behandling og stemning. Et sted hvor man kan være tryg. Vil klart anbefale det til andre.

13. September 2019