Tanning Glamour Bewertungen 93

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hallo, ik had een klacht dat m’n pompje niet werkte, na m’n mailtje keurig opgelost een nieuwe gekregen. Was volgende dag al binnen, heel fijn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik zag de advertentie steeds voorbij komen en twijfelde even om te bestellen, maar wat ben ik blij dat ik het heb gedaan! Ik wilde graag een natuurlijk kleurtje, zonder dat oempa loempa-effect — en d... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snelle levering, goede en snelle kleuring na het gebruik van het product. De bijgeleverde handschoen is geweldig. Hierdoor blijven de handen schoon maar hij is ook fijn en zacht in gebruik.

1. Kosmetikgeschäft
  2. Kosmetikindustrie

Vom Unternehmen geschrieben

Bij www.tanningglamour.nl kun je eenvoudig en snel de beste zelfbruiners en accessoires online bestellen, 24/7, vanuit het comfort van je eigen huis. Wij bieden een breed scala aan premium zelfbruinerproducten, waaronder Tanning Lotion, Tanning Drops, en handige applicatie-accessoires voor een vlekkeloze en professionele applicatie. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, veganistisch en diervriendelijk geproduceerd. Ze bevatten geen toegevoegde parfums, zodat je kunt genieten van een subtiele, aangename geur zonder sterke chemische geurstoffen. Bovendien zijn al onze zelfbruiners verrijkt met Vitamine E, wat zorgt voor extra hydratatie en verzorging van je huid. Of je nu kiest voor onze zachte Tanning Lotion, de intensieve Tanning Drops voor een diepere kleur, of de handige applicatie-accessoires, bij Tanning Glamour heb je alles in huis voor een stralende, egale teint op een verantwoorde manier. Let op: We werken volledig online, wat betekent dat je de bestelde artikelen helaas niet bij ons kunt ophalen. Doordat we geen fysieke winkel hebben, besparen we op kosten zoals huur en personeel, waardoor we onze producten tegen zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden zonder in te boeten op kwaliteit.

4.5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik heb het ondertussen 2 keer gedaan en…

Ik heb het ondertussen 2 keer gedaan en ik heb nog altijd vlekjen. Bij mij lukt het gewoon niet.

31. März 2026

Beste Magda,

Bedankt voor je review, vervelend om te horen dat je nog steeds vlekjes ervaart — dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Vaak heeft dit te maken met hoe de tanning wordt aangebracht of hoe de huid is voorbereid. Denk bijvoorbeeld aan goed scrubben vooraf en het gelijkmatig aanbrengen op een gehydrateerde huid. Ook adviseren we om het product ’s avonds voor het slapen aan te brengen en ’s ochtends even te douchen. Zo ontwikkelt de kleur zich mooier én ben je meteen van een eventuele geur af.

We helpen je hier graag persoonlijk bij, zodat je wél een mooi egaal resultaat krijgt. Zou je ons een berichtje willen sturen? Dan kijken we met je mee wat er bij jou misgaat.

Daarnaast kun je in onze Trustpilot reviews (zie bijlage) lezen dat veel klanten juist een egaal en mooi resultaat ervaren — we zijn er dan ook van overtuigd dat het jou ook moet lukken met de juiste tips 😊

Liefs,
Jos | Tanning Glamour

Hallo

6. April 2026

Beste Astrid,

Dank je wel voor je review! 😊
Fijn dat het probleem snel is opgelost en dat je zo snel een nieuwe hebt ontvangen.

Veel plezier met je bestelling! 💛

6. März 2026

Antwort von Tanning Glamour

Dank je wel voor je review Liesbeth! Fijn dat je bestelling snel is aangekomen. We wensen je veel plezier met je aankoop!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het doet wat het belooft

Het doet wat het belooft. Eén keer per week aanbrengen en je bent klaar. Mooie kleur en streeploos. Super product.

6. März 2026

Antwort von Tanning Glamour

Bedankt voor je mooie review Jenny! Fijn om te horen dat het product doet wat het belooft en dat je tevreden bent met de mooie, streeploze kleur. Veel plezier met je tan! ✨

Werkt perfect

Werkt perfect, mooie kleur

26. Februar 2026

Beste Celina,

Wat fijn om te horen dat het perfect werkt en dat je blij bent met de kleur 🤎
Dank je wel voor je mooie review!

Geniet van je glow ✨

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snel geleverd en makkelijk in gebruik

Snel geleverd en makkelijk in gebruik. Het enige nadeel is toch wel de geur van de lotion. Zeker als je er mee slaapt.

17. Februar 2026

Beste Jolanda,

Bedankt voor je mooie review en fijn om te horen dat de levering snel was en dat je de lotion makkelijk in gebruik vindt 🤎

We begrijpen wat je zegt over de geur. Die ontstaat door de natuurlijke reactie van DHA met de huid — dat hoort bij vrijwel iedere zelfbruiner.

Tip: je kunt na ongeveer 2–3 uur (wanneer de kleur zich heeft ontwikkeld) even kort douchen. Dat helpt om de geur te neutraliseren, terwijl je mooie glow gewoon behouden blijft.

Mocht je nog vragen hebben of advies willen over het gebruik, dan denken we graag met je mee! ✨

Liefs,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering. Produkt al meerdere keren besteld.

15. Februar 2026

Antwort von Tanning Glamour

Bedankt voor je mooie review! 🤎
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering én dat je het product al vaker hebt besteld. Dat waarderen we enorm!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vervaagd langzaam ipv vlekken! Dit is de eerste zelfbruiner die geen…

Dit is de eerste zelfbruiner die geen strepen en of vlekken geeft. Hij blijft zeker 5 dagen zichtbaar, vervaagd langzaam ipv vlekken op het lichaam te gebruiken. Ruikt goed, mooie kleur. Enige feedback…. Je krijgt niet alles uit het flesje en voor die prijs is dat jammer. Een zachte tube zou beter zijn.

12. Februar 2026

Beste N. Scholten,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de kleur, de geur en het egale resultaat ✨ Daar doen we het voor! Geweldig dat u aangeeft dat hij mooi en geleidelijk vervaagt zonder vlekken — dat is precies waar SolaVita voor ontwikkeld is.

Dank ook voor uw eerlijke feedback over het flesje. Dat waarderen we enorm 🙏

Tip: wanneer het flesje bijna leeg is, kunt u een heel klein beetje lauwwarm water toevoegen, het pompje terugplaatsen en goed schudden. Zo verdunt u het laatste restje licht en krijgt u vrijwel alles nog uit de flacon. Vaak kunt u er dan nog één volledige toepassing uithalen 😉

We nemen uw suggestie over de verpakking zeker mee in onze verdere productontwikkeling.

Nogmaals bedankt voor uw mooie review en het vertrouwen in Tanning Glamour 💕

22. Februar 2026

Beste Marian,

Wat een fijne review, dank u wel! ✨ Geweldig om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering én het mooie, snelle resultaat.

En wat leuk dat de handschoen zo goed bevalt — daar krijgen we vaak mooie reacties op 😉 Zo blijft alles netjes én comfortabel in gebruik.

Dank voor uw vertrouwen in Tanning Glamour 💛

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service en pakket nu wel ontvangen.

Inmiddels pakket in goede orde ontvangen. Prima service

20. Januar 2026

Beste Hennie,

Wat vervelend dat uw bestelling destijds nog niet was ontvangen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat hierdoor is ontstaan.

Zoals inmiddels besproken hebben wij direct een nieuw pakketje naar u verstuurd, zodat u niet langer hoefde te wachten. Wij hopen dat deze inmiddels goed is aangekomen en dat u tevreden bent met het product.

Mocht alles naar wens zijn opgelost, dan zouden wij het enorm waarderen als u uw review wilt aanpassen of verwijderen. Dat helpt ons als kleine onderneming ontzettend.

Alvast hartelijk dank voor uw begrip en vertrouwen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vlotte service en heel goed product

Vlotte service en heel goed product, resultaat geweldig ..dit is reeds mijn 2de bestelling.. ben er zeer tevreden mee.

4. Januar 2026

Beste Arlette,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat u zo tevreden bent — en wat leuk dat dit al uw tweede bestelling is! ✨ Dat is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen.

Geweldig dat zowel de service als het resultaat u zo goed bevallen. Dank u wel voor uw vertrouwen in Tanning Glamour 💛

We kijken ernaar uit om u nog vaak die mooie, natuurlijke glow te mogen geven 😉

Doei

Awel bedankt voor alles ben tevreden maar stuur mij nu niet om de tweedagen een mail . sorry maar ik ga jullie blokkeren dan grt

4. Januar 2026

Beste Marc,

Dank u voor uw eerlijke feedback en fijn om te horen dat u tevreden bent over het product.

Onze excuses als u de e-mails als te frequent heeft ervaren — dat is uiteraard niet onze bedoeling. U kunt zich eenvoudig uitschrijven via de link onderaan onze e-mails, zodat u geen berichten meer ontvangt.

Dank u voor uw bestelling en vertrouwen.

Goed product

Goed product, snel geleverd

10. Dezember 2025

Beste Brigitta,

Dank u wel voor uw mooie review! ✨ Fijn om te horen dat u tevreden bent over het product én de snelle levering.

We waarderen uw vertrouwen in Tanning Glamour 💛

Zalig produkt

Zalig produkt, geen strepen of oranje kleur. Echte aanrader voor een zomers tintje in de winter 😀

4. Dezember 2025

Dank je wel! 😍
Superfijn om te horen — geniet van je mooie glow ✨

Super product

Makkelijk aan te brengen. Voorbereidingstips zijn makkelijk te volgen. Mooie egale kleur. Super blij met het product.

2. Dezember 2025

Dank je wel! ✨
Zó fijn om te horen — veel plezier met je mooie glow 🤍

Gratis flesje tanning glamour

Ik had een flesje tanning glamour besteld. Bij levering was het flesje gebroken (door bpost?). Heb dit aan jullie gemeld via mail.
2 dagen later kreeg ik gratis een nieuw flesje toegestuurd, waarvoor hartelijk dank.

3. Dezember 2025

Antwort von Tanning Glamour

Dankjewel voor je 5-sterrenreview, Mieke!
Vervelend dat het flesje beschadigd aankwam, maar fijn dat we het snel konden oplossen.
Heel graag gedaan! 💛

— Team Tanning Glamour

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed product en goede klantenservice

Ik had voor de 2de keer de tanning glow besteld omdat deze je een mooie bruine kleur geeft. Wegens black Friday zou ik gratis een rugapplicator krijgen. Helaas zat deze niet in mijn pakket, maar na een mailtje had ik deze met 2 dagen in huis. Geweldige service en geweldig product!

28. November 2025

Antwort von Tanning Glamour

Dankjewel voor je mooie review!
Wat fijn dat je zo tevreden bent met de Tanning Glow én onze service.
We wilden natuurlijk meteen zorgen dat je de rugapplicator alsnog snel ontving.
Geniet van je mooie bruine kleur! 💛

— Team Tanning Glamour

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr