Er yderst tilfreds med behandlingen. Både når jeg kommer ved klinik assistenten til almindelig tandrensning og hos Marc som virkelig er en varm tandlæge med både humor og empati ! Kan kun anbefale t... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Fik fjernet en tand for første gang. Var lidt nervøs. Jeg oplevede verdens bedste behandling både inden - hvor min vante tandlæge Marc også kom og tjekkede til mig - inden jeg skulle opereres af dygti... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I changed from one clinique in centrum by my husband har thorough ly found here.I have my 2nd implant here and deeply impressive with the dentist who take care me all along with his high class experie... Mehr ansehen
Roms Hule 8, 5., 7100, Vejle, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Kan kun anbefale tandlægerne på toppen 🤩

Antwort von tandlægen.dk - Vejle
En ny tandlæge, der startede lidt voldsomt, men hørte efter da jeg bad ham om at være mere langsom, så jeg kunne følge med. Grundig gennemgang bagefter

Antwort von tandlægen.dk - Vejle
Altid kompetent arbejde og utrolig flinke allesammen 🌞

Antwort von tandlægen.dk - Vejle
Altid en god oplevelse med dygtig personale med høj faglighed

Antwort von tandlægen.dk - Vejle
Smertefri behandling af høj kvalitet , som blev udført sikkert og i et roligt tempo. God information. Super godt arbejde af klinikassistent.

Antwort von tandlægen.dk - Vejle
Dygtig og venlig personale.

Antwort von tandlægen.dk - Vejle
Som sædvanlig god og fin behandling, alt tiptop.

Antwort von tandlægen.dk - Vejle
Grundig og tryg behandling.

Antwort von tandlægen.dk - Vejle
Jeg har aldrig haft bedre tandlæger og behandler søde alle sammen og så er det bare godt arbejde de laver.
Kan varmt anbefale dem 😊

Antwort von tandlægen.dk - Vejle
Her bliver man altid mødt med smil, og taget godt imod.
Her får du en fantastisk god behandling hele vejen igennem.

Antwort von tandlægen.dk - Vejle
Altid en fornøjelse at besøge Vejles bedste tandlæge.

Antwort von tandlægen.dk - Vejle
Gode tandlæger, venligt og hjælpsomt personale og hurtig hjælp til en knækket tand. Jeg er altid glad for at komme der og føler mig altid godt behandlet.

Antwort von tandlægen.dk - Vejle
Christine er bare super dygtig!

Antwort von tandlægen.dk - Vejle
Jeg skulle uventet have lagt ekstra 30 times behandlingstid på min booking i løbet af ugen lidt akut og der var bare ingen huller i kalenderen , men den søde receptionist ringede rundt og fik mingeleret rundt med flere patienter så det kunne lykkes. Rigtig god service 👌👏Tusind tak

Antwort von tandlægen.dk - Vejle
Jeg har tidligere lidt af tandlægeskræk, det har været mandlige tandlæger før i tiden, så da jeg flyttede til Vejle, valgte jeg Christine, og det har jeg aldrig fortrudt.
Hun udfører et godt arbejde og jeg kan lige frem slappe af under behandlingen. Før i tiden skulle tandlægen IKKE røre mine tænder, før jeg var bedøver, nu kan Christine guide mig, hvis hun mener det er en smertefri boring, samtidig er hun meget opmærksom på mig, om jeg alligevel skulle føle smerte.
Jeg vil på det varmeste give hende de bedste anbefalinger.

Antwort von tandlægen.dk - Vejle
Altid god og venligt personale. De er super omsorgsfulde når man er bange for at gå til tandlæge.

Antwort von tandlægen.dk - Vejle
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.