Banner for tandlægen.dk - Lyngby Svanen

tandlægen.dk - Lyngby Svanen Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Lyngby Hovedgade 27, 4., 2800 Kongens Lyngby, DK

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft Johnny Bengtsson som tandlæge gennem en årrække til stort og småt. Han er en utrolig dygtig, menskelig og meget opmærksom tandlæge der absolut kan sit “håndværk”. Samtidig er han god til... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik for et par år siden lavet en krone hos Annafia. Kronen flækkede desværre på midten, fordi materialet desværre ikke var så holdbart som forventet. Annafia lavede hurtigt en ny uden beregning. M... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alexander is top notch. Thorough, friendly, efficient. The appointments are always on time and the ladies at the front are super sweet and helpful. Clean office~ what more can you ask for during that... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De 4 stjerner giver jeg for nuveau’et af faglighed blandt lægerne. Den er top. En af lægerne, Rasmus, formåede endog at administrere bedøvelse, helt smertefrit! Det jeg savner er e... Mehr ansehen

1. Klinik für Zahnmedizin

Alle Bewertungen

3'104 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Kompetent og dygtigt personale

Dygtig og kompetent tandlæge og tandplejer. Nemt at komme i kontakt med klinikken, hvis man har brug for hurtig behandling.

13. Februar 2025

Kære Marianne,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding, og at du har taget dig tid til at dele den med os på Trustpilot.

Kun varme anbefalinger herfra

Kun varme anbefalinger herfra. Er tryg og glad for at være patient i deres klinik.

24. Januar 2025

Kære Karina,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine pæne ord og varme anbefaling til vores klinik.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Venlig og kompetent behandling…

Der bliver lyttet…og er meget meget glad for min tandlæge Charlotte D. Altid god og fin behandling. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15. Januar 2025

Kære Charlotte,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er glad for vores dygtige tandlæge. Vi vil naturligvis dele dine rosende ord med hende.

God og grundig behandling

God og grundig behandling. Det var min første behandling. God samtale og afstemning om videre forløb.

15. Januar 2025

Kære Marian,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at dit første besøg var en positiv oplevelse og ikke mindst at, du fik en god dialog med din behandler omkring der videre forløb.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid professionel og imødekommende…

Altid professionel og imødekommende behandling. Man føler sig straks tryg med Annafia🙏🏻

8. Januar 2025

Kære Louise,

Mange tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du er glad og tilfreds med vores altid imødekommende og professionelle tandlæger.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

TandlægeHeld. Som altid en god og endda en fornøjelse…

Som altid en god og endda en fornøjelse at blive 'tortureret' af Maria - er både dygtig og fuld af humor.

7. Januar 2025

Kære Peter,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du synes vi fortjener at få fem flotte stjerner på Trustpilot.

Dygtige ig kompetente …

Altid dygtige og kompetente medarbejdere.
Ikke lang ventetid - ej heller i venteværelset.
Pænt rent og nydeligt
Har været pt i mange mange år - intet at klage over nogensinde
Bedste anbefaling herfra

16. Dezember 2024

Kære Karen,

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os, at du gennem årene har været tilfreds med både vores behandlinger og rammerne på klinikken.

Vi arbejder hårdt på at sikre høj kvalitet og en god oplevelse for alle vores patienter, så det glæder os meget at høre, at du føler dig godt behandlet hver gang.

Virkelig kyndig

Virkelig kyndig, tillidsvækkende og informativ behandling i dag his tandtekniker Ismail. Tak 🎄

19. Dezember 2024

Kære Mette,

Mange tak for din fine anmeldelse og de fem flotte stjerner. Det glæder os at høre, at du havde en positiv oplevelse hos vores dygtige tandplejer.

Profesionel sød og venlig

Profesionel sød og venlig

16. Dezember 2024

Kære Zenia,

Mange tak for din anmeldelse og pæne ord.

En super oplevelse

Jeg har for ca.25 år siden fået lavet 4 kroner på mine fortænder af Annafia og har aldrig haft problemer med dem så det har været fantastisk

10. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Kære Svend Erik,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de fem flotte stjerner.

Service og venlighed!

9. Dezember 2024

Kære Brad,

Tak for din anmeldelse og positive tilbagemelding.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Charlotte er en rigtigt god tandlæge

Charlotte er en rigtigt god tandlæge. Jeg har lidt tandlægeskræk, men hendes rolige facon gør mig tryg og minimere min frygt. Varmeste anbefaling herfra!

29. November 2024

Kære Kasper,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er glad for vores dygtige tandlæge. Vi vil lade dine pæne ord gå videre til Charlotte.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale Tandlægen.dk…

Jeg kan varmt anbefale Tandlægen.dk Lyngby Svanen for deres venlige og professionelle service. Jeg har oplevet både almindelig tandpleje og mere avancerede behandlinger, og personalet er utrolig kompetent, især når det gælder håndtering af tandlægeskræk. Klinikken føles tryg, moderne og veldrevet, hvilket gør hvert besøg behageligt.

29. November 2024

Kære Omid,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det gør os både glade og læse dine rosende ord til vores klinik, og vi er utrolig glade for, at du har taget dig tid til at dele dem med os.

Kære Kalid,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at dit første besøg i vores klinik var en femstjernet oplevelse.

Virker professionel

28. November 2024

Kære Ole,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget kompetent og venlig behandling

Meget kompetent og venlig behandling. Altid trygt at komme der.

28. November 2024

Kære Maja,

Tak for din flotte anmeldelse. Det gør os glade og stolte at læse, at du altid føler dig tryg i vores klinik.

Rigtig god oplevelse

Jeg fik en god modtagelse. Marie er bare super dygtig og giver en fantastisk behandling. Dejlig at det at komme til tandlæge ikke skal være en bekymring men istedet en god oplevelse

27. November 2024

Kære Kenn,

Tak for din fine anmeldelse. Det er skønt at høre, at du havde en god oplevelse hos vores dygtige tandplejer.

Meget god oplevelse

Meget god oplevelse. Tandlægen forklarede nøje forskellige behandlingsmetoder så jeg kunne tage stilling til hvad jeg ville, og jeg fik god smertefri behandling. Jeg er meget tilfreds.

20. November 2024

Kære Pia,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde en positiv oplevelse i vores klinik og modtog gode forklaringer om de mulige behandlingsmuligheder, der var.

Super dejlige og imødekommende

Super dejlige og imødekommende, personale, som sætter kunden i første række.

20. November 2024

Kære Deeloose,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

tandlægen.dk Lyngby Svanen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr