Lige overflyttet til jer og fået en tandplejer tilbage som jeg sætter stor pris på .. Cæcilie har altid fået mig til have tillid skønt jeg havde en slem tandlæge skræk ..så glad for for min beslutning... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Stor ros til Cæcilie Hansen hos Tandlæge.dk i Kolding! Jeg må ærligt indrømme, at jeg normalt synes, det er noget af det mest ubehagelige at gå til tandlæge – men her var oplevelsen en helt anden.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kontaktede tandlægen.dk med et akut behov. På trods af, at jeg endnu ikke var patient i klinikken, gjorde personalet, hvad de kunne for at tilbyde mig en tid allerede næste dag. Mit første besøg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bliver altid mødt med varme smil, både i reception, ved tandplejer og de dygtige tandlæger. Får altid en oversigt over evt. behandling og god forklaring. Kan endda være heldig med “giro 413” af tandlæ... Mehr ansehen
Albuen 23, 6000, Kolding, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Kan kun anbefale denne tandlæge, super dygtig, og bedste service efterfølgende.

Antwort von tandlægen.dk - Kolding
Det er altid en behagelig oplevelse at komme hos Trine.

Altid meget grundig. Super kompetent. Glad atmosfære. Jeg anbefaler 110 procent

Antwort von tandlægen.dk - Kolding
Fantastisk behandling & meget flinkt personale ! Helt sikkert et sted jeg gerne kommer igen 😎

Antwort von tandlægen.dk - Kolding
De er altid søde og gode til at gøre en tryg! Deres arbejde er fænomenal og der kan simpelthen ikke sættes en finger på det. Service niveauet er højt!

Fantastisk god tandplejer
Det er dejligt at komme til halvårs kontrol ved Trine. Hun er dygtig og god at snakke med.

Antwort von tandlægen.dk - Kolding
Jeg har netop afsluttet en større tandbehandling hos Tandlægerne.dk, med tandlæge Andrea Poulsen og klinikassistent Gulay.
Jeg kan simpelthen ikke finde rosende ord nok til den ubetinget professionelle tandbehandling jeg modtog. Andrea er simpelt hen en fantastisk tandlæge, ikke et eneste sekund under den samlet set, små 9 timer lange behandling følte jeg mig usikker.
Andrea er en gudsbenådet dygtig tandlæge som i samarbejde med Gulay får hele forløbet til at emme af ro og overskud.
Tusind tak for oplevelsen, jeg er så glad og lykkelig for resultatet, et résultat som jeg ikke engang havde fantasi til at forestille mig.
Af hjertet tak.
Lilian

Antwort von tandlægen.dk - Kolding
Jeg er meget tilfreds med besøget hvor jeg fin en meget fin årsundersøgelse.
Søde medarbejder.

Antwort von tandlægen.dk - Kolding
Gode til at fortælle om hvad der skal ske ved tandlæge tjekket og give den info man har brug for.

Antwort von tandlægen.dk - Kolding
Jeg havde en fantastik oplevelse ig var meget tilfreds med klinikken. Meget rent og en velholdt klinik. Jeg blev imødekommet af alle tandlægerne, som gik forbi mig med et smil på læben og et venligt hej :-)

Antwort von tandlægen.dk - Kolding
Fik en god fornemmelse af at være i de bedste hænder. Professionel vurdering og vejledning.

Antwort von tandlægen.dk - Kolding
Trine Kock, som er ansat på klinikken, er en meget dygtig tandplejer.

Antwort von tandlægen.dk - Kolding
I can't speak for all of the dentists in the clinic but there were 2 women of them that made my experience a living hell... I went for a tooth extraction on 5 of February and it was infected so they missed to give me antibiotics and tried to take it out anyway and they couldn't because the infection is preventing the anastesia to work. I went 3 days later and got a pill to relax me and they took only half of tooth out, in a month it got infected again and it hurted so bad I called for emergency but they lied to me that a dentist will reach me and they don't have appointments for me. 2 weeks ago the second half of my tooth got out because I pushed it out with my tongue and it's still not healed 3 months later...

Antwort von tandlægen.dk - Kolding
Blev mødt med det skønneste smil allerede ved indgangen og efterfølgende tandrensning ved Cæcilie, fantastisk sød tandplejer med stor situationsfornemmelse , smil og godt humør, den bedste oplevelse jeg nogensinde har haft hos en tandplejer , kan kun anbefale at få tjekket sine tænder på Albuen 23 i Kolding , Dbh Claus

Antwort von tandlægen.dk - Kolding
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.