Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Tandlæge Tim i forbindelse med undersøgelse og tandrensning. Personaler var venligt, professionelt og fik mig til at føle mig tryg fra start til slut. Beha... Mehr ansehen
Jeg har altid haft tandlægeskræk og derfor undgået tandlægebesøg i mange mange år. Jeg fik efter anbefaling endelig taget mig sammen til at besøge Tim og hans team og det var bestemt den bedste... Mehr ansehen
Jeg har haft Tim som tandlæge i omkring to år, men mit forløb har været præget af meget svingende og efter min mening uprofessionelle vurderinger. Allerede da jeg fyldte 18 i 2023, fik je... Mehr ansehen
Tim Kalali er en tandlæge som vækker tillid, dygtig og professionel. Han er troværdig, seriøs og reel i sin behandling og har hjulpet mig til løsninger, jeg ikke troede mulige. Assistenterne er l... Mehr ansehen
Jyllingescenteret 41, 4040, Jyllinge, Dänemark
- info@tand41.dk
- tand41.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Kan sikkert anbefales
Kan sikkert anbefales
Jeg har været hos dem for tandresning. uden smerter og blødning har jeg fået en god resultat. De er meget søde og imødekommende.
0 stjerner, er desværre ikke en mulighed herinde.
Jeg havde i dag bestilt tid til alm. tjek og tandrensning, og fik i stedet en paradentose-behandling. Sidst jeg var hos Tim, havde jeg ganske rigtigt fået en paradentose-behandling, men jeg havde tydeligt sagt v. Tidsbestilling at jeg IKKE skulle have det igen, men derimod en alm. tandrensning. Inden jeg lægger på gentager jeg “Ok så vi ses d. 12/5 kl. 13 til alm tandrensning” hvortil kvinden bekræfter.
Da jeg møder til aftalte tid, forbereder Tim at gå igang, og jeg spørger, lidt uforstående, hvad de vil gå i gang med og så siger Tim “en tandrensning” og smiler.
Det endte med en regning på 2.400kr for en behandling jeg for det første, ikke har bestilt, og for det andet aldrig har givet samtykke til !
Jeg har dd. Meldt dette til styrelsen for patientklager.
Dårlig tandlæge arbejde
Jeg kan se at min oplevelse er fjernet fra TrustPilot. Skal man kun skrive godt for at være på? Mvh
Den bedste tandlæge jeg har haft .☀️😎👋❤️
Jeg har idag ,og for noget tidsiden fået lavet ,en bro på mine tænder ,og fik hivet lidt af en rest/knæk tand ud ,Det første gang i hele min tid hos tandlægen ,at jeg intet mærkede ,har været så enormt tilfreds ,selvom jeg var øm efter,men tim gav mig en seddel med pencilin og det hjalp super,ingen smerter .idag kom jeg så igen og fik en meget omhyggelig tandrensning af en af de søde piger ,hun var super sød og utroligt nænsom og jeg skindene tænder efter super arbejde.tusind tak for godt og flot stykke arbejde .I er så søde ved mig altid tusind tak ,og gode til at få ro på min nervøsitet altid og god komikation mel os imellem ,tak tim og alle dine kollegaer de skønne piger 👋👋😘❤️Hermed god sommer til jer alle ☀️☀️👋👋🌺🌼☀️😎kh Lis bjerg
Jeg smiler med mine noget bedre og pænere tænder😀
Jeg har fået lavet en bro og fået plast på miner for- og hjørnetænder hvor emaljen var slidt af. Jeg er meget tilfreds med hvad der er lavet. De har været søde, let at få tid og meget fornuftige priser. Gode til at oplyse omkring hvad der skal laves og hvordan. Så jeg smiler med mine noget bedre og pænere tænder😀
Behøves ikke
Kan helt sikkert anbefales!
Kan helt sikkert anbefales!
Jeg har fået rettet mine tænder med invisalign hos Tim. Jeg synes han er en meget dygtig og professionel tandlæge, som laver et smukt stykke arbejde. De har også god service, som altid svare med det samme.
BEDSTE TANDLÆGEKLINIK
Jeg har idag været hos Tandlægerne i Jyllingecentret 41. Det var den bedste behandling jeg nogensinde har fået både tandlægen og personalet var smilende og imødekommende og var så gode til at forstå og behandle min tandlægeskræk. Det er helt klart en klinik jeg fortsætter hos og en jeg vil anbefale
voldsomme priser
har været der 2 gange begge til nogle voldsomme overpriser. ultralyd tandrensning 25 minutter 1374kr det vil sige over 2700kr i timen og det var en tandplejer der udførte arbejde så ikke skyggen af tandlægen selv om han skriver på regningen at det var ham der lavede behandlingen

Min nye faste tandlæge
Helt klart min nye, faste tandlæge.
Super søde og skøn humor. Jeg føler mig rigtig godt tilpas i stolen.

Kan absolut anbefales
Kan absolut anbefales
Skiftede for noget tid siden til Tand41 i Jyllinge og det har jeg ikke fortrudt.
Lige fra Sille i receptionen til Teknikere, assistenter til Tandlæge Tim føler man sig i gode hænder.
Tak Tim for fantastisk flot arbede med bro og tre kroner, jeg er klar til næste side :-)
Kim Aggestrup

Prof tandlæge teamet i tand41
Har lige fået en krone på kindtand. Så prof. Den passer første gang. Nu har jeg gået hos Timo 3 år. Og er super tilfreds med de altid smilende. Venlige søde imøde kommende smil. Dejligt at komme hos dem. 👍👍

Den bedste tandklinik
Mit besøg hos Tandlægerne i Jyllingecenteret 41 var helt fantastisk. Tim var super god til at forklare mig hvad der skete under behandlingen og jeg mærkede intet, det hjalp super meget på min tandlægeskræk + hans klinikassistenter er super gode og dygtige man bliver taget så godt imod ligeså snart man træder ind af døren, den varmeste anbefaling herfra

Altid smil
Altid smil, god service og en rolig atmosfære. Rimelige priser og god information omkring behandlingen

Her forsvinder din tandlægeskræk
Efter flere år uden et tandlægebesøg, tog jeg mig endelig sammen, og tog til Tandlægen i Jyllingecentret 41. Siden barndommen har jeg haft tandlægeskræk efter nogle forfærdelige tandlæger i Børnetandplejen havde gjort deres indtog, så der skal altid et skub til at få mig afsted.
Tim og hans kolleger er simpelthen fantastiske, søde, rare, venlige, omsorgsfulde og meget forsigtige. De spørger ind til én hele tiden, og jeg følte mig sikker og rolig. Jeg plejer enten at nærmest flå armlænene af stolen, eller bore neglene ind i hænderne, men ikke her. Tak til Tim Kalali og hans personale for en fantastisk behandling.

Antwort von Tand41
Her forstår de at skabe tryghed.
Har du lige som jeg -
Lyst til at få individuel og strålende behandling.
Trives godt med at der er tid og plads til dig.
Glæder dig over at komme et pænt, professionelt og hyggeligt sted og få dine tandbehandlinger.
Så vil Tand41 også være et godt sted for dig at gå til tandlæge.
Jeg har PTSD og oplever at der bliver taget hensyn til mine behov og at jeg får en god behandling.
Jeg har paradentose og den er kommet under kontrol.
Her forstår de at skabe tryghed.

Tak for god behandling
Tim og hans klinikassistenter er utroligt kompetente. Jeg har de seneste 15 år været rædselsslagen for tandlægen, men med Tim er jeg tryg. Vi kan sågar grine. Jeg anbefaler på det varmeste Tim til alle - særligt hvis du går med en lille eller stor skræk for tandlæger.

Som patient
Som patient, er det vigtigt med en god oplevelse og et godt første håndstryk, især når man kommer et nyt sted, og det må man sige, at Tim og personalet imødekommer. Man føler sig i yderst gode, dygtigt, kompetente og faglige hænder som også besidder en god håndfuld humoristisk sans. Stemningen i klinikken er yderst behagelig og personalet er så imødekommende, hjælpsomme og smilende. Man går derfra med en god oplevelse og behandling.
Kan kun hjerteligt varmt anbefale klinikken her.

Antwort von Tand41
Jeg er utrolig glad for Tand41..
Jeg er utrolig glad for Tand41 på trods af at have været enormt tandlægeskræk i meget lang tid! Man er altid i trygge hænder, og det er muligt at komme hurtigt til, hvis der opstår uventede problemer. Kan varmt anbefale dem!

Antwort von Tand41
Ret skrap tandlægeskræk har bestemt…
Ret skrap tandlægeskræk har bestemt ikke gjort noget godt for mig og med det naturlige resultat at der skulle ske noget drastisk. Jeg havde aldrig troet at jeg faktisk kunne glæde mig til at komme til tandlæge. Nu halvt igennem forløbet, hvor en tandbro har ikke alene bragt smilet tilbage men klart har givet et gevaldigt boost på livskvaliteten, der kan jeg kun sige at det nærvær, tid og kompetancer - og ikke mindst de fantastiske mennesker du vil møde hos Tand41 - får min allerstørste anbefaling. Tusind tak til jer :-)
Mange hilsner
Helle

Antwort von Tand41
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.