Talentfirst Nederland Bewertungen 81

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De DISC training en certificering van TalentFirst was een topdag! Bij voorbaat maakte ik me wat zorgen over de hoeveelheid mensen online maar Jorine Kuiper en Barabara Pitt wisten dit heel goed te b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dankjewel Jorine Kuiper voor de waardevolle trainingsingsdag. Je positieve gedrevenheid vind ik inspirerend. Ik heb leuke mede cursisten ontmoet, inzichtgevende gesprekken gevoerd en veel geleerd. De... Mehr ansehen

1. Coaching-Zentrum
  2. Berufsberatungsstelle
  3. Schulungszentrum

Vom Unternehmen geschrieben

Wij zijn de Club van Lekker Werken, voor werknemers én werkgevers, die als doel hebben om samen een inspirerende arbeidsmarkt te creëren waar burn-outs tot het verleden behoren en het goed hebben met elkaar de norm is. Wij doen dit op onze eigen manier: origineel voorop, trainingen, groeiprogramma's en coaching met luchtige diepgang, persoonlijke aandacht én meetbaar resultaat.

4.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

DISC training door Jorine Kuiper

Jorine Kuiper heeft tijdens de DISC training een goede verdieping gegeven aan de reeds gedeeld theorie door een goede combinatie van extra uitleg en veel oefenen. Ook nam ze uutgebreid de tijd voor aanvullende vragen. Deze training is heel prettig om te volgen.

6. Mai 2026

Werken met DISC in teams

Werken met DISC in teams gevolgd. Een praktische en goed toepasbare training. Gegeven door een ervaren trainer. Een dag die goed gevuld zat en veel afwisseling had waardoor die voorbij vloog. Veel nieuwe werkvormen en nieuwe kennis opgedaan.

30. Januar 2026

Informatieve en praktijkgerichte training

Jorine Kuiper was de trainer tijdens de DISC Drijfveren training. De training borduurde mooi voort op de online modules, waardoor verdieping mogelijk was. Jorine maakte dit extra waardevol door veel praktijkcases te bespreken, de vaart erin te houden en tegelijkertijd ruimte te laten voor ieders inbreng. Op een prettige en veilige manier. Haar kennis en manier van begeleiden zijn inspirerend. In de breakoutrooms verdiepten we ons in elkaar analyses, waardoor de drijfveren echt gingen leven. De inzichten zijn direct toepasbaar in mijn werk als trainer, teamcoach en in mijn interim werk op het gebied van HR, Recruitment en People Development.

26. Januar 2026

Drijfveren

Op maandag 26 januari de drijfverencertificering gevolgd bij Jorine Kuiper.
Weer heel leerzaam en verdiepend. Prettige manier van communiceren, mooie voorbeelden uit haar eigen praktijk en alle ruimte voor iedereen.
Was een cadeautje om mee verder te gaan in mijn eigen bedrijf.
Caroline

26. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

DISC training voor inzicht en beweging

Heel goede DISC certificeringstrainingen gevolgd bij TalentFirst en ook aansluitend verdiepingstrainingen. Ik zet als levens&loopbaancoach DISC regelmatig in tijdens coachtrajecten omdat het direct en zeer duidelijk inzicht geeft in gedrag maar ook handvaten, om van onbegrip en botsing te gaan naar begrip en beweging. Deze training bij TF is zeker aan te raden!

30. Oktober 2025

Opfriscursus met Saskia Vos

Onlangs een opfriscursus gehad van Saskia Vos. Zeer verhelderend en duidelijk gepresenteerd door haar. Met een vleugje humor bleef veel bij mij hangen en kan dit DISC model beter overbrengen bij mijn klanten. Saskia Bedankt !

20. Oktober 2025

Online DISC certificering Jorine Kuiper

Op 10 oktober heb ik een online DISC certificering gevolgd bij Talent First, die werd gegeven door Jorine Kuiper. Zij is deskundig en plezierig, en gaf veel ruimte voor interactie en vragen. Naast context en achtergrond, geeft de training de mogelijkheid om datgene wat je hebt geleerd gelijk toe te passen. De combinatie van leren en oefenen werkt goed, ook in online omgeving.

10. Oktober 2025

DISC certificeringsdag

Het was een topdag met dank aan trainer Jorine Kuiper hebben we in 1 dag super veel geleerd. Het was een dynamische dag en door het efficiënte en afwisselende programma was de dag zo gepasseerd. Ik had mijn twijfels over het online faciliteren maar dat was helemaal niet nodig. Echt een aanrader om snel gecertificeerd DISC trainer te worden.

19. Mai 2025

DISC in teams

Tijdens de training DISC in teams was ik verrast dat er zoveel werkvormen mogelijk zijn. Door deze zelf te ervaren, ervaar je meteen hoe het voelt en wat werkt en wat niet. De training geeft zoveel meer inzicht in de DISC. Ik zet de werkvormen nu veel in bij teams, je voelt jezelf zeker als je de werkvorm uit aan het leggen bent. Je weet waar je het over hebt, het is een verrijking voor jezelf. Dit gun ik iedere DISC specialist.

24. Januar 2025

Een topdag

Een topdag, met afwisselend theorie en implementatie. Daardoor heb je aan het eind van de dag niet alleen maar een actielijst, maar heb je ook daadwerkelijk een aantal actie gedaan. Filmpjes gemaakt bijvoorbeeld! Hugo is een fijne trainer en een fijn mens.

Zichtbaarheid Inspiratiedag

Wat een inspirende, leerzame en hele leuke dag! Naast praktische tools ook verdieping. Want wat houdt jou nou écht tegen om zichtbaar te zijn? En dat is in de basis het thema van deze dag. Als je weet wat jou tegenhoudt, weet je ook wat je te doen hebt. En dan gewoon aan de slag gaan, in de actie modus! Dank je wel Talent First en vooral Hugo Bakker voor deze dag!

Leerzame en inspirerende training DISC & coaching

Met de DISC training rondom coaching heb ik weer input gekregen voor een interactief programma, het inzetten van de juiste gespreksvaardigheden en ik heb meer zekerheid gekregen in het verzorgen van teamtrainingen en coaching. Jorine verzorgde een leerzame, ontspannen dag met ruimte voor persoonlijke vragen, rollenspellen en praktische opdrachten.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Training zichtbaarheid van Hugo Bakker…

Training zichtbaarheid van Hugo Bakker gevolgd. Zeer de moeite waard, volop inspiratie en kennis opgedaan. Hugo is een niche op het gebied van zichtbaarheid. Verbeterpunt; locatie (krap, maar gaan verhuizen heb ik begrepen) en programma duurde mij iets te lang (09:00-17:00) dus was echt vol, maar goed. Dankjewel

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sorry, ik had er meer van verwacht...

Sorry, ik had er meer van verwacht. Niet een 'aan de tand gevoeld' moment, geen examenmoment, geen tussentijdse toetsing. Wel een hele dag met 60 mensen online zitten met een zeer oppervlakkige training.

De vragen die ik stelde, daar was geen adequaat antwoord op. (Geel daalt van 34 naar 2, wat betekent dat?)

Dit voelde als EUR 119,79 euro afrekenen, een dag online zijn om aan het eind de aap uit de mouw te zien komen: Een link om DISC-analyses te mogen gaan inkopen... Een commercieel verdienmodel optima forma.

Mijns inziens een flinke teleurstelling over een opgeblazen bling-bling ballon vol gebakken lucht.

14. März 2025
Talentfirst Nederland-Logo

Antwort von Talentfirst Nederland

Wat vervelend om te horen dat de training niet voldeed aan je verwachtingen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! We streven ernaar om elke training waardevol en verrijkend te maken voor al onze deelnemers. We nemen even contact met je op!

DISC en Drijfveren training

Onlangs de Drijfveren training gedaan nadat ik in september de DISC training had gevolgd. Beide trainingen zeer waardevol op verschillende vlakken. Allereerst voor persoonlijke ontwikkeling, maar daarnaast kan je het ook professioneel gaan inzetten om anderen ook de inzichten te geven. En dat alles onder professionele begeleiding van Jorine Kuiper, de trainer voor zowel DISC als drijfveren.
Zeker aan te raden!

12. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Toffe training met top trainer!

Met veel plezier kijk ik terug op de certificerings training die ik 10 februari heb gevolgd bij Jorine de trainer en Emma de ondersteunend co-trainer. Ik voel me helemaal klaar ervoor om nu zelf aan de slag te gaan.

Naast dat de opbouw super goed in elkaar zat en de verhouding theorie en praktijk perfect was, wil ik vooral benoemen dat Jorine met haar enthousiasme en verfijnd aanvoelen van de groep iedereen met zich mee kreeg tot de laatste minuut. Er was ruimte voor extra verdieping voor degene die daar om vroegen en het was zeer persoonlijk aangepakt. Bovendien was Emma erg behulpzaam en vormden de twee samen dan ook een goed team. De e-learning vooraf zat ook goed in elkaar en de goede nazorg maakt dat je comfortabel zelf aan de slag kan.

10. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr