Taksatorringen Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg vil bare lige bemærke, at alle kommentarer med 1 stjerne (fordi der ikke er mulighed for minus point), har et indhold alle bør tage til efterretning. Jeg har været ude for samme oplevelse, hvor ta... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig dejlig oplevelse i en rigtig træls sag. En gren faldt ned i min parkerede bil. Og skulle takseres af taksatorringen i Åbenrå. Han havde kigget på bilen, og kunne godt se den ikke stod t... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Taksatorringen, Rødovre takserer vores totalskade bil - i øvrigt en bagfrakommende påkørsel, som vi er helt uden skyld i - til en pris, der hverken tager højde for kørte kilometer, bilens stand fø... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Balancens mester

Jeg vil hermed gerne give mine bedste anbefalinger og ros til Taksatorringen i Randers.

Situationen er den, at min bil var blevet påkørt af en ung gut på vej til arbejde og den stod ikke til at "redde".
Jan Christensen fra Taksatorringen i Randers kontaktede mig og han er altså en mand, der behersker balancens kunst.
Han roste mig for min bil og fortalte, som rigtigt er, at han kunne se, at jeg havde passet godt på den og brugt mange penge på at holde den i en god stand.
Efter lidt drøften frem og tilbage kom vi frem til en erstatning, som jeg er tilfreds med og som faktisk rækker til at købe en tilsvarende bil i samme vedligeholdte stand som min egen. Tak for det, Jan🙏

Min dreng havde siddet i bilen i sin autostol og denne skulle ligeledes erstattes med en tilsvarende - altså autostolen😉. Jeg kunne ikke finde kvitteringen, så Jan fik overdraget stolen og skulle så finde en tilsvarende.
Tre timer senere ringede Jan og fortalte, at han havde fundet en tilsvarende stol på nettet til 1400 kr på nettet og ville sende mig pengene, hvis det var okay. Jeg fik et link, så jeg selv kunne undersøge forholdene og det var den selv samme stol, jeg selv havde betalt knap 3000 kr for, et år tidligere.
Det er jo bare fedt. Jeg fik den samme stol igen og forsikringsselskabet sparede 1600 kr.
Det synes jeg faktisk er tiltalende. På den måde er Jan Christensen med til at holde prisen nede på mine forsikringer.

Kære Taksatorringen og Jan Christensen: tak for en god oplevelse.
Jeg følte mig set, hørt og forstået🙏❤️

1. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget useriøs og uprofessionelt firma

Meget useriøs og uprofessionelt firma, der åbenbart ved mere om hvordan ulykken skete end både politirapporten, forsikringen og os som skadeforvoldede.

Der er flere ting på vores bil, som taksator Kenneth Sigersen, ikke mente, af egen subjektive vurdering, at ikke skyldtes ulykken.

Vi klager så over afgørelsen og taler med overtaksator, Henrik Steensen, der ej heller lytter til os, men virker til at have set og observeret ulykken meget bedre end både os og politirapporten.

Vi har nu fået vores bil tilbage, hvor den stadig er tydeligt medtaget af ulykken.

Jeg håber forsikringsselskaberne kigger til anmeldelser af dette useriøse firma, og finder nogle andre at samarbejde med.

22. November 2022
Taksatorringen-Logo

Antwort von Taksatorringen

Kære Bekir Sarikaya

Tak for jeres anmeldelse og vi beklager naturligvis, at I ikke forholder jer tilfredse med vores behandling.

Vi gør os naturligvis hver dag umage for at levere en god behandling til kunderne, så vi er selvfølgelig meget ærgerlige over, hvis vores behandling ikke lever op til jeres forventninger.

Vi har overfor jer tidligere begrundet vores vurderinger samt henvist til den videre klageproces overfor selskabets skadeafdeling, der varetager det videre forløb i sagen.

I den forbindelse kan vi desværre ikke være jer yderligere behjælpelig.

Med venlig hilsen Taksatorringen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vis du vil ha dårlig service skal du…

Vis du vil ha dårlig service skal du klart bruge taksatorringen.dk Taksatorens arrogance og inkompetence i hele dette forløb, har nu resulteret i, at vi har en bil som ikke er færdiglavet. Skal man vælge et nyt forsikringsselskab, så hold jer væk dem der bruger det her firma.

28. Februar 2022

Uærlig og tarvelig vurdering i Taksatorringen, Rødovre

Taksatorringen, Rødovre
takserer vores totalskade bil - i øvrigt en bagfrakommende påkørsel, som vi er helt uden skyld i - til en pris, der hverken tager højde for kørte kilometer, bilens stand før påkørsel eller bilens ekstra udstyr. Desuden henvises til lignende biler til salg i både nord-, midt- og sydjylland, samt på Falster; vi bor på Amager!
Vurderingen svarer på ingen måde til de reelle købspriser i hovedstaden i 2021.
Vi føler os smurt og anslår at vi er blevet snydt for minimum 40.000 kr. selv hvis vi var villige til at handle i den anden ende af landet!
Nu er vi så igen påkørt bagfra juli 2024 og gæt hvem forsikringsselskabet insisterer på vurderer skaden?

7. Juli 2021
Taksatorringen-Logo

Antwort von Taksatorringen

Kære Hanne

Vi beklager naturligvis, at I iht. en tidligere historisk sag ikke har været tilfredse med vores behandling af sagen og enig i vores vurdering af jeres køretøj.

Vi bestræber os naturligvis altid på at levere en god behandling og professionel service til selskabernes kunder, hvorfor vi selvfølgelig er ærgerlige over, at I sidder tilbage med en anden oplevelse efterfølgende vores dialog og behandling af sagen.

Iht. dit notat på Trustpilot, kan jeg forstå, at I beklageligvis har været involveret i en ny skade – du er meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis du igen skulle forholde dig utilfredse med takseringsforløbet af din skade.

Vi forventer/håber dog på, at vi nok skal komme i mål med denne sag og den bliver løst til jeres tilfredshed – ellers er du som sagt velkommen til at kontakte os og det gør du lettest på denne mailadresse: klageansvarlig@taksatorringen.dk

Bedste hilsner Taksatorringen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Små konger og kejsere der inkompetent bare tumler rundt

Jer siger ikke at de er dårlige til at taksere og gøre dette fair og ordentligt, det siger mit værksted også ingen tvivl der.

MEN - hvis man ikke kan løfte telefonrøret og tale med en "kunde" UDEN at fremkalde en mindre naturkatastrofe, er ekstrem ringe, når dette også er en del af taksatorens primær opgaver.

Bare det, at man som prof. ikke er sig bevist, at tonen og indledning skal være en anden, hvis man ringer uopfordret til en uforberedt "kunde" i stedet for at træffes på betongulvet og med olie under fødderne.
Tvetydigheder og nedladenhed flyder i en lind strøm for en små desperat taksafusker.
Listen / Rækken af kommunikative fodfejl er næsten endeløs, hvis man ikke vil dumpe ved det grønne bord. At denne kundeforulemper aldrig har været ved et (hvilket han selv bekræfter) er oplagt.

Afdelingstaksatoren også
En henvendelse til taksatorringen, var totalt uden interesse, hvilket kunne betyde at næste taktiske niveau også er hamrende kolde i bagdelen og sanktionere denne svinske ageren.

Jeg ved fra min egen tid i forsikring selskabsbestyrelse, at anstændige selskaber renser ud blandt uønskede elementer blandt taksatorer, eksterne og interne, selvfølgeligt.
Hvis dette da ikke er et produkt af samfundets almene "Stonewall-ing" og "Muhlmann-ing" altså desperat kunde afskærmning.

Ligemeget, man støtter ikke et firma, som sætter en ære i at fornærme kunder eller bare er hamrende ligeglade.
O tempora o mores

6. Juni 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har i forbindelse med en skade fået…

Jeg har i forbindelse med en skade fået konstateret at jeg ikke længere kan benytte det værksted hvor jeg får lavet service. Sagen er den jeg får lavet bil ved Viabiler, og sådan som jeg forstår det har Alm Brands "lakajer" Taksatorringen opsagt samarbejdet med dem. Det vil sige min forholdsvis nye bil skal over til folk der ikke har adgang til originale data, og som benytter alternative eller brugte dele.

Jeg vil på det stærkeste opfordre til at folk skifter til et selskab der vil det bedste for deres kunder. Også når uheldet er ude.

10. Dezember 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mega dårlig oplevelse med en skadet…

Mega dårlig oplevelse med en skadet cykel, hvor der er blevet skiftet en fælgring og derefter monteret med de gamle eger igen. Fælgringen begynder efter 7 måneder at flække og hverken taksatorringen eller Jensen cykler i Århus vil afhjælpe med problemet, jeg får bare at vide at det er fordi jeg vejer for meget. Så jeg kan bestemt ikke anbefale hverken taksatorringen eller Jensen cykler i Århus

21. November 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De er en flok tyveknægte.

De er en flok tyveknægte.

Flere forsikringsselskaber bruger de her tyveknægte til at tryne de stakkels kunder der kommer til at lave en skade.

Mit råd er, efter jeg har fået dem til betale HVER gang, at være vedholdende og stå på jeres ret.

De er så ufine og modbydelige, at de ingen midler skyer for snyde forsikringskunderne for alt hvad de kan.

19. September 2019

Det er jo helt vildt

Det er jo helt vildt, at for at tækkes Lærerstandens Brandforsikring vurderer de en totalskadet bil til 65.000 som kun kan fås til mellem 110.000 og 145.000 på markedet.

Og så vil de ikke en gang komme med eksempler- fordi "det er de ikke forpligtet til"

Håber forsikringsselskaberne finder en ny samarbejdspartner.

Øv.

20. Juli 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan kun være enig med Brians…

Jeg kan kun være enig med Brians anmeldelse. Jeg har selv prøvet at blive tvunget, til at acceptere min bil efter en skade, som var i en ringere stand end den var før skaden. Derfor er anbefaling at i skal passe på hvem i vælger som forsikringsselskab.

14. Mai 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Husk at få det på skrift

Afdelingen i Hillerød vil jeg aldrig nogensinde gøre forretning med igen.

Har desværre kun dårlige oplevelser fra hillerød afdelingen med alle medarbejderne som "ringer" og bekræfter noget, nægter at udlevere det på skrift og derefter nægter de har sagt det..

Hvis i ser denne anmeldelse inden forløbet for jer er slut, HUSK at bed om det på skrift, om det så tager dem 10år at give det.

24. Februar 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr