Rommel
Rommel, 90 euro betaald voor een ring waar de steen gewoon uitviel. Voelt ook allemaal aan als heel goedkoop gemaakt band werk.
Hier bestel ik niets meer.
Hier bestel ik niets meer.
Zo fijn deze kwaliteit! Heel blij mee <3
Heel mooi en hoogwaardige sieraden! Prachtig
Zeer mooie levering, echt een hoogwaardig geschenk
Refused return because of damaged box
What a disappointment. My boyfriend gifted me a beautiful engagement ring, but unfortunately, it was slightly too big. We asked the company if we could return it, but they refused. Their policy only mentions that jewelry must not be damaged—there is no mention of the box. While we understand that the box was accidentally damaged by rain, we would have been happy to pay for a replacement. The ring itself was unworn and in perfect condition. Despite this, they still would not accept the return.
It seems unlikely that reprinting a barcode and repackaging an unworn ring would have been costly. As a result, we were left with an engagement ring that doesn’t fit properly, with no option to exchange or return it. I find it extremely disappointing that a company selling high-quality jewelry enforces such a rigid policy over something as minor as a damaged box.
Mijn vader kocht in mei een ring voor mijn verjaardag in augustus. Helaas bleek de ring te groot te zijn (maat 21.5 in plaats van 20.5). Hoewel ik begrijp dat de retourtermijn van twee weken technisch gezien was verstreken, nam ik contact op met TAJ in de hoop op enige coulance, gezien de omstandigheden.
De reactie van TAJ was teleurstellend. Ze hielden vast aan hun retourbeleid en weigerden de ring om te ruilen voor de juiste maat, ook al was deze ongedragen en als cadeau gekocht. Ik stelde zelfs voor om bij te betalen in ruil voor de te grote ring, zodat zij er extra aan konden verdienen en het product opnieuw konden verkopen. Helaas werd ook dit voorstel zonder pardon afgewezen.
Het is jammer om te zien dat een bedrijf niet bereid is om een klant te helpen, zelfs wanneer ik met een redelijke oplossing kom waardoor in principe meer geld wordt verdiend. Hoewel ze in hun recht staan, getuigt het van weinig klantvriendelijkheid. Ik zal de ring nu door een juwelier laten verkleinen, maar ik zal TAJ aan niemand aanbevelen en hier zelf ook nooit meer iets bestellen.