Paw fra Tagrendexperten forstår virkelig at lave et fantastisk flot stykke arbejde. Vi fik skiftet gamle tagrender og nedløbsrør i plast til nye og flotte i Zink. Man får virkelig tillid til Paw al... Mehr ansehen
Hurtig respons på min oprindelige henvendelse. De ringede også til mig for at afstemme opgaven og tilbuddet inden de sendte det til mig. Derefter har de været meget informative om processen og hele ti... Mehr ansehen
Paw var hurtig til at kontakte os og aflagde et besøg dagen efter. Næste dag kom tilbud - som vi synes var en god pris. Efter ca. 1uge var arbejdet udført til perfektion ( 70 m tagrender,5 nedløb,10hj... Mehr ansehen
HURTIG OG EFFEKTIV Jeg er SÅ TILFREDS med Paw’s arbejde og service. Paw har sat nye zinktagrender op på mit hus, og har været utrolig venlig og professionel. Han kom ud få dage efter opringning, tog... Mehr ansehen
Super rådgivning og service
Tagrendeexperten har udskiftet en tagrende som var utæt.
I den forbindelse har jeg modtaget super god rådgivning, arbejdet blev udført til tiden og til helt reel pris som aftalt.
Jeg er ovenud tilfreds med resultatet og kan på det varmeste anbefale Paw/tagrendeexperten hvis man står med lignende problemer.
Top herfra
Super god og kompetent service
Super god og kompetent service. Alt blev lavet til den aftalte tid og til det aftalte prisoverslag. Kan stærkt anbefales.
Yderst tillidsvækkende virksomhed
Vi fik skiftet gamle tagrender og nedløbsrør i plast til nye og flotte i Zink.
Man får virkelig tillid til Paw allerede ved første kontakt og igennem hele fasen har han været en værdifuld hjælp for os. Arbejdet udført til punkt og prikke til aftalt pris. Alt snorlige.
Kan kun varmt anbefales
God service og godt håndværk
Paw er troværdig og holder alle aftaler. Hele forløbet var en god oplevelse med et godt resultat.
Plastiktagrender skiftet til zink
Super god oplevelse!
Alle aftaler overholdt - bortset fra at de kom tidligere end lovet, og det blev billigere end først anslået ;o)
Nu glæder vi os næsten til regnvejr!
Største anbefaling herfra.
Line - Hasselager
Flot resultat.
Flot resultat og lavet præcist som aftalt.
Vi er meget tilfredse med vores nye tagrender og anbefaler gerne Tagrendeexperten til andre.
Malene og Peter
Super tilfreds med vores nye tagrender
Er super tilfreds med vores nye tagrender. Hurtig, venlig og effektiv service fra Paw. Jeg kan varmt anbefale Tagrendexperten :-)
SUPER pålideligt firma ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
SUPER pålideligt firma
Paw er mega flink og dygtig. Han sørger for, at alt står skarpt, og vejleder gerne om fremtidig vedligeholdelse af tagrender, i form af fjernelse af blade/snavs.
Jeg havde en god snak med Paw over telefonen, og fik dernæst et tilbud af ham. Paw har holdt prisen, og er simpelthen så flinkt et menneske. Dette er absolut et troværdigt firma, som har uddannelsen, og prisen, i orden.
Tak for arbejdet på vores hus Paw 🌸
Flot stykke håndværk til en god pris.
Flot stykke håndværk til en god pris.
Pav gav god rådgivning forud for projektet og der var en god dialog før under og efter.
Resultatet er blevet rigtig godt.
Vi kan varmt anbefale Pav.
Rigtig flot arbejde til en rimelig…
Rigtig flot arbejde til en rimelig pris. Han kom som aftalt og prisen holdt.
Super flot og godt arbejde
Kan varmt anbefale Paw tagrendexperten. Vi har fået sorte tagrender på vores dejlige sommerhus, det er blevet såååå godt. TUSIND tak for det.
Hilsen Henrik og Anette
Nye stål-tagrender
Paw gav ved besøget for vurdering af opgaven et godt indtryk som en håndværker, der sætter ære i at udføre et godt stykke arbejde. Vi accepterede tilbuddet og efter udført arbejde er vi kun blevet bekræftet i vores indtryk af ham og hans virksomhed. Vi kan kun anbefale andre at samarbejde med Paw og Tagrendexperten.
Trine og Martin
Udskiftning af tagrende
jeg modtog et godt tilbud, som jeg accepterede. Paw holdt kontakt med mig. udskiftningen af tagrenden blev udført hurtigt og professionelt.
Super god oplevelse....
Det var enormt dejligt at handle med en der svarede hurtig og gav en pris der holdt hele vejen, til trods for at det var lidt mere bøvlet en først antaget.
Flot arbejde og pænt ryddet op efter sig.
Jeg kan kun give mine bedste anmeldelser til Paw og Tagrendeexperten.dk
Perfekt stykke arbejde til tiden
Super effektiv og grundig håndværker. Perfektionist Tak for et smukt stykke arbejde. Vi nyder de nye zinktagrender hver dag.
Super professionel
Super professionel, god kommunikation og sparing på løsninger, udført til tiden og med godt resultat.
Fine nye zinktagrender i både i huset…
Fine nye zinktagrender i huset og sommerhuset. Til en god pris og hurtig veludført arbejde. Vores absolutte anbefaling.
Nye flotte zinktagrender.
Vi har fået skiftet vores tagrender med flotte nye zinktagrender af Paw fra Tagrendexperten. Vi er yderst tilfredse og det pynter gevaldigt på huset. :-)
Kompetent fagmand
Vi har fået udskiftet 21 meter tagrender, og vi kan roligt anbefale Paw fra TagrendeXperten, idet han er kompetent og holder, hvad han lover. Har man nogle spørgsmål efterfølgende, er han også hurtig til at reagere. Alt i alt super service og rimelige priser.
Super tilfreds med arbejdet
Super tilfreds med arbejdet. God oplevelse fra start til slut. Et firma man kan regne med.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.