Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestile et navneskilt hos Michael. Jeg skrev til ham fredag eftermiddag, et par timer senere fik jeg et udkast, og jeg accepterede. Søndag eftermiddag var ordren på vej til mig! Jeg kan varmt an... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kunne ikke være mere tilfreds hvis jeg prøvede! Fantastisk kvalitet på alle vare. Bestilte starter sættet samt en vinterjakke. Alt kom indenfor 2 dage. Jeg læste en anden kommentar angående... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har fået mine vare relativt hurtigt, de blev bestilt i påsken og har fået dem så hurtigt det kunne lade sig gøre. Meget tilfreds, produkterne stemmer overens og ser meget bedre ud, når man se... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Michael leverer guldrandet service i verdensklasse og svarer inde på chatten nærmest inden man har sendt beskeden. Detaljeret målskema minimerer risikoen for fejlkøbt beklædning. Tøjet sidder v... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Outdoor-Kleidung und ‑Ausrüstung

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Tacgear.dk sælger vi kun de bedste produkter indenfor beklædning og grej til Soldater, hjemmeværn og hardball verden. vores produkter er nøje udvalgt med fokus på kvalitet og holdbarhed.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

God og hurtig service.

21. März 2026

Hej Kim

Tusind tak for din flotte anmeldelse! ⭐
Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede både god og hurtig service – det betyder meget for os.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang! 😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig levering

Hurtig levering

4. März 2026

Hej Lars

Tusind tak for din anmeldelse! ⭐
Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig levering – det sætter vi stor pris på.

Hej Jacob

Tusind tak for din flotte anmeldelse! ⭐
Det glæder os rigtig meget at høre, at du både oplevede os som en super forretning og fik god service.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at byde dig velkommen igen snart! 😊

Dejlig strømper

Lækker strømper og god især til en som går lange ture.

5. März 2026

Hej Toni

Tusind tak for din anmeldelse! ⭐
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med strømperne – især når de skal holde til lange ture.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, de vil følge dig på mange gode gåture fremover! 😊

Flot produkt

5. März 2026

Hej Ole

Tusind tak for din anmeldelse! ⭐
Vi er glade for at høre, at du synes godt om produktet.

Vi håber, det lever fuldt op til dine forventninger, og at vi får fornøjelsen af at handle med dig igen! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Venlig og hurtig betjening og et fint…

Venlig og hurtig betjening og et fint produk! Anbefaling og gode ønsker herfra!

25. Februar 2026

Hej Lars

Tusind tak for din skønne anmeldelse! ⭐
Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede både venlig og hurtig betjening, og at du er tilfreds med produktet.

Tak for anbefalingen og de gode ønsker – det sætter vi stor pris på! Vi håber at kunne hjælpe dig igen snart 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tacgear en livline til udeliv

Nem og overskuelig hjemmeside, gode brugbare produkter til udeliv.

2. März 2026

Hej Diana

Tusind tak for din flotte anmeldelse! ⭐
Det betyder virkelig meget for os at blive kaldt en livline til udeliv – det er præcis det, vi stræber efter.

Vi er også glade for at høre, at du synes, vores hjemmeside er nem og overskuelig, og at vores produkter lever op til dine behov.

Vi håber at kunne være din go-to igen næste gang, du mangler udstyr til udelivet! 😊

Hurtigt levering

Hurtigt levering, og vare som forventet

6. März 2026

Hej Morten

Tusind tak for din anmeldelse! ⭐
Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig levering, og at varen levede op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang! 😊

Hurtig og gnidningsfrit

Hurtig og gnidningsfrit, trods udmelding om længere levering

23. Februar 2026

Hej Morten

Tusind tak for din anmeldelse! ⭐
Det glæder os at høre, at din oplevelse var hurtig og gnidningsfri – især når der ellers var meldt en længere leveringstid ud.

Vi sætter stor pris på din forståelse og håber at kunne hjælpe dig igen snart! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget personlig og hurtig betjening

Meget personlig og hurtig betjening. Er virkelig glad for mit navneskilt!
Kan varmt anbefale (:

19. Februar 2026

Hej Charlotte

Tusind tak for din skønne anmeldelse! ⭐
Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede en personlig og hurtig betjening, og at du er glad for dit navneskilt.

Tak for din varme anbefaling – det betyder virkelig meget for os! Vi håber at kunne hjælpe dig igen snart 😊

Hurtig handling

Meget hurtig behandling af min ordre og god vejledning

19. Februar 2026

Hej Jesper

Tusind tak for din anmeldelse! ⭐
Det glæder os at høre, at du oplevede både hurtig behandling af din ordre og god vejledning undervejs.

Jeg kan varmt anbefale!

Jeg bestile et navneskilt hos Michael.
Jeg kan varmt anbefale (:

2. März 2026

Hej Charlotte

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ⭐
Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse hele vejen igennem – fra første kontakt til færdigt produkt.

Vi gør os umage for at være hurtige og personlige i vores service, så det betyder meget at høre, at du oplevede netop det.

Tak for din varme anbefaling – og rigtig god fornøjelse med dit navneskilt! 😊

Hej Bjørn

Tusind tak for din anmeldelse! ⭐
Det glæder os at høre, at du satte pris på at blive holdt orienteret undervejs i processen.

Vi ved, hvor vigtigt det er med god kommunikation, og vi er glade for, at det gjorde en forskel for din oplevelse.
Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang! 😊

Tacgear.dk

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr