T Shirtwereld.nl Bewertungen 312

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veel keuze in producten en merken. Ontwerpen is zeer eenvoudig en je hebt veel variatie in ontwerp keuzes, bijvoorbeeld in lettertypes. Bestellen gaat ook vlot en je hebt veel opties; spoed, bezorgi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle service en toen bleek dat mijn keuze (borduren) niet mogelijk was voor het formaat namen ze meteen contact op voor een alternatief. Resterende kosten kreeg ik ook direct teruggestort.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sneller dan dit kon bijna niet! Woensdag besteld, vrijdag middag ophalen!! Top Service!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een fantastisch bedrijf! Omdat we last minute enkele nieuwe medewerkers moesten voorzien van een t-shirt voor ons teambuildingsuitje, kwam ik via een zoektocht op internet al direct uit bij tshir... Mehr ansehen

1. Geschäft für bedruckte Kleidung

Vom Unternehmen geschrieben

Een enkel shirtje of een groot evenement, wij bedrukken shirts en andere kleding super snel en tegen een eerlijke prijs! Van goedkope budgetshirts voor een eenmalige event tot high Premiumshirts voor de beste printkwaliteit. We werken met milieuvriendelijke waterbased inkt en hergebruiken zoveel mogelijk. Ontwerpen doe je heel eenvoudig zélf met de tools op de site ( maar hulp is maar 1 telefoontje verwijderd). Desgewenst heb je kleding al binnen een dag in huis ( of haal je het dezelfde avond nog bij ons op) met onze spoed of superspoed optie. Afhalen kan dagelijks tot 21.00 uur. Meer weten? Of speciale wensen? Bel gerust! We helpen graag. Ons werk is onze hobby en wij zijn pas tevreden als onze klanten blij zijn. Team T-shirtwereld.

4.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede service en snelle levering

Snelle levering & terugkoppeling over bepaald merk T-shirt dat een langere leveringstijd had. Kwaliteit opdruk deed aan de volwachtingen

11. April 2026

Antwort von T Shirtwereld.nl

Fijn dat we het snel hebben kunnen oplossen en dat je tevreden bent.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ze hebben het product snel geleverd en…

Ze hebben het product snel geleverd en hebben de tekst mooi op het T-shirt met lange mouwen geborduurd. De kwaliteit van het T-shirt oogt goed. Ik hoop dat ik er veel plezier van ga hebben.

5. April 2026

Antwort von T Shirtwereld.nl

Bedankt voor de leuke opdracht. Trots op NMGN volgens mij ;-)

so good

so good! thank you guys so much. the delivery was so fast and the quality of the shirt is amazing. it’s even better than i could’ve imagined.

:))

14. April 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von T Shirtwereld.nl

Thank you for your kind words! It makes us very happy when we have been able to make someone happy with the order. (So actually, we have the best job you could wish for ;-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sneller dan dit kan bijna niet!!

Sneller dan dit kon bijna niet! Woensdag besteld, vrijdag middag ophalen!!

Top Service!

8. April 2026

Antwort von T Shirtwereld.nl

Borduren gaat meestal niet zó snel ;-) maar soms lukt het ons en dan zijn we allemáál super blij.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De kwaliteit van de T-shirts is zeer…

De kwaliteit van de T-shirts is zeer goed. De afdruk is mooier dan dat ik dacht, scherp en goed geplaatst. Daarnaast had ik binnen twee dagen het resultaat in huis.

7. April 2026

Antwort von T Shirtwereld.nl

Hier worden wij bij T-shirtwereld heel blij van! Klanten die blij zijn met het resultaat is ons alles waard!

Goed gelukt!

Ik ben zo ontzettend blij met mijn bedrukte shirt. Hij is helemaal naar wens en de kwaliteit is ook goed. Hij was ook snel geleverd wat ik niet verwacht had. Ik zal hem met veel plezier aan doen tijdens mijn personeel feest, waarvoor ik hem gemaakt heb. ☺️

24. März 2026

Antwort von T Shirtwereld.nl

Wat super leuk om te horen!! wij zijn pas blij als onze klanten dat ook zijn!! Heel veel plezier op het personeelsfeest!

Vriendelijk en netjes

Telefonisch vriendelijk te woord gestaan en shirt waren mooi en op tijd binnen

16. März 2026

Antwort von T Shirtwereld.nl

Behandel een ander zoals jezelf zou willen worden. Dat is ons motto ( en dat heeft de grootste onderwijzer ooit geleefd verteld).

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle service en toen bleek dat mijn…

19. März 2026

Antwort von T Shirtwereld.nl

Zo hoort dat toch?! Ik vond het al vervelend dat we niet snel genoeg hadden gereageerd..

Ontzettend fijn geholpen

Ontzettend fijn geholpen! Wat ik zocht stond niet op de website. Maar na mail contact wel kunnen vinden. Ben er heel blij mee!

15. März 2026

Antwort von T Shirtwereld.nl

Vaak is even bellen of mailen voldoende om er samen helemaal uit te komen!! Een beetje voor boswachter spelen als je zelf door de bomen dat bos niet meer ziet.....dat vinden wij heel fijn om te kunnen en mogen doen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel erg blij met de bestelde t-shirts.

Heel erg blij met de bestelde t-shirts.
Na overleg met de helpdesk ivm de maatvoering de bestelling geplaatst.
Donderdag besteld, zaterdag geleverd.
En het ziet er echt super netjes uit.
Erg blij mee.

26. März 2026

Antwort von T Shirtwereld.nl

Soms is de site niet helemaal duidelijk, dan is een telefoontje precies de oplossing! Als het enigszins op te lossen is...... dan doen we dat super graag!! En zulke fijne reviews zijn voor ons de mooiste beloning die we ons maar kunnen wensen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, mooi product.

8. März 2026

Antwort von T Shirtwereld.nl

Altijd fijn om zulke positieve feedback te horen :-)

Goede prijs kwaliteit

Duidelijk contact! Werkt snel! Prima prijs kwaliteit

19. März 2026

Antwort von T Shirtwereld.nl

Snel contact is voor ons heel belangrijk, niets is zo vervelend als moeten wachten toch :-) grtz Team T-shirtwereld

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr