Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har dessverre hatt en svært skuffende opplevelse med kundeservicen. Det er gjerne i situasjoner hvor noe går galt at et firma virkelig får vist sine kvaliteter – og her ble det tydelig hvor det... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snasen design. Enkelt å bestille (med ett unntak). Min forrige hjelm ble skrapet opp i velt. Var eksakt samme type, altså fornøyd med produktet. Misfornøyd med at PostNord, og IKKE Bring/Posten var t... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Fahrradzubehör

Vom Unternehmen geschrieben

TK Nethandel er cykelhjelm.dk i Danmark, Fahrradhelm.de i Tyskland, Cykelhjälm.com i Sverige og Sykkelhjelm.no i Norge. Vi ble startet i 2008 i Danmark og har i dag vokst seg til å være en av de største sykkelhjelm shop i Norden. Tanken med Sykkelhjelm.no er å samle det kuleste, bredeste og mest sikre utvalg av sykkelhjelmer. Alle priser på Sykkelhjelm.no angis inklusiv 25% MVA. Du avkreves derfor ikke MVA/toll ved mottakelse.

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Nedlatende og lite hjelpsomme

Kjøpte en sykkelhjelm med matchende trekk fra sykkelhjelm.no. Til tross for at to personer forsøkte å få trekket på – med instruksjoner fra både forhandler og produsent – var det langt unna å passe på hjelmen.

Jeg kontaktet derfor kundeservice, som mente jeg bare måtte «være bestemt». Da trekket revnet som resultat, tok de ingen ansvar. Jeg tilbød å sende både bilder og video som dokumentasjon, men fikk beskjed om at det umulig kunne være en produksjonsfeil og at de ikke kunne ta på seg en slik kostnad. Ingen forståelse, og en gjennomgående nedlatende tone i all korrespondanse.

Jeg kontaktet derfor produsenten, som bekreftet at dette er et problem de kjenner til. Selv etter å ha sett dette insisterer sykkelhjelm.no fortsatt på at: «Trekket kan settes på hjelmen hvis du følger veiledningen vår.» Vel – åpenbart ikke, når produsenten selv erkjenner at dette er en kjent feil. Situasjonen er dessverre fortsatt ikke løst.

Selskapet bak – TK Nethandel – har en Google-score på 1,6, og det samsvarer dessverre godt med min opplevelse.

4. August 2025

Antwort von Sykkelhjelm.no

Et Yakkay-trekk passer til en Yakkay-sykkelhjelm. Det er stramt å få på hjelmen fordi det skal sitte fast. Kunder som har problemer med å få på Yakkay-trekket kontakter vår support, og da får de en veiledning i hvordan trekket skal settes på. Hvis man følger denne veiledningen, lykkes det å få trekket på hjelmen. I enkelte tilfeller lykkes ikke våre kunder med å få på trekket, og da er det dessverre ikke annet å gjøre enn å returnere produktene. Så er det ditt tilfelle, hvor du ødelegger produktet. Du kan prøve og undersøke produktet, men du har dessverre ikke lov til å ødelegge det. Vi er ikke kjent med at Yakkay har offentliggjort at det er fabrikasjonsfeil på deres trekkprodukter som gjør at disse ikke lenger kan monteres på deres hjelmer uten å bli revet i stykker. Vi har mottatt et utdrag av en e-postkorrespondanse fra Yakkay sin egen nettbutikks kundeservice fra deg. Vi har ikke mottatt hele korrespondansen, og derfor kan den dessverre ikke brukes i din reklamasjonssak. At du opplyser at Sykkelhjelm.no er nedlatende og lite hjelpsomme, anser vi henger sammen med følelsen av at du ikke har fått medhold i din reklamasjon. Vi tar imot reklamasjoner, og vi behandler dem i henhold til gjeldende regler og lovverk.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nedlatende og lite villige til å rette opp feil

Vi har dessverre hatt en svært skuffende opplevelse med kundeservicen. Det er gjerne i situasjoner hvor noe går galt at et firma virkelig får vist sine kvaliteter – og her ble det tydelig hvor det svikter.

Kommunikasjonen har vært preget av en nedlatende tone, og vi opplevde at ordren vår ble kansellert uten vårt samtykke, til tross for at vi kun uttrykte et ønske om raskere levering. Dette ble gjort uten at vi bekreftet kanselleringen, noe som føles både uprofesjonelt og respektløst.

Vi forsøker alltid å løse eventuelle problemer direkte med forhandler før vi skriver en anmeldelse, men i dette tilfellet virker det som om forhandleren er mer opptatt av å "vinne" enn å rydde opp og finne løsninger. Det sier dessverre mye om hvordan de velger å håndtere kundene sine.

22. Juli 2025

Antwort von Sykkelhjelm.no

Vi er dessverre ikke enige i din anmeldelse. Vi har mottatt en reklamasjon som vi har vurdert ikke er berettiget. Reklamasjonen dreide seg om at du ikke fikk sykkelhjelmens stropper til å passe til din hodeform, og dermed var hjelmen feilbehæftet. Dette er dessverre ikke en berettiget reklamasjon, men en situasjon der du må returnere det kjøpte og kjøpe en annen modell eller størrelse som passer.

Du har brukt vår returportal, og selve returneringen er igangsatt. I tillegg har du kjøpt en annen hjelm på en ny ordre, der du etterspør mye raskere levering enn det som ble oppgitt ved bestilling. Dette kan vi ikke tilby, og derfor har vi annullert ordren. Det fremgår tydelig ved bestilling, på varekortet, hva leveringstiden er. Hvis du kan godta denne leveringstiden, er du velkommen til å legge inn en ny ordre og få den levert i henhold til våre betingelser.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tok litt tid før varen kom

Tok litt tid før varen kom. Dette var kun pga Post nord.dk. Ett produkt var feil i forsendelsen. Dette ble øyeblikkelig rette opp på en utmerket måte uten kostnader for meg. Bare positiv kommunikasjon med firma.

21. Dezember 2024

Useriøst firma!

Styr unna dette firmaet!! Jeg bestilte en sykkelhjelm til min datter den 19.10. Leveringstid skulle være 5-10 dager. Det er nå straks en måned siden og den har enda ikke ankommet. Jeg er usikker på om vi kommer til å motta den eller om pengene er tapt.. Ekstremt useriøst å ikke i det minste kontakte kunden og forklare hva som har skjedd. Kan virke som om dette er ganske vanlig og at lovnaden om leveringstid 5-10 dager ikke er noe de forholder seg til i realiteten.

12. November 2024

Hey Katrine

Jeg har gjennomgått bestillingen din og kan se at den oppgitte leveringstiden er overskredet, og det er svært beklagelig. Vær oppmerksom på at bestillingen din ikke er oppgitt til levering på 5-10 dager, men 5-10 arbeidsdager. Det endrer imidlertid ikke det faktum at leveringstiden fortsatt er overskredet. Bestillingen din var på fjernlager ved bestillingstidspunktet, og vi klargjorde bestillingen den 4. november. Postnord har hentet pakken, men Postnord har dessverre en forsinkelse og har ennå ikke skannet pakken. Jeg kontakter Postnord for å få pakken skannet, slik at den kan komme frem til deg.

Det er litt hardt å dømme oss som useriøse og tro at pengene dine er tapt – og å ønske at alle andre skal unngå å kjøpe sykkelhjelmer hos oss. Pakken ble klargjort på arbeidsdag 10 (den skulle senest ha vært levert innen arbeidsdag 10). Videre er pakken ennå ikke levert fordi Postnord ikke har levert den. Vi følger opp med dem og håper at pakken kommer frem til deg snart.

Med vennlig hilsen

Thomas, Sykkelhjelm.no

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Håp at du ikke må returnere

Håp at du ikke må returnere. Elendig system og kundeservice

15. Juli 2024

Antwort von Sykkelhjelm.no

Vi synes det er synd at du vurderer vårt retursystem så dårlig. Vi synes selv at det fungerer greit. Vi har en returportal som man kan få tilgang til via forsiden på Sykkelhjelm.no. Når man har registrert sin retur, kan man kjøpe en returetikett fra oss til 129 kr. Man kjøper returetiketten i vår nettbutikk. Når vi har sjekket returportalen og kjøpet av returetiketten, sender vi dokumentene som trengs for returneringen. Hvis det er noe du ikke får til, er du velkommen til å kontakte oss på e-post - kontakt@sykkelhjelm.no

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ok, men dårlig service og returoppgjør

Selve bestillingen gikk ok. Men vil ikke anbefale å bestille noe herifra ved usikkerhet om størrelser eller noe liknende for returprosessen er dyr, komplisert og streng. I tillegg til at jeg måtte purre tre uker etter mottak av hjelm om svar på refusjon eller ikke.

24. Mai 2024

Antwort von Sykkelhjelm.no

Vi beklager at du opplever våre returvilkår som ikke tilfredsstillende. Vi mener selv at våre returvilkår er gode. Vi tilbyr 100 dagers angrefrist. Du kan registrere din retur i vår returportal, og du kan kjøpe en returetikett i vår nettbutikk for 135 kr. Vi har sett nærmere på din retur og ser at din misnøye kanskje skyldes at du har fått beskjed om at vi ikke godtar din retur, da du sendte tilbake sykkelhjelmen din i en plastpose uten emballasje. Dette betyr dessverre at sykkelhjelmen ikke kan selges til en annen kunde, da vi ikke lenger kan garantere sikkerheten til denne hjelmen. Vennlig hilsen, Sykkelhjelm.no

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Raskt levert.

Raskt levert.
Sporing virket ikke. Tlf som sto på sporing ville ikke svare la på prøvde ringe 3 ganger de la på hver gang og sa jeg måtte bruke e post. Hvorfor sto da tlf nr.der.

26. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er gått ei uke siden hjelmen var…

Det er gått ei uke siden hjelmen var bestilt, og den er ikke på vei. Får en spørre undersøkelse og faktura ei uke etter bestillingen. Med forfallsdato samme dag.

19. September 2023

Antwort von Sykkelhjelm.no

Hei Sigmund Jensen. Jeg har sett på bestillingen din og forstår dessverre ikke hvorfor du har lagt inn denne anmeldelsen. Pakken din ble levert i går den 18. september klokken 15:36 til en Rema1000-butikk. Jeg antar at du mottok en SMS og en e-post om dette i går. Hvis ikke, vennligst kontakt vår kundeservice på kontakt@sykkelhjelm.no, så sender vi sporingsinformasjon til deg. Ha en fortsatt god dag. Beste hilsener fra Sykkelhjelm.no.

Elendig kundeservice

Flere uker etter at jeg kjøpte hjelm fikk jeg etter å ha purret beskjed om at hjelmen ikke var inne. Jeg fikk da rabatt på en annen hjelm. Fikk da råd om størrelse av kundeservice, men når den kom var den for stor. Da jeg kontaktet kundeservie om dette fikk jeg tilbud om å betale for returen selv OG betale neste hjelm til full pris. Etter flere uker sto jeg altså igjen med en hjelm jeg ikke kunne bruke og en regning på retur. Styr unna.

29. März 2023

Antwort von Sykkelhjelm.no

Hei Sjur. Jeg har gjennomgått bestillingsprosessen din og vil gjerne informere om følgende: Du la inn en bestilling der varene var i restordre. Etter 14 dager har vi konstatert at importøren ikke kan levere hjelmene. Vi tilbyr deg å finne andre hjelmer til samme pris. Dette tilsvarer en rabatt på 1 200 kroner. Vi vil fullføre bestillingen din. Deretter ønsker du å returnere en hjelm, og det er helt greit. Du må imidlertid dekke fraktkostnadene i forbindelse med returen. Dette er i samsvar med våre handelsbetingelser, og det er vanlig praksis i vår bransje at kunden dekker returkostnadene selv. Hvis du hadde valgt å returnere (du har ennå ikke returnert noe), ville du ha fått pengene tilbake, og deretter stått fritt til å kjøpe en annen hjelm. På grunn av den betydelige rabatten du har fått, tillater vi ikke at denne rabatten overføres til en annen hjelm. Rabatten gjelder den hjelmen du allerede har mottatt og avsluttes der.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr