Switch | Apple Premium Reseller - Genk Bewertungen 65

TrustScore 3 von 5

3.1

Rootenstraat 8b59, 3600 Genk, BE

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Twee iphones besteld op 3 januari. We moesten wel veel geduld hebben: drie en een halve maand. Bovendien beslisten we tot de aankoop van twee iPhones omdat daar een korting op was van 250€. Bij de uit... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer snelle en correcte oplossing van mijn probleem. Wanneer ik zo geholpen wordt, wil ik steeds iets terug doen. In dit geval de aankoop van iPhone 13.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Zeer lang moeten wachten , en moeilijke communicatie over de levering Bediening in de winkel was wel heel goed

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Afzetters … koop de volgende keer wel elders … dan hoef ik me geen dure contacten laten aan te smeren… de uitleg van Test Aankoop kwam als geroepen 😡🤢

1. Mobiltelefongeschäft
  2. Geschäft für Mobiltelefonzubehör
  3. Geschäft für Computerzubehör
  4. Computer- und Zubehörgeschäft
  5. Computerreparaturdienst
  6. Reparaturladen für Mobiltelefone

Vom Unternehmen geschrieben

Switch is actief in de verkoop en herstelling van Apple-producten en biedt ondersteuning voor particuliere en professionele klanten om de Apple-ervaring om de Apple-ervaring compleet te maken.

• Rootenstraat 8b59, 3600, Genk, Belgien

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vriendelijke verkoper

Vriendelijke verkoper, maar inderdaad veel bijkomende verzekeringen en klantenkaart die wordt aangesmeerd.

Ondanks dat GSM duurder is in de winkel dan online werd er niet op alle aspecten gewezen waardoor ik met een GSM zit die veel beperkter in geheugen is dan mijn huidige. Als je hier zelf geen verstand van hebt is dit de taak van de verkoper. Ik kocht vroeger veel bij switch, maar zal dit nu nooit meer doen. Kwaliteit duidelijk sterk achteruit gegaan, slecht voor de PR.

Beste
Onze excuses hiervoor.
We appreciëren het enorm dat u uw feedback met ons deelt, ook al is deze niet bevredigend, dit stelt ons in staat onze diensten steeds verder te optimaliseren.
We blijven beschikbaar voor al uw vragen en bemerkingen.
Met vriendelijke groet, het SWITCH-team

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

I-phone 13pro

Heb lang moeten wachten. Wat normaal max 3 weken zou duren werd meer dan een maand. Wel heel tevreden van de hulp. Heel vriendelijk. Wel jammer dat eerst 370€ werd beloofd voor de oude GSM wat uiteindelijk maar 300 werd. Ik vond het niet tof dat er mij een verzekering werd aangesmeerd die ik achteraf zelf moest annuleren met een dame die maar bleef aandringen. Ook niet tof was dat er mij een heel duur pakket werd geregeld dat ik na 5 dagen ook zelf moest veranderen naar gratis welkomspakket. Dit enkel voor de cashback.

Beste Stefan,
U heeft de tijd genomen om uw beoordeling achter te laten en wij danken u daarvoor.
Hoewel uw ervaring onaangenaam was waarderen wij uw feedback.
Aan de hand van uw review hebben we u kunnen identificeren in ons klantenbestand.
Ons team streeft ernaar u binnen de 3 werkdagen te contacteren.
Vriendelijke groet, het SWITCH-team

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ben absoluut ontevreden over de…

Ik ben absoluut ontevreden over de agressieve wijze waarop de contracten met Celside Insurance en Cyrana Club aan mij aangesmeerd werden. Dit is pure oplichting. Er worden posten aangevinkt die absoluut niet besproken zijn. Mijn rekeningnummer werd gevraagd zogezegd voor de cashback terwijl het eigenlijk diende om de domiciliëring te activeren. Het is weliswaar mogelijk één en ander binnen de 30 dagen te herroepen, maar dit is de omgekeerde wereld. De herroeping van de verzekering ging overigens ook niet vlot, er wordt echt op de cliënt ingepraat om toch maar niet op te zeggen. Het cashback verhaal klopt niet tenzij exact op tijd opgezegd wordt. Om te kunnen genieten van de cashback moet er immers nog een lopend contract zijn. Ik ben al jarenlang een trouwe Switch klant, maar dit is echt niet correct. Spijtig ...

Beste Jos,
Hoewel uw ervaring onaangenaam was waarderen wij uw feedback.
Ons team streeft ernaar u binnen de 3 werkdagen te contacteren.
Vriendelijke groet, het SWITCH-team

Iphone 13

Iphone 13

Vandaag is mijn man mijn Iphone 13 gaan halen die ik gereserveerd had. Deze kost 906€ en ik
Krijg daar 250€ cashback op.
Nu ik was op werk toen mijn man is gegaan en ze hebben hel daar officiële documenten laten tekenen in mijn naam wat absoluut tegen alle regels isde documenten waar hij voor getekend heeft zijn celside verzekering en contract SYRANA waar ik absoluut niet mee gediend ben ik kwam alleen een telefoon kopen niet meer niet minder en wilde de verkoper dat toch had hij de documenten moeten meegeven en kon ik nog beslissen als ik dit wilde wat toch niet wilde.
Waar kan ik hiervoor terecht want ik laat dit hier niet bij want het is dus gebleken dat dit dus zomaar allemaal kan zonder dat de persoon in kwestie erbij is dus denk ik dat er nog meer mogelijk is in deze

Ik hoop dat ik erop kan rekenen dat de cashback geen valse leugen was en deze alsnog gestort wordt en niet over een paar maanden maar over max 2 weken

Vriendelijke groeten

5. Dezember 2021

Beste Kathleen,
Wij hebben met grote zorg nota genomen van uw ontevredenheid en we betreuren dat u deze ervaring had in onze winkel.
Aan de hand van de elementen die in uw beoordeling zijn achtergelaten kunnen wij u echter niet identificeren.
Gelieve ons een e-mail te sturen op contact@switch.be met uw contactgegevens en in de titel de referentie GRTP007 te vermelden.
Ons team streeft er dan naar u binnen de 3 werkdagen te contacteren.
Wij wensen u alvast, namens SWITCH HOLDING NV, een prettige dag verder.
Vriendelijke groeten, het SWITCH-team.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr