À fuir, cliente en électricité depuis septembre 2022, impossible de les joindre par téléphone, par mail, de se faire rappeler !!!! 2 mois étaient censé être payé à l'avance, mais ils ont prélevé dès l... Mehr ansehen
Standort
Standort wechselnAntwerpsesteenweg 70, 2630 Aartselaar, BE
Vriendelijk onthaal, foutje met qwerty toetsenbord alhoewel azerty besteld werd, is na drie dagen opgelost door Insaf, met dank. Andreas + andere medewerker hebben mij nadien met enkele vragen va... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
FRAUDULEUS Cyrana en verzekering zowel telefonisch als aangetekend opgezegd binnen de 30 dagen en toch nemen ze het geld van je rekening! Domicil laten stopzetten door bank en Refund gevraagd!!
Unternehmen hat geantwortet
Alleen de extra verzekering is er een beetje teveel aan Maar wel een duidelijke uitleg om deze te annuleren
- Mobiltelefongeschäft
- Geschäft für Mobiltelefonzubehör
- Geschäft für Computerzubehör
- Computer- und Zubehörgeschäft
- Computerreparaturdienst
- Reparaturladen für Mobiltelefone
Vom Unternehmen geschrieben
Switch is actief in de verkoop en herstelling van Apple-producten en biedt ondersteuning voor particuliere en professionele klanten om de Apple-ervaring om de Apple-ervaring compleet te maken.
Antwerpsesteenweg 70, 2630, Aartselaar, Belgien
Das haben sich andere Leute angesehen
Onaangenaam
Tijdens ons eerste bezoek duurde het 1u30 minuten voor we alles besteld hadden. Bij het afhalen duurde dat nog eens 2u30min. De factuur stond op de verkeerde naam, de bestelling was niet te vinden in het systeem. Ik moest door een Ellenlange voorstelling van een soort lidmaatschap dat ik moest aangaan om de eerder beloofde cashback te krijgen. Ik vond het een erg onaangename winkelervaring.

zeer goede uitleg
zeer goede uitleg
nemen hun tijd ...
bestelling heeft wel lang op zich laten wachten

Antwort von Switch | Apple Premium Reseller - A12
Bien renseigner sur mes questions et service complet
Bien renseigner sur mes questions et m'a rasure sur le fait que mon appareil était automatiquement couvert

Antwort von Switch | Apple Premium Reseller - A12
Bij het overzetten van al mijn data van…
Bij het overzetten van al mijn data van de oude ipad op het nieuwe toestel is er 3 of 4x iemand een andere klant gaan bedienen….dit vind ik beneden alle peil! Pas toen ik duidelek hierover een punt maakte, werd ik verder geholpen … nee, daar zien ze mij niet meer terug….ik koop mijn volgende toestel(len) wel in een andere shop…..sorry…

Antwort von Switch | Apple Premium Reseller - A12
Heel vriendelijk personeel maar van de…
Heel vriendelijk personeel maar van de beloofde overzetting is niets in huis gekomen.

aankoop ipad
de bestelling van de ipad liet lang op zich wachten van 30/10 tot 23/12, gezien ik hem in november nodig had. Maar de service van Redouan en Amin maakte dat dit snel vergeten werd. Alles werd met veel professionaliteit en geduld afgehandeld.
Een zaak waar ik zeker terug kom en heb ook mijn vrienden en familie jullie adres gegeven . Want de beste reclame is die van mond op mond toch ?
Switch Aartselaar , een dynamisch team met een top manager Redouan .
Keep up the good work.
Malika en Sven

Antwort von Switch | Apple Premium Reseller - A12
Ze beloven veel en zeggen dat ze u…
Ze beloven veel en zeggen dat ze u helpen maar niets is minder waar.

Antwort von Switch | Apple Premium Reseller - A12
Combinatie van foutjes en pech
De verkoper die ons eerst verder hielp was behulpzaam en vriendelijk, maar niet altijd even goed te verstaan. Bovendien begreep hij onze koopsignalen niet. Wij wilden echt die dag een laptop kopen/bestellen en hij gaf ons de raad er thuis nog goed over na te denken. Hij raadde ons een toestel aan dat ze zelf niet konden bestellen, maar dat wij rechtstreeks van apple moesten kopen. En dit bleek dan ook nog niet te kunnen.
Uiteindelijk laptop besteld en 2 dagen later kunnen afhalen: snelle service waarvoor dank. Data overzetten van Macbook naar Macbook deden ze niet. Kreeg hier geen goede reden voor. Zelf thuis data overgezet, maar nieuwe laptop wou nadien niet meer opstarten. Er terug mee naar de winkel gemoeten en toestel moeten laten opsturen naar hoofdkantoor. Heb hem voorlopig nog niet terug. Dus toestel gekocht op 31 dec en nu op 11 jan kan ik hem nog steeds niet gebruiken. Kan gebeuren, maar toch vervelend. Daarom 'slechts' 3 sterren.

Antwort von Switch | Apple Premium Reseller - A12
Ik ben zeer goed geholpen en dit op een…
Ik ben zeer goed geholpen en dit op een zeer vriendelijke manier.
De persoon heeft ook mijn aankoop ineens volledig geinstalleerd.
Een echte aanrader

Antwort von Switch | Apple Premium Reseller - A12
Het terugbrengen van een ongeopend en…
Het terugbrengen van een ongeopend en niet gebruikt artikel is een ramp bij Switch. 4 medewerkers heb ik moeten aanspreken hiervoor. Mijn bezoek duurde meer dan 30 minuten. Er werden verschillende redenen gezocht om niet terug te betalen. Mijn aankoop was 3 dagen oud en kon zonder problemen gekocht worden. Als je het komt terugbrengen lijk je een crimineel. Heel wat anders dan bijvoorbeeld een Coolblue of MediaMarkt.

Antwort von Switch | Apple Premium Reseller - A12
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.