Swissworktravel Bewertungen 5

TrustScore 4 von 5

4.1

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

En oplevelse man aldrig glemmer

Jeg havde en helt igennem fantastisk oplevelse med en vintersæson i Schweiz i 2026, som jeg fik mulighed for gennem Swiss Work Travel.

Louise, som står bag konceptet, har været utrolig hjælpsom hele vejen igennem, fra start til slut. Hun er altid klar til at svare på spørgsmål og sikre, at man føler sig tryg i processen. Det er virkelig inspirerende at mærke hendes passion for at sende unge afsted på et arbejdsophold i Schweiz, hvor man både lærer at stå på egne ben og får oplevelser for livet.

Jeg kan varmt anbefale andre at tage afsted! Det handler ikke kun om arbejde, men også om at blive en del af et unikt fællesskab på tværs af nationaliteter og ikke mindst de danske venskaber, man får med sig undervejs.

6. April 2026

En oplevelse for livet!

Jeg havde en helt fantastisk oplevelse i Schweiz gennem Swiss Work Travel! Alt fungerede perfekt fra start til slut, og det skyldes i høj grad Louise, som stod for at sende mig af sted. Hun var utrolig dygtig til at matche mig med det rigtige sted og sørgede for, at hele forløbet føltes trygt og overskueligt.

Allerede inden afrejse blev jeg inviteret til et personligt interview, hvor Louise tog sig tid til at lære mig at kende – både mine faglige kompetencer og min personlighed. På den måde fandt hun en arbejdsplads, hvor kemien passede perfekt, både socialt og professionelt.

Hun hjalp med alt det praktiske som kontrakter, bolig og papirarbejde og fulgte løbende op under opholdet, så man aldrig stod alene med spørgsmål eller udfordringer. Det gav en enorm tryghed, især når man rejser ud for første gang.

Kan varmt anbefales!

12. Juni 2025

Bedste ophold med Swissworktravel

Jeg har været på arbejdsophold i Schweiz fra januar til august 2025, og det har været en utrolig professionel og tryg oplevelse gennem Swissworktravel.

Louise, som står bag det hele, er en behagelig og jordnær person, der altid er til rådighed med svar på spørgsmål og god sparring – både før og under opholdet. Det er tydeligt, at hun virkelig brænder for at hjælpe og sikre, at alt forløber godt. Hun følger op og sørger for, at man føler sig set og hørt. Derudover er hun bare virkelig nem at snakke med.

Jeg kan varmt anbefale Swissworktravel til alle unge og voksne, der overvejer et arbejdsophold i Schweiz. Jeg har været så glad for hele forløbet og ville til enhver tid gøre det igen!

15. August 2025

Trygt og professionelt- kan varmt anbefaldes

Jeg har været på arbejdsophold i Schweiz gennem Swissworktravel i to sæsoner i perioden 2023-2024, og jeg kan varmt anbefale dem.

Kommunikationen har været rigtig god hele vejen igennem, og det gav en stor tryghed at have en personlig kontaktperson tilknyttet. De hjalp både med det praktiske og det mentale – før, under og efter opholdet – hvilket gjorde hele oplevelsen meget mere overskuelig og tryg.

Alt i alt en virkelig positiv oplevelse, som jeg klart vil anbefale til andre, der overvejer at tage på sæsonarbejde i udlandet.

21. April 2024

Jeg har været med i Swiss Worktravel i…

Jeg har været med i Swiss Worktravel i perioden 2023-2024, hvor jeg havde et ophold i Grindelwald, Jungfrau området. For mig var den en kæmpe mulighed for at kunne stå på snowboard hver dag samt tjene god Schweizisk løn. Det var helt klart den bedste del af mine sabbatår.

9. September 2023

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen