Swiss Clinic Bewertungen

TrustScore 4 von 5

4.2

Jag har än så länge bara hunnit använda Skin Roller, hudkräm och ögonkräm i fem dagar och har ännu inte märkt någon större skillnad mer än att huden känns lite fnasig, troligtvis på grund av rollandet... Mehr ansehen

Vet inte om det är en tillfällighet (väljer att inte tro det för det har aldrig hänt förut) men efter 3 dagar med swiss clinic rengöring, dag- och nattcreme så är jag helt tom på småfinnar och sår! På... Mehr ansehen

Har en del acne ärr på kinderna då jag har som ovana att klämma finnar/blemmor. Efter redan en vecka märkte jag otroligt nog redan stor skillnad på min hud i ansiktet. (Rullade med 0,5mm rullen varje... Mehr ansehen

Hej jag har hållit på med blekningen i fem dagar, ser fortfarande ingen blekning o första sprutan av blek medel är slut. Vi får väl se om det funkar har ju två sprutor kvar. Det är ju ändå en bra slan... Mehr ansehen

1. Wellness-Zentrum

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Swiss Clinic är ett internationellt företag som säljer innovativa hälso- och skönhetsprodukter med en bevisad effekt och med ett varaktigt resultat.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hade varit väldigt tacksam om det …

Hade varit väldigt tacksam om det framgick att det INTE ingick någon rengöring till Skin Roller. Nu får jag beställa det separat och måste vänta med att använda min nyinköpta produkt

17. Dezember 2017
Swiss Clinic-Logo

Antwort von Swiss Clinic

Hej!

Tack för din feedback.

På produktsidan framgår följande text:
Produkten Sanitizing Spray ingår inte i detta kit men rekommenderas starkt för att rengöra din Skin Roller. Du lägger enkelt till den i kassan till ett reducerat pris.

Vi håller med om att detta kan göras tydligare och kommer se till att de ansvariga tar en titt på detta.

Ha en trevlig jul!

Med vänlig hälsning,
Swiss Clinic

Fantastisk produkt!

Jag tyckte dagcremen var helt fantastisk! Luktade helt underbart och kändes lyxig! Gjorde min hud len och jag tyckte att mitt smink låg otroligt bra med produkten under, kan absolut rekommendera den vidare till andra!

12. Dezember 2017

Bra bemötande

Bra bemötande, svar direkt via mail och uppföljning hur det gått. Bara possitiva tankar. Sista eller 5:e stjärnan är för sen leverans, detta berodde säkert på Black Friday.

5. Dezember 2017

Eftersom jag precis har börjat med era …

Eftersom jag precis har börjat med era produkter, för ögonfransar och ögonbryn kan jag inte uttala mig om de fungerar. Jag hoppas dock att de ska fungera mycket bättre än de tidigare produkterna jag har köpt av er som verkligen inte hjälpte mig till en bättre hud på minsta sätt (skinroller) tvärtom blev min hud sämre. Jag vill dock ge er en eloge för ert snabba hanterande av min order.

Liselott Pripp

4. Dezember 2017

Har använt rollern rätt länge

Har använt rollern rätt länge. Det blir otroligt bra redultat. Min hud har blivit jämnare,de milier som jag haft problem med, har försvunnit. Supernöjd har beställt en roller till

30. November 2017

Har provat det mesta och trodde mer om …

Har provat det mesta och trodde mer om masken, fick lägga på en fuktmask av annat märke efter eftersom jag blev så torr!

17. November 2017
Swiss Clinic-Logo

Antwort von Swiss Clinic

Hej Pernilla!

Vi tackar dig för din feedback och är ledsna att vår Face Dry Mask inte var upp till dina förväntningar.

Effekten att din hud blev torr gör oss en aning mållösa. Den ska ju ha helt motsatt resultat.
Detta vill vi självfallet undersöka närmare.

Vänligen skicka ett mail till info@swissclinic.se med mer information om din hudtyp och om du är allergisk mot något speciellt ämne.

Ha en underbar dag!

Med vänliga hälsningar,
Swiss Clinic

Jag är mycket nöjd med Swiss Clinic

Jag är mycket nöjd med Swiss Clinic. Jag får mina beställda produkter väldigt snabbt när jag beställt och de flesta av deras produkter jag provat håller en hög kvalitet och jag ser oftast, men inte alltid resultat av dem. Använder man sitt sunda förnuft när man läser om produkterna så tror jag att man blir nöjd.

13. November 2017