Das sagen Bewerter
Vet inte om det är en tillfällighet (väljer att inte tro det för det har aldrig hänt förut) men efter 3 dagar med swiss clinic rengöring, dag- och nattcreme så är jag helt tom på småfinnar och sår! På... Mehr ansehen
Har en del acne ärr på kinderna då jag har som ovana att klämma finnar/blemmor. Efter redan en vecka märkte jag otroligt nog redan stor skillnad på min hud i ansiktet. (Rullade med 0,5mm rullen varje... Mehr ansehen
Hej jag har hållit på med blekningen i fem dagar, ser fortfarande ingen blekning o första sprutan av blek medel är slut. Vi får väl se om det funkar har ju två sprutor kvar. Det är ju ändå en bra slan... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Swiss Clinic är ett internationellt företag som säljer innovativa hälso- och skönhetsprodukter med en bevisad effekt och med ett varaktigt resultat.
Kontaktinformationen
Stureplan 2, 11435, Stockholm, Schweden
- 020 20 10 95
- info@swissclinic.se
- swissclinic.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Längre leveranstid än som uppges
Längre leveranstid än som uppges. Resultat av behandling kan jag inte säga något om än.
Trevlig kundtjänst
Trevlig kundtjänst. Produkter som fungerar.
Jag har än så länge bara hunnit använda…
Jag har än så länge bara hunnit använda Skin Roller, hudkräm och ögonkräm i fem dagar och har ännu inte märkt någon större skillnad mer än att huden känns lite fnasig, troligtvis på grund av rollandet. Jag avvaktar med produkten nu i fem dagar som rekommenderat och ser fram emot att se vad som händer med huden under denna period.
Easy experience and satisfactory…
Easy experience and satisfactory products. I test a lot of beauty products and am quite satisfied with Swiss Clinic, will buy again!
Mycket nöjd
Mina frågor kring beställning besvarades direkt och den rabatt som ej hade registrerats fixade handläggaren snabbt 👍🌟
Märkte ingen skillnad alls
Märkte ingen skillnad alls, följde anvisningarna väldigt noga. Fick köpa av ett annat märke.

Antwort von Swiss Clinic
Bra produkter och snabb leverans!
+ och -
+ och -
+ Snabb leverans
- Svår att använda, får heller inget svar från kundsupporten när ena av mina skenor inte blev bra alls. Tycker ni borde skicka med 3 skenor, 1 extra som hos många andra tillverkare, speciellt då man är förstagångsanvändare och inte van.
Är inte nöjd med denna produkt, har bara använt i 5 dagar nu så kanske inte är möjligt att se resultat än men ser verkligen inget resultat än så länge.

Jätte nöjd med mitt köp
Jätte nöjd med mitt köp, produkten är fantastisk och resultatet är samma som är lovad.
Snabb och professionella kundservice
Snabb och professionella kundservice. . Jag precis pobörjat behandling, 2 dagar rulla på huden och 2 dagar vila. Och väldigt nyfiken hur ska se ut huden efter en månad behandlingen. Mvh Beata Gurzynska
Tack för en fantastisk service
Tack för en fantastisk service, snabbt och korrekt. Produkterna var exakt som jag hade förväntat mig. Kan starkt rekommendera!
Första gången som jag beställt och jag…
Första gången som jag beställt och jag är väldigt nöjd med leverantiden och att det är prisvärt. Så jag kommer att fortsätta att beställa från Swiss Clinic.
Jättenöjd med resultat
Jättenöjd med resultat! Dessutom lätt att beställa och helt ok leverans.
Bra hemsida
Bra hemsida. Lätt och navigera. Inte snabbast på leverans men nöjd. Kommer handla igen.
Har börjat precis med hår serum jag är…
Har börjat precis med hår serum jag är jätte optimistisk
Snabb leverans. Har precis börjat behandla så jag kan inte säga något om resultatet
Jag har redan skickat ett mail till…
Jag har redan skickat ett mail till företaget och bett de ringa mig för mer information och rådgivning.
MVH
Faride

Snabba leveranser!
Jag är mer än nöjd med deras produkter
Jag är mer än nöjd med deras produkter. Man ser skillnaden redan från första dagen. Jag använder roller och serum och rekommenderar alla som har aknä ärr
Super vita så snart det var klart.
Super vita så snart det var klart.. men gick tillbaka redan dagen efter 🤔
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.