Köpte en skyddsväst till jämthunden
Köpte en skyddsväst till jämthunden, toppenbra och framförallt snabb leverans
Köpte en skyddsväst till jämthunden, toppenbra och framförallt snabb leverans
Det var snabb leverans, otroligt bra kvalitet på halsbandet.
Mycket nöjd med köpet! Skärp, tummhanskar. Varma, väl gjorda och bra pass form.
Trevligt bemötande vid frågor mm.
/ Mvh.
Köpte vadmals handskar och väldigt sköna när det blir kallare. Ett tips att beställa en storlek större.
Kung Bore västen är perfekt under jackan eller ovanpå en tjock tröja. Välgjord kvalitet.
Sittdynan tar ingen plats så den är alltid med när man är ute.
Jag är så nöjd med mina optikväskor så att jag kommer köpa ett par till så att ljuddämparen och bipoden slipper att vara avundsjuka
Tack för riktigt bra produkter
Som alltid hög kvalitet,snabb service och en känsla av personligt engagemang! Supernöjd även denna gång!
För fyra år sedan köpte jag ett par Järven och jag är grymt nöjd!
Byxorna känns som nya trots att jag högst sannolikt gått en miljon steg med dom.
Flera björnbärsris har passerats utan att det blivit något kvarstående märke på dom.
Jag betraktar byxorna som regntåliga, men en dag var jag ute och gick 10 timmar i regn och de sista timmarna började dom bli fuktiga och väl hemma vägde byxorna 3 kg mot normala 2000 g. långkalsongerna under var dock relativt torra.
Självklart har de fått en hel del kärlek i form av fett och balsam och även en del nål och tråd har jag använt.
Här tycker jag att ni har valt en fantastiskt bra design där fodret bara sitter i midjan, så det är lätt att förstärka med tyg i grenen med symaskin.
Tråden ni har valt för att sammanfoga skinnet är också perfekt avvägd. Här har jag lagat ett par gånger, men gör man lagningen direkt när man ser att tråden börjar gå upp och om man är noggrann med att använda exakt samma hål efter nålen då byxorna syddes, så kan man nog laga dom nästan hur många gånger som helst. Jag har inte sett en enda skada på själva lädret. Att man måste sy efter såhär pass mycket användning är oundvikligt. Om du hade använt en mer hållbar tråd, så hade det kanske varit på bekostnad av hur skinnet hållit i sömmarna. Mina skogsbyxor som jag använder på sommaren är normalt helt slut i både tyg och sömmar efter lika mycket användning.
Man kan jämföra den lagning jag behövt göra med att man behöver byta däck på en bil som har gått 10 000 mil, men med rätt underhåll kan man köra ytterligare många tusen mil.
Bra kundservice, fick det jag beställde och fort gick det 5 av 5. Kommer beställa mer härifrån.
Snabb leverans, personlig kontakt och en utmärkt vara. Rekommenderar starkt.
Fruktansvärt dåligt bemötande och dålig hantering av reklamationer! Sämst!
Bra service trevligt bemötande
Köpte anoraken snygg och perfekt passform storlekar som passar oss nordbor
Köpte ett vapenfodral för två vapen.
Verkar vara mycket bra kvalité.
Kolla hemsidan intressanta produkter.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.