Beställde två filtar, fungerar inte alls. Fick först svar från företaget när jag beskrev att jag önskade reklamera men när jag frågade hur jag skulle gå tillväga slutade de svara.
Beställde två dyra filtar. Dom som skickades var inte alls lika som bilder och filmer. Gick inte att reklamera. Skulle kosra 550:- att returnera till USA eller Hong Kong. I deras returpolicy står det... Mehr ansehen
Att handla var enkelt och leveransen kom i tid. Filten är gudomlig men kudden som var bra förnacken är nog inte utformad för att passa alla. Upplever att jag skulle varit längre i nacken för att få e... Mehr ansehen
Varning! Det sk kyltäcket är två hopsydda polyestertygstycken utan några som helst kylande egenskaper! Varning för dessa lurendrejare! Trots att jag returnerat "täcket" har jag efter en månad fort... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
På SweetNap är vår vision att förbättra människors liv genom att skapa produkter som främjar optimal sömn och avslappning. En god natts sömn är grunden för en hälsosam och produktiv livsstil. Därför strävar vi efter att erbjuda innovativa och högkvalitativa sovprodukter som gör varje natt till en fridfull och återhämtande upplevelse.
Schweden
- info@sweetnap.se
- sweetnap.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
En stor SCAM varning!!
Skitkudde och företag med en massa…
Skitkudde och företag med en massa fusk-recensioner. Finns bra undersökning om kudden på Youtube som jag rekommenderar alla att se innan man beställer.
Det är ett bluff företag som du skall…
Det är ett bluff företag som du skall akta dig för.
Köp absolut inget. Se bara på recensioner här på TP alla är samma bot som har skrivit.
Returnerte 1 av 2 puter og fikk…
Returnerte 1 av 2 puter og fikk tilbakebetalt for begge. Topp kundeservice 👍
Fick 10 gånger ondare i nacken än innan…
Fick 10 gånger ondare i nacken än innan efter att ha sovit med denna. Vaknade upp och kunde inte ta djupa andetag. Höll ut i nästan två veckor men blev inte bättre bara värre ....
Falsk marknadsföring
Falsk marknadsföring. Billig kudde från Kina som bara är vanlig skumfyllning. Man måste själv stå för retur som är dyr. Försökte avbeställa då jag såg att den inte var skickad ännu, en timme senare skickar de Mail att den är skickad och därmed bara går att returnera efter den kommit. De har köpt recensioner på denna sida..
Helt sjukt att kändisar som Carina Berg gör reklam för denna.
Denna kudde har inte alls memoryskum…
Denna kudde har inte alls memoryskum utan det är skumgummi. Den ger inte stödet som utlovat.
Jag fick börja med att vädra kudden, luktade hemskt illa.
Felaktig marknadsföring, köp inte. Inte värd pengarna.
I got my pillow but it’s smell too bed…
I got my pillow but it’s smell too bed and that’s too soft for me so I want to return it
I sent 3 mail from last 1 week no one give me reply my order number is 1057 and I order in uk
Hoppas jag kan rädda några från detta…
Hoppas jag kan rädda några från detta oseriösa företag.
Kudden är direkt från Temu, du kan köpa samma kudde direkt därifrån för 1/4 av priset.
Det är inget memory skum alls i den, utskuret skumgummi med en knapp på mitten för att den ska se flashig ut. Den hoppar ur förpackningen och väger ingenting. Dessutom stinker den av kemikalier och skulle garanterat inte få säljas i en svensk butik.
30 dagars returrätt är skitsnack, ja du får skicka tillbaka hälsofaran men det kostar dig 300kr i frakt då de kräver att den skeppas direkt till deras "lager" (som är en hemadress) med postnord..
Oseriöst företag som gör massa falsk reklam!
De uppger 30 dagars sömngaranti och hävdar att man kan prova riskfritt i 30 dagar etc, men kräver sen att kunden ska stå för returen med företagspaket på ca 300 kr, och säger dessutom att de först ska inspektera varorna... Väldigt mycket pengar för ingenting och allt annat än riskfritt!
Dessutom luktar kudden väldigt starkt och var obekväm - jag fick mer ont i nacken av den än min vanliga kudde. Känns som ett väldigt oseriöst företag som lurar folk på pengar!
Det är något väldigt konstigt med dessa…
Det är något väldigt konstigt med dessa recensioner. De verkar inte äkta.
Varje recension låter likadant:
Jag har lidit av sömnproblem i X år och haft nackproblem i X år. Den här kudden har verkligen hjälpt mig att sova bättre och vakna utan smärta!
Känns som falska recensioner.
Att lämna tillbaka kudden kostar ca…
Att lämna tillbaka kudden kostar ca 300kr?! Helt sjukt och inte värt!!!!
Otroligt service av kundtjänst
Otroligt service av kundtjänst! Snabba svar
Serviceinriktad
jag ger kundservicen på SweetNap 5 stjärnor för att de gav ett snabbt, hjälpsamt och trevligt bemötande.
Ett superbra företag att ha att göra…
Ett superbra företag att ha att göra med, verkligen seriöst och tar väl hand om sina kunder👍
Hade problem med min kudde som inte passade mina behov, men med kontakt med kundtjänst (Emma) löste vi alla problem till absolut bästa dealen för mig 😄
Kan varmt rekommendera detta företag ++++++++++
/Veronica
Självklart blev min kritiska (och helt…
Självklart blev min kritiska (och helt ärliga) recension borttagen – anmäld av Sweetnap själva. Istället för att förbättra sin usla, kemiskt stinkande kudde med tydliga kvalitetsbrister, lägger de tid på att försöka tysta missnöjda kunder. Det säger allt.
Sweetnap är inte ett seriöst företag – det är ett blufföretag med snygg marknadsföring och en produkt som hör hemma i soptunnan. Köp något annat. Vad som helst är bättre än det här.
BLUFF??? 🤔
Har inte provat kudden som fått väldigt varierande omdömen. Lite skumt att det bara är personer med -sonnamn som lämnat omdömen på kudden.. som till exempel, Andersson, Nilsson, Gustafsson, Karlsson etc
Bemötandet och servicen från Emma!
Bemötandet och servicen från Emma!! Kommer ej ihåg rätt datum.
Blufföretag
Blufföretag! Enligt spårningssidan som SweetNap hänvisar till finns inte ordern. När jag återkallar min order får jag ett svar att paketet redan skickats och går inte att annullera men att jag gärna får ångra mitt köp och returnera paketet.
Falsk marknadsföring om frakten
Falsk marknadsföring om frakten, skickas från Kina vilket döljs på sidan. Ska försöka avbeställa min.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.