SweetNap Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde två filtar, fungerar inte alls. Fick först svar från företaget när jag beskrev att jag önskade reklamera men när jag frågade hur jag skulle gå tillväga slutade de svara.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde två dyra filtar. Dom som skickades var inte alls lika som bilder och filmer. Gick inte att reklamera. Skulle kosra 550:- att returnera till USA eller Hong Kong. I deras returpolicy står det... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Att handla var enkelt och leveransen kom i tid. Filten är gudomlig men kudden som var bra förnacken är nog inte utformad för att passa alla. Upplever att jag skulle varit längre i nacken för att få e... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Varning! Det sk kyltäcket är två hopsydda polyestertygstycken utan några som helst kylande egenskaper! Varning för dessa lurendrejare! Trots att jag returnerat "täcket" har jag efter en månad fort... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
  2. Schlafzimmermöbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

På SweetNap är vår vision att förbättra människors liv genom att skapa produkter som främjar optimal sömn och avslappning. En god natts sömn är grunden för en hälsosam och produktiv livsstil. Därför strävar vi efter att erbjuda innovativa och högkvalitativa sovprodukter som gör varje natt till en fridfull och återhämtande upplevelse.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Lurendrejeri

Produkterna kommer från Kina vilket inte framgår på hemsidan.
Jag beställde kyltäcke 29/6 och har ännu inte fått något idag 25/7.
Går inte att få tag I företaget, de svarar inte på mail, svarar inte via kontaktformulär via hemsidan och inget telefonnummer finns.

25. Juli 2025

Beställde ett kyltäcke.

Beställde ett kyltäcke.
När jag väl fick varan fanns det inga tvättråd med. Jag tvättar alltid kläder, täcken, sängkläder innan jag ska använda den. Kollade på hemsidan, tvättrådet där var "släng in det i tvättmaskinen på skonprogram och torktumla sen eller häng upp den, så enkelt är det"
När jag efterfrågade mer detaljerade instruktioner så som hur varmt jag kan tvätta det så får jag som svar att täcket "rekommenderas att tvättas i under 10 grader för annars kan kyleffekten avta vid upprepad tvätt". Då funderar jag på om jag verkligen vill ha denna produkt i min säng. Ville returnera varan med kundtjänst förstår inte vad jag vill. KÖP ABSOLUT INTE DENNA PRODUKT!!!

23. Juli 2025

Svindel virksomhed

Svindel virksomhed!
Puden lygter lagt væk af kemikalier og kan købes magen til i Temu. Vil returnere den, men de bliver ved med at prøve at ombytte den. Efter jeg presser på, tilbyder de 50 % af pengene retur og dernæst 70 % af pegene retur. Jeg giver efter, fordi jeg opdager at det er en svindervirksomhed. Jeg spurgte efter en materialeliste, så jeg kan se hvad puden indeholder, men den vil de første sende, når jeg havde takket ja til tilbuddet om 70 procent af pegene retur. Har ikke modtaget nogen materialeliste og puden har jeg måtte smide ud! Jeg har fået de 70 procent af pudens beløb.

16. Juli 2025

UNDVIK!!

UNDVIK!!! Beställde 6 juli och efter 13 arbetsdagar är produkten ännu inte skickad men går inte heller att avbeställa enligt supporten. Dessutom drar de pengarna direkt och inte när produkten skickas så man får ligga ute med pengarna.

Synd nog läste jag inte på om företaget innan jag beställde då de redan har 16 anmälningar på sig hos ARN i år.

Gällande produkterna kan jag ännu inte uttala mig om kvalitén själv men verkar enligt flera recensenter vara billiga kinaprodukter som går att köpa mycket billigare hos t.ex. Temu, håller inte kvalitén och osar kemikalier.

Så åter igen undvik detta företag!!!

23. Juli 2025

Beställde 8 juli

Beställde 8 juli. Inget svar, trots flera mails. Inget telefonnummer eller org nummer framgår på hemsidan. BLUFF!!!!! Laila Bagge och alla andra som marknadsför detta, skäms ni inte?????

8. Juli 2025

Beställde 2 juli

Beställde 2 juli, fortfarande inte fått bekräftelse på att varan skickats eller ens svar på mitt mail till dom. Men fakturan har jag såklart fått..

2. Juli 2025

Hjälplösa

Dålig servis från kundtjänst. Jag har beställt för 11 dagar sen och jag har inte fått min kyllfilt. Jag fick veta idag att det ska skickas från Kina. Det är Kina produkter som säljs med överpris. Jag har försökt att avbryta köpet men de vill EJ hjälpa till. Varning köp ej från de.

9. Juli 2025

Fy så dåligt

Fy så dåligt! Kudden är en kopia av den riktiga och tappar formen rätt fort. Beställde sedan 2 örngott som skulle vara av bambu, lyocell och silke. Det kändes plastigt och oskönt så jag skulle titta på tvättlappen. DET FINNS INGEN! Vilket fusk. Det stod inte ens vem som var avsändare och nej, inte trevligt att sova på. Ett bra sätt att kasta pengar i sjön 😡

24. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde 2st "kyltäcken" och de har ej…

Beställde 2st "kyltäcken" och de har ej kommit.
Produkterna skickas inte från företaget utan FRÅN KINA till konsument.
Hur nu detta ens är lagligt vet jag inte men kan inte hitta någon information alls på hemsidan om att produkterna skickas från Kina direkt till kund.

Kundsupporten kontaktade jag ganska snabbt då jag ej hade fått en leveransbekräftelse.
Jag fick tillslut en leveransbekräftelse, men det var 2 dagar efter jag hade kontaktat de OCH FÅTT SVAR om att ta bort min order och få en återbetalning.

Nu är Klarna inblandat och jag har krävt betalning tillbaka. - 1 dag senare (idag) så får jag mail tillbaka från sweetnap som säger att återbetalningen är påväg.

KÖP EJ FRÅN DESSA OM DU INTE VILL HA PROBLEM!!!!!
99% av de bra omdömmen de fått här är bara bluff. Kolla på hur de skrivs. Exakt samma sätt näst intill allihopa.

GÖR NÅGOT ÅT DE TRUSTPILOT!

9. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skojarföretag som inte håller vad de lovar

Jag beställde 2 täcken den 1 Juni. 10 dagar senare hade min beställning inte ens skickats. Jag skrev då till företaget och bad att få avbeställa ordern om jag inte fått den innan den 13 Juni. Jag fick följande svar via mail från sweetnap
"Som du nämner – om beställningen inte har kommit fram senast fredag, så avbokar vi självklart din order och återbetalar dig i sin helhet utan några invändningar."
Fredag den 13, dvs 2 veckor efter att jag hade beställt hade de fortfarande inte ens skickat ordern. Jag skrev då och bad dem avbeställa och betala tillbaka mina pengar precis som de lovat.
Företagets svar? Helt plötsligt ignorerar de mina mail och påminnelser en hel vecka fram till den 20 då min order skickas. DÅ får jag svaret att de inte kan avboka då den är skickat och att jag får bekosta returen själv om jag vill lämna tillbaka.

Jag frågade då "varför ska jag som kund ha extra utgifter för returen pga att ni inte gör det ni lovat"? Detta har jag fortfarande inte fått något svar på trots flera påminnelser...

Värt att notera är även att företaget indikerar en leveranstid på 4 - 10 dagar. Det har snart gått en månad och jag har fortfarande inte fått produkten..

Beställer man från denna butik bör man vara medveten om att man inte får någon hjälp om det uppstår problem. Väldigt tveksamt företag om de inte ens håller det de lovar skriftligt till kunder...

9. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gick från toppen till botten

När kudden kom, var den jätteskön. Den hjälpte mot allt som reklamen sa.
Men efter några månader är kudde helt värdelös. Den har tryckts ihop och tappat massor på höjden.
Ska jag få den tillbaka höjden får jag hålla på att fluffa upp den, flertalet gånger/natt.
Jag har aldrig behövt fluffa upp memory foam tidigare.

10. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr