Ondanks een vast contract en hetzelfde salaris iedere maand lukt het mij toch niet om een telefoon hier te huren. Nu moet ik er eentje aanschaffen wat misschien wel een betere, en goedkopere keu... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Heb jarenlang plezier van hun telefoons gehad, en kon makkelijk upgraden. Maar omdat de financiële situatie veranderd is. Had ik het contract op kunnen zeggen. Telefoon van de zomer terug gestuurd en... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Erg snel geregeld. Alle controle gaat snel en online. Ik bestelde mijn telefoon op vrijdag en had hem woensdag binnen. Dit kwam deels door de pakketbezorging. De bezorger wilde hem door de brievenbu... Mehr ansehen
Ik gebruik hem nu een aantal weken en ik ben zo blij met 'mijn' nieuwe telefoon! Een heel fijn idee dat ik op deze manier voor een duurzame manier heb gekozen qua telefoongebruik. Ik gebruik mijn t... Mehr ansehen
Supergemakkelijk. En ook supervoordelig! Een smartphone van Swapphone heb je na één werkdag in huis. Je bent flexibel en en kiest je eigen abonnement. Je weet zeker dat hij perfect werkt en je betaalt er niet teveel voor.
Neerloopweg 17, 4814 RS, Breda, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Ik ben hele erge fan van swapphone geworden!
Ik wist niet dat dit kon maar dit is super tof !
Ik zou dit zeker mensen aanraden, een mooi en goedwerkende toestel opgestuurt krijgen tot een bepaalde tijd wat jij kiest.
Ge we ldig
Phone won't last more than 1.5hrs with average usage - ie; don't use the screen at all. Normal usage 30-45m, forget using Google maps!!
I realise it's an older model and either the original battery or a cheap knockoff, I've replaced prob hundreds.
But the only purpose in getting this phone was one that lasted a day - with hopefully a refreshed battery. So to be honest, I'm in the exact same spot with my iPhone 6s Plus that I wasn't willing to replace another battery or screen on.
Support contacted me IMMEDIATELY after this review - for the only purpose of 'changing' the review. They care not about the problem.
P.S. It will turn of at say 48% battery - dead. Plug it in, back to 48% percent...... Not cool.
- was contacted by Swapphone - Which to me means the company is aware of the defect. Where I work - we work to resolve problems however submitted. Zero contact unless I chased it up????????????????????
Battery started at 89% health, within a month its at 58% 🤦♂️ (already went from 75% to under 20% battery power just writing this.)
They 'claimed' they would try sending a new phone. But I deliberately didn't reply once, to see if they even cared. They dont. This company IS NOT RELATED to the great SWAPFIETS!!!...

Antwort von Swapphone
Super snel en netjes geleverd helaas alleen niet alles ontvangen wat er bij hoorde te zijn.
Fantastische service! Fijn en snel geregeld, klantenservice erg vriendelijk. Had niet beter gekund!
Heel blij mee! Werkt perfect! Heel snel binnen gekregen!
Echt top!
Top service werken goed en netjes op tijd
Hele goede service
Snel en correct
Echt een aanrader
Snelle afhandeling en geen “gedoe”. Zeker een aanrader!
Ik heb een iPhone van swapphone voor privé en werk en dit bevalt mij prima! Ook super geholpen door de helpdesk!
Snelle levering en telefoon werkt prima. Heel tevreden
Ik ben goed te spreken over de service. Al vind ik het beschermhoesje wat minimaal. De glassticker is helaas al stuk bij mijn dochter. En wat dan....zelf een nieuwe sticker kopen?

Antwort von Swapphone
Duidelijk en vriendelijk geholpen , alle vragen netjes beantwoord, mijn telefoon was op het moment van mijn bestelling niet op voorraad, maar ik had m alsnog binnen 48 uur na bestelling thuis. En een hand geschreven kaartje met xtra attentie heb ik gekregen ❤ Ik kan iedereen Swapphone aanraden.
Telefoon wordt geleverd met hoesje en screenprotector is hiermee verzekerd tegen schade en ook nog eens tegen diefstal .
Tot nog toe zeer tevreden. Aardige service en duidelijke voorwaarden
Super snel service, duidelijk websitebezoek met alle nodige informatie. Duidelijke, makkelijk en betrouwbaar procedure om telefoon te bestellen .
Goede assortiment van telefoons en modellen/kleuren. Vesturen was snel
Heel goed! Super vriendelijke en snelle service en een top toestel. Ik ben helemaal tevreden (:
Ik ben meer als 100 procent tevreden over de telefoon ik kan het echt iedereen aanraden
Easy and quick service. Got my phone next day. The phone is new and came already with a case and screen film.
Zeer nette en snelle service .
Zijn ook makkelijk te bereiken en reageren snel en netjes terug.
Zeer goede en snelle service !!
Ging iets fout bij de aanvraag waardoor die werd afgewezen onterecht. Hierop heb ik Swapphone direct gebeld en hun snapte het in 1e instantie ook niet hoe dit kon. Zij zouden dit uitzoeken en zou zelfde dag of volgende dag weer wat horen. Binnen 2 uur was ik alweer gebeld en was alles geregeld en was de telefoon meteen opgestuurd.
Zeer tevreden over de snelle service van Swapphone.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.