Jeg købte et sæt med en skin tint, concealer og deres high lighter/ blush. Skin tinten er jeg meget tilfreds med. Dækker middel og ser flot ud hele dagen. Men deres concealer er skrækkelig. Den... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastiske produkter, især deres skintint som ligger så flot og føles let og fugtgivende, ingen udtørring, creasing eller noget. Er også stor fan af deres smukke blush og concealer.
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har testet mange forskellige makeupmærker, men Swae skiller sig virkelig ud! Deres skin tint giver en naturlig dækning uden at føles tung, og jeg elsker deres lipgloss. Bestillingen var nem, lev... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
SWAE er en ny generation Dansk hybrid makeup videreudviklet efter vigtige principper indenfor K-beauty hudpleje. Vores udviklingsteam sidder både i Danmark og Sydkorea, hvor man er nr. 1 i verden indenfor Skin Care. Det forklarer hvorfor makeuppen føles som din egen hud på en naturlig og åndbar måde. Det er IKKE et lag med dig omme bagved - SWAE hjælper din hud og fremhæver din smukkeste glød indefra og ud.
Jeg købte et sæt med en skin tint, concealer og deres high lighter/ blush.
Skin tinten er jeg meget tilfreds med. Dækker middel og ser flot ud hele dagen. Men deres concealer er skrækkelig. Den ligger sig i lækager og sætter sig i alle fine linjer. Det skal siges at jeg kun er 28 år og ikke har særligt med rynker. Jeg skrev en mail til Swae, for at høre om jeg gjorde noget forkert, men jeg hørte aldrig retur. Jeg køber nok ikke noget igen efter dette, desværre.
Efter denne bedømmelse fik jeg hjælp af Josefine fra Swae, hvilket jeg er glad for. Jeg fik også pengene retur for min concealer. På baggrund af dette har jeg ændret min bedømmelse af firmaet fra 2 til 4 stjerner.

Antwort von swaecosmetics.com
Jeg vil kun bruge Swae foundation, har prøvet utallige andre mærker og de fungerer bare ikke! Den fra Swae er helt perfekt og tilpasser sig huden efter få minutter. Den dækker tilpas og ikke for meget. Den er perfekt til moden og tør hud.
I må aldrig stoppe med at lave make up, jeg elsker jer simpelthen for meget :)

Antwort von swaecosmetics.com
Jeg købte en foundation, men syntes ikke den sad særlig pænt eller 'natuligt' på min hud. Det var jeg ked af, men heldigvis har Swaes kundeservice vendt den lidt ærgerlige oplevelse til noget positivt! De tilbød således pegene retur, men sagde også at det kan være, at min dagcreme eller andre produkter er årasagen til, at jeg ikke føler foundationen ligger rigigt, og de tilbød rådgivning, hvis jeg havde lyst til at sende dem et billede.
Derfor giver jeg Swae 4 stjerner - En positiv oplevelse med et produkt handler sjældent om produktet alene, men om de søde mennesker bag, der rent faktisk går op i deres kunder. Så tak for det. :)

Antwort von swaecosmetics.com
Wow! 10 ud af 10 produkter :) Jeg har døjet så meget med at finde en god foundation som ikke var for full dækkende og hvor man følte man havde en maske på, men stadig noget som var lidt mere dækkende og holdbar end fx. en BB cream. Jeg fik så mange reklamer på Instagram fra Swea og var ærlig talt lidt i tvivl i starten - var produkterne nu også så gode som der stod?? 🤔
Og dertil må jeg bare svar et kæmpe JA! Jeg bukker mig totalt i støvet og er fuldstændig blæst bagover 🤩
God dækkeevne - både concealer og foundation - begge føles let på huden og blender bare super fint sammen. Elsker især concealeren som er den FØRST jeg har fundet som ikke sætter sig i min rynker om øjnene 🙌🏻 Nem at touch-up i løbet af dagen og holder endda til træning 💪🏼 Min nye go-to!

Antwort von swaecosmetics.com
Jeg prøvede Swae første gang ifm en fotooptagelse, og sidenhen købte jeg selv deres foundation og concealer. Jeg har prøvet lidt af hvert efterhånden, og har været stor fan af fx Bare Minerals.
Jeg overdriver ikke når jeg siger at den er PERFEKT. Jeg har forsøgt at "fange" linjer eller samlinger af foundation i løbet af dagen (og særligt efter cykelture i solen osv), men jeg finder ikke så meget som et penselstrøg. Min hud har en fantastisk glød, og concealeren er mere som en mere dækkende foundation som bare smelter på huden.
Deres lipgloss er også skøn, og glæder mig til at prøve de andre produkter!

Antwort von swaecosmetics.com
Jeg er ærligt BLOWN AWAY af Swae Cosmetics. Både ift. produkterne og deres super fine service. For halvanden måned siden var jeg førstegangskøber og var i tvivl om hvilken farve jeg skulle vælge. Jeg kontaktede dem på deres FB en hverdag kl 21 og forventede absolut ikke at høre noget - men jeg havde svar inden for 15min og fik en super god og grundig guide. 2 dage efter havde jeg mine produkter (tint, concealer og blush/highlighter), som er super nemme at bruge, sidder så flot - og hele dagen!
Jeg har altid haft problemhud og har i mine 35år vitterlig prøvet ALT. Og jovist, det er ikke et mirakelmiddel, jeg har stadig issues - MEN min hud reagerer så fint med Swaes produkter og er blevet så meget pænere. Ingen breakouts og stærkt reduceret synlighed af porer.
Jeg er KÆMPE fan, ærlig talt ❤️

Antwort von swaecosmetics.com
Jeg er stor fan af produkterne fra SWAE cosmetics. Lækre produkter, der er super gode for huden, samtidig med, at det ligger helt perfekt på huden og holder længe. Derudover er der altid hurtig levering, hvilket jeg sætter pris på, når jeg er løbet tør for et produkt :-)

Antwort von swaecosmetics.com
Swae Cosmetics er en kæmpe game changer! Produkterne føles lette, er nemme at blende og giver et naturligt resultat. Især blush highlighter combo har virkelig imponeret mig – den smelter ind i huden og giver den perfekte glød. 😍

Antwort von swaecosmetics.com
I've tried all the products from Swae. Everything applies so beautifully on the skin. The concealer is my absolute favorite with a perfect soft formula, I'm on my third tube. The bronzer blends out so easily and never becomes patchy. And the lip gloss is perfect without being sticky.

Antwort von swaecosmetics.com
Tusind tak til jer i Swaecosmetics for jeres super gode produkter! Min hud trives med dem og farver og konsistens er det bedste jeg har haft.

Antwort von swaecosmetics.com
Jeg har prøvet et par af SWAE's produkter. Jeg bruger normalt ikke make-up fordi jeg nær intet tåler. Har prøvet meget! Nu rundet de 50 og det stiller virkelig krav til hudprodukter! Jeg er simpelthen så glad for ganske tilfældigt at være faldet over SWAE. Har bl.a. prøvet 'tinted moisturizer' og concealer. Lægger sig simpelthen så pænt. For mig betyder det rigtig meget at det ikke bliver 'for tungt' dækkende men ser naturligt ud samtidig med at pigmentpletter i huden dækkes. Synes virkelig det er nogle fantastiske produkter og jeg kan kun anbefale varmt!

Antwort von swaecosmetics.com
Nem bestilling og hurtig levering, men foundation og concealer fungerer kun til folk med varm undertone. På min hud (kold undertone) kom både foundation og concealer til at se enormt gul ud, hvilket bestemt ikke gav det naturlige resultat, de markedsfører. Ville ønske, der stod markeret, at det var til varme undertoner, så jeg kunne have sparet 440kr. Begge dele kommer også hurtigt til at se cakey ud. Deres lipgloss er dog fin nok.

Antwort von swaecosmetics.com
Bestillingen var nem, leveringen hurtig, og kundeservicen var virkelig hjælpsom. Man kan mærke, at de går op i både kvalitet og kundeoplevelse. Jeg kommer helt sikkert til at købe igen! 😍

Antwort von swaecosmetics.com
Bestilt deres tilbud med foundation 02 medium, concealer 02 medium og blush highlighter combo 02 champagne/peach.
Jeg oplevede at foundation og concealer samlede sig i de fine linjer. Endvidere reagerede min hud negativt med udslæt i form af rødme og små blærer. Jeg endte med at videregive foundation og concealer til en som vil prøve produkterne. Blush combo fungere dog rigtig fint - blushen har en skøn farve og er nem at arbejde med.

Rigtig god service.
Men jeg oplever concealeren samt deres skin tint, begge "kager" hurtigt og sætter sig i porer og fine linjer. Selv efter en korrekt hudpleje. Bestemt ikke hvad jeg havde forventet, ud fra deres markedsføring og andre anmeldelser.

Antwort von swaecosmetics.com
Virkelig lækre produkter! Bestemt ikke sidste gang jeg køber her fra

Fantastisk god oplevelse!

Antwort von swaecosmetics.com
Super godt at der er en test man kan tage som hjælp til at finde den rigtige farve. Da jeg syntes jeg lå imellem to af billederne, valgte jeg at skrive til Swae på Instagram. Der var hurtigt svar fra Josefine som bad om et billede af min hud. Og vupti, så var der svar på alle mine spørgsmål, og jeg endte med at købe en sampak.
Tinten føles let på huden, og dækker mine akne ar så de fremgår mindre synlige. Den lyse concealer dækker også rigtig fin. Min hud er meget tør, men det kan man ikke se når produkterne kommer på huden. Deres lipgloss er fantastiske. Fugter læberne rigtig godt, og Beyonde nude giver en smuk farve!
Sidst men ikke mindst: Super hurtig levering

Antwort von swaecosmetics.com
Virkelig fine produkter. Købte tinted moisturizer, concealer, bronzer og lip gloss. Var bekymret for om dagcremen ville være fedtet, men den lægger sig fint og naturligt på huden. Og concealeren havde bedre dækkeevne end forventet. Glæder mig allerede til flere produkter fra dette mærke ☺️

Antwort von swaecosmetics.com
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.