Fungerade bra från beställning till slutet. Möjlighet till förbättring vad gäller tidsbokningen. Bokade en tid men den som sedan ringde kunde ej den tiden. Men en småsak i sammanhanget.
Ett stort plus att man boka via hemsidan. Ett litet minus själva bokning stadiumet fick gå tillbaka flera gånger för jag vara inte säker på att den hade valt rätt tid i steg 3eller 4. Plus med ty... Mehr ansehen
Vi har ansökt om denna energideklaration i 2 år. Har påminna många gånger skickat in uppgifter två gånger, men till sist när vi frågat igen hur lång tid ska detta ta. Nu har det äntligen hänt något få... Mehr ansehen
Trevligt bemötande från start i mål. Fick svar på alla våra frågor nästan vändande via kundtjänst. När jag råkade göra ett fel i beställningen så ringde kundtjänst upp på eget initiativ med en gång oc... Mehr ansehen
Hos oss kan du enkelt boka energibesiktning och beställa energideklaration. Boka en certifierad energiexpert till ett fast pris, med besiktningsgaranti. Du kan enkelt boka, avboka och hantera din beställning i vår bokningsplattform. Vi hjälper såväl privatpersoner och företag som bostadsrättsföreningar. Våra oberoende experter är noggrant utvalda och finns runt om i hela landet. De har mångåriga erfarenhet och innehar givetvis de rätta certifikaten.
Flaggskeppsgatan 18, 211 14, Malmö, Schweden
- 010-330 00 28
- kundtjanst@svenskenergideklaration.se
- svenskenergideklaration.se
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Kort väntetid och att besiktningsmannen…
Kort väntetid och att besiktningsmannen var trevlig och professionell. Lätt att boka och hela processen snabbt klar.
Smidigt
Smidigt. Trevligt bemötande. Kort besök där vi igenom huset och mina förbrukningar.
Smidig bokning.
Snabbt o smidigt förfarande
Mycket trevlig kille som kom gick…
Mycket trevlig kille som kom gick snabbt och smidigt lite tråkigt att han kom en vecka efter avtalad tid
Trevlig representant på plats.
Väldigt missnöjd!
Företaget har gjort enligt vår uppfattning grava felräkningar och vägrar att kontakta oss för att samtala kring som vi ser det orimligheter i deras beslut.
Bra....!!!!
Överlag mkt god leverans från enkelt…
Överlag mkt god leverans från enkelt att boka, till punkligt besök med vänlig dialog och leverans av deklarationen inom 3 arbetsdagar. Vid bokningen begicks ett fel som upptäcktes och rättades till efter dialog.
Inte rätvis bedömning
Inte rätvis bedömning. Åtgärder sedan föra energi dek är åtgärdade. Vent åtgärdad. radon fläkt instalerad.
Men tiden för denna kontrol för gammal.
Det betyder inte att det inte finns. Eller Hur.
i eran dek står det att det inte finns. FEL.
mvh nilsson