Helt oseriöst företag! Jag beställde en jacka åt min dotter som aldrig kom och blev tvungen att köpa en annan. Efter väldigt lång tid dyker jackan upp och motsvarar inte förväntningarna överhuvudtaget... Mehr ansehen
Varning! Läste på innan beställning och såg inte någonstans att varorna skickades ifrån Kina, mailade dem och frågade men de sa att de absolut inte var ett dropship företag. Lång leveranstid Nä... Mehr ansehen
Så dum att man inte läser omdömen innan man beställer. Ful jacka som inte stämmer överens med bild men dom hävdar att det är samma jacka som på bilden på deras hemsida. Vill att man betalar frakten sj... Mehr ansehen
Den jacka jag beställde är inte samma som levererats. Felaktig modell, material och saknar en mängd detaljer och etiketter. Företaget erbjuder rabatt på varan eller att returnera till Kina och där ja... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Jackan jag köpte motsvarade inte alls…
Jackan jag köpte motsvarade inte alls bilden. Riktigt ful och kass kvalité
Bluff företag!!
BLUFF - Handla inte från dem!
Beställde en jacka från dem för snart 3 veckor sedan. Har inte fått den. När jag kontaktade dem och frågade efter min leverans fick jag ett svar som bekräftade farhågan att detta är en bluff. Jag har rapporterat problemet till Klarna. Efter detta fick jag ett mail från SveaStockholm där de skriver att leveransen är på väg. SveaStockholm ber mig också att dra tillbaka det jag rapporterat till Klarna då jag fått min leverans. Utifrån andra omdömen på det de fått som inte motsvarar alls det de trott de beställt så är det föga troligt att jag kommer att betala. Jag förstår heller inte hur Klarna kan ha "samarbete" med dem.
Billiga och oanvändbara skor och…
Billiga och oanvändbara skor och väskor, jacka från Kina.
Väskor och skor i plast som luktar fruktansvärt illa.
Ville returnera och det gick bra, men får stå för fraktkostnaden själv och som är svindyr till Kina!
Inga kvalitets produkter som dom skriver!
Oseriöst och bluff företag!
Stor varningsflagg!
Hade jag kunnat ge minus stjärnor hade dom fått flera stycken.
Handla inte från detta ställe!!
Handla inte från detta ställe!!! Produkterna de marknadsför är inte de samma som levereras i utseende och kvalitet. Fått till svar att bilderna redigeras i marknadsföringssyfte, men att det är samma produkt som jag beställt!
Stoppat min betalning via Klarna och vägrar betala för produkt och retur innan de skickat mig en produkt som motsvarar den på webben.
Uppdatering i mitt ärende med detta blufföretag (25-11-12): fick idag meddelande från Klarna att jag inte längre har något att betala gentemot SVEA. Så ni som handlat genom dem, dokumentera ALLT, jag tog bilder på jackan fr nätet + bilder på jackan jag fick. Tog bilder från konversationen med SVEA där jag bestrider köpet då bilden inte motsvarar varan och där jag vägrar stå för retur då de är de som gjort fel. Så nu har jag ingen skuld till SVEA och en jacka hemma som jag möjligen kan skänka till Röda Korset. för själv vill jag inte ha den. Stå på er!
Bluff rakt igenom
Bluff rakt igenom. Loggan är densamma som Svea bank och den påstådda utförsäljningen avslutas vid midnatt… varje natt.
Jag gick dumt nog på det och efter lååång leveranstid dök två vinterjackor upp. Från Kina. Helt utan märkning och inte alls som de på bilden. Tunna jackor utan passform med mycket korta ärmar.
Vår fågelskrämma har nu fått en ful jacka som inköptes för onödigt mycket pengar och var allt annat än miljösmart.
Varning!!!! Beställ inte från detta företag!!!
Beställ inte från detta företag!!!! Beställde en jacka som inte alls stämde överens med beskrivning. Den var felsydd, saknade stoppning, liten i storlek och ett kardborre ditsytt på armen. De hävdar att jackan är helt enligt beskrivning och att kardborren är en detalj. Man blir lurad av deras hemsida då man tror man beställer från svenskt företag men det skickas från Kina. När jag ville reklamera fick jag nej och att det skulle bli dyrt för mig att skicka tillbaka. De började med att mejla mig via en googleöversatt dålig kundservice. De erbjöd mig först 10 % rabatt och sen ökade de hela tiden och hamnade på 50%. Jag som köpare har ju inget att säga till om så fick betala 50% för jackan men vill varna alla att inte köpa något från detta företag. De har också falsk marknadsföring då de nu i flera månader på sin hemsida skriver att det är rabatt till midnatt på grund av flytt. Men de har tydligen inte flyttat och rabatten är där dagligen. Kvalitet sämre än något annat jag köpt.
Ingenting stämmer
Ingenting stämmer! Fel information om leveranstider, vad det är för typ av produkt och framförallt marknadsför de sig som ett svenskt familjeföretag.
Ai genererad kundservice, noll möjlighet att häva ett köp där de brutit i sin del av avtalet. Betalat för en produkt som fortfarande efter tre veckor ej dykt upp, om den gör det förväntas jag betala returen och KANSKE få pengarna om en månad.
Bluff butik!!!!
Bluff butik!!!!
Skickade efter en jacka som såg fin ut, det kom en glansig fruktansvärd jacka !!!!
Köp inte här !
Klarna borde stoppa detta företag från att använda klarna.
Extremt dålig kvalitet! Blufföretag!
Jag beställde jackor och väskor då de gick ut med att butiken i stockholm skulle flytta. Alla varor kom var för sig, i olika paket med adress från Kina. Riktigt dålig kvalitet på jackan, en väska var sönder. Väntar fortfarande på 2 varor.
Ingen retursedel utan man mailar företaget. Trots 4 mail har jag fortfarande inte fått veta HUR jag ska returnera. Jag har mailat en video på skadan på en väska och den ska de dra av från fakturan. De svarar precis likadant vid varje mail, högst troligt ingen verklig person som svarar, heter "Alice".
Frakten betalar konsumenten själv. Paketen kommer från Kina. Kommer kosta mig mer än varorna att returnera.
Den jackan jag fått är av riktigt dålig kvalitet. Jag väntar som sagt på ytterligare 2 vinterjackor. Antagligen går de inte att använda, jag får väl bara bita i det sura äpplet och betala för värdelös kvalitet!
Ett riktigt blufföretag!
Varning till alla konsumeter!
Bluff-företag!!!!
Katastrof! Riktigt bluff-företag! Aldrig varit med om liknande. Köpte en jacka då jag trodde det var märket SVEA. När jag sedan upptäckte att varan skickas direkt från Kina förstod jag direkt att jag inte borde ha gjort beställningen. Enligt beskrivningen på hemsidan ska det vara en varm vinterjacka. I verkligheten har den knappt något foder och dragkedjan fungerar inte som den ska. Skrev till företaget att jag vill göra reklamation. De svarade med att erbjuda först 10 % rabatt, sedan 20 %, sedan 30 % och till slut 40 % eller att jag ska skicka tillbaka den till Kina och betala frakten själv. Tänker inte betala en enda krona. Handlade med faktura hos Klarna och har nu rapporterat problemet. Rent bedrägeri!
Blufföretag från Kina
Blufföretag från Kina. Jag köpte 2 vinterkappor, båda är små och lövtunna
STOR VARNING FÖR SVEA STOCKHOLM!
STOR VARNING FÖR SVEA STOCKHOLM!!
Jackan jag beställde var inte alls i kvalitén som var på hemsidan. Detaljer saknades och det står ingen text, logga eller namn på jackan som bevisar att det är rätt modell och företag som den är köpt på. Enligt deras returpolicy så ska kunden betala returen om inte varan är fel eller defekt. När det påtalas att varan saknar detaljer och logga vägras det att
skickas en förbetald retursedel. Företaget lyssnar inte på de bevis jag som kund lägger fram och påpekar att varan inte är fel och hänvisar till att betala eller betala frakt till Kina!! Att betala retur frakt till Kina kan medföra extra kostnader.
Blufföretag med varor från Kina
Beställde en vinterjacka och fick en jacka utan foder typ. Lika tunn som en vanlig collage-tröja.
En egenskap ska tydliga vara Värmande och isolerade och ska hålla mig varm även på riktigt kalla dagar. Ja om det aldrig blir under 8 plusgrader kanske.
Made in China
I ordered two products for 870 sek from a company which pretends to be in Stockholm.
The products arrive from China after 3-4 weeks, shity quality, fail size, fail description. They try to bargain me first with 10%discount to keep the products, otherwise i need to pay for the return to China which is 220sek. Then they try to bargain me with 20%discount, then 30%, then 40%.
What does it say from this company? This is fraud. All swedish online shopping sites offer return label with a reasonable price. They want to steal customers money!
Långsam Kina-leverans
Beställde 1 blus och 1 jacka för en månad sedan. Fick blusen för nån vecka sen i ett Kina registrerat paket och blusen utan nån märkning alls, låg ett löst visitkort vid sidan om det stod Svea Stockholm på. Tvivlar på att det skickats inom EU.
Jackan har fortfarande inte kommit och leveransstatusen har inte ändrats på över 3 veckor nu,
Kommer aldrig mer beställa något från Svea Stockholm
Företaget verkar vara en bluff!
Företaget verkar vara en bluff!Jag har beställt en vara där 14 arbetsdagar har passerat. Företaget påstår att varan skickas inom Sverige och det har varit leverans problem. Beställ inga varor från denna sida!
Falsk marknadsföring
Snacka om att lura folk på pengar.
Hade jag läst här först så hade jag definitivt inte beställt. FEJK och allt är som andra skriver.
Jag har gått vidare med mitt och kommer hålla fast vid det. Dom får inte en krona av mig. Vill dom ha tillbaka sin produkt så får dom stå för frakten själv. Falsk marknadsföring är vad det är! Stå på er ni som har beställt där ifrån.
Bluff företag!
Varorna skickas från Kina och är dålig…
Varorna skickas från Kina och är dålig kvalitetskopia av vad som visas på hemsidan. För att utnyttja ångerrätten måste man själv betala frakten tillbaka till Kina.
Lurendrejeri
Lurendrejeri, detta är lika som MAVARA-STOCKHOLM
De tar upp beställningar, påstår att det finns en fysik butik, lögn! Beställer sedan från en billig sida och skickar till dig och tar ut bra mycket mer betalt än vad varan kostar på tex Temu.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.