Sushi Taro Bewertungen 23

TrustScore 4 von 5

3.8

2 voksne og 2 børn enige: den bedste sushi ever!!!!!!! Det er nærmest kunstværker og alle andre sushisteder blegner i forhold til Taro. Vi sad med kig direkte til spækbræt og det kreative glade køkke... Mehr ansehen

Tager telefonen og siger "et øjeblik", hvorefter de lægger røret og lader en hænge på hold i 20 minutter. Når man i mellemtiden møder op på stedet og pointerer at man hænger i røret, er de bedøvende... Mehr ansehen

Så er det tredje gang, jeg er kommet helt fra København, for at aflægge Sushi Taro et besøg. Helt bestemt ENDNU en gang turen værd! Jeg er færdig med rullebånds sushi! Det her er bare go... Mehr ansehen

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

WAUW!! Det er gourmet til små penge...

Jeg købte igår sådan en af deres 60 stk gourmet box til 600.- Det var første gang jeg handlede der og jeg fandt som udgangspunkt prisen meget rimelig. For 10 kroner stykker havde jeg ikke de store forventninger.
Hold da op! Jeg har spist sushi på nogle af de bedste steder i London, LA og Vancouver. Dette sted leverer sushi helt på niveau!
Da vi åbnede boksene så var det med et "wauv, det er sgu godt ud". Det var virkelig en fryd for øjet - og det blev til en fest for ganen. Der var ikke ét eneste stykke som var kedeligt, trist eller ordinært.
Ja, så må man vel for fremtiden drage til Helsingør når man skal have ordentlig sushi.

21. Mai 2016

Sushien over alle sushier

Jeg er færdig med rullebånds sushi! Det her er bare gourmet for sushielskeren! :))

Vi var tre personer, bestilte sindsyg sushi i overdådige mængder og deres super lækre øko-drikkevarer. Det blev lidt over 300,- per næse. Priserne er bestemt fair for den helt fantastiske kvalitet.
Udover maden, er servicen også helt i top. Tjenerne er søde og professionelle; gode til at guide dig rundt på menukortet, hvis du har spørgsmål.
(Sidste gang jeg var på Sushi Taro, gik mine to bordherre en gang i mellem ud for at ryge. Imens sørgede en mandlig tjener for, at jeg ikke løb tør for snacks. Så jeg følte mig overhovedet ikke alene eller overset i mine "lonely moments".)

Jeg takker for en dejlig spiseoplevelse! Jeg kommer igen næste gang til min fødselsdag - eller forhåbentligt før! - med mine forældre!

Ps. Prøv Sushi Fantastic. Min favourit!

14. April 2015

Fantastisk sushi!

Sushi Taro i Helsingør er fantastisk sushi. Det er så lækkert, fisken smelter på tungen og der er virkelig kræset for hvert enkelt stykke sushi! Og så bliver det anrettet super flot :-) vil anbefale alle sushilovers at prøve Sushi Taro, det er virkelig et (mange) besøg værd!

31. März 2015

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen