Super dejlig sushi og professionel og…
Super dejlig sushi og professionel og charmerede betjening.
Sushi restaurant og takeaway centralt på torvet i svendborg Sushi Ad Libitum - All you can eat
Torvet 5, st, 5700, Svendborg, Dänemark
Super dejlig sushi og professionel og charmerede betjening.
kokken gad ikke lave sushi til flere pga “travlhed” selvom der var ledige borde. Vi var 2 personer der skulle spise og klokken var ca 18:15. Inde i restauranten sad 2 par ved hver deres bord og flere borde havde et ‘reserveret’ skilt på. Vi spurgte efter et bord til 2, da vi kunne se der var ledige borde som ikke var reserveret. Servitricen skulle ud og spørge kokken og da hun kommer tilbage er meldingen at vi ikke kan få et bord fordi der er for travlt! Der sad 4 mennesker i restauranten!!! Hold fast en dårlig og fuldstændig uforstående besked!!!
Gode råvarer og maden smagte godt - dog alt alt for store stykker! Det bliver hurtigt uappetitligt når stykkerne bliver så store. Er sikker på kokken har villet det godt, men fik indtryk af kvantitet frem for alt.
Mindre stykker næste gang, tak.
Maden var af de fineste råvarer dog har betjeningen ikke styr over det man bestiller og den tid som er sat af. Jeg kom kl 17.45 og fik at vide jeg skulle være færdig kl 19 da nye gæster , havde reserveret til kl 19 , fik en halvtime og personalet siger nu må jeg forlade pladsen da der kommer nye gæster så isen kunne jeg
pludselig ikke bestille selv om lovet. Kl var kun 18.25 .
Inden jeg går kunne det alligevel lade sig gøre med isen ,noget kaos og ikke tilfredsstillende service .intet at klage over vedr maden
Fik frokosttilbud med ændringer. Ingen problemer med bestilling, og selvom sushien var en smule sjusket lavet, så smagte det som det skulle/fantastisk 🙂 og meget kort ventetid 🙂
Rent og pænt, venlig betjening, rent toilet.
Skøn aften i Sushi stuen. Kendte ikke stedet, men er SÅ glad for vi endte der. Lækker sushi og Virkeligt god betjening. Vi kommer helt sikkert igen.
super fantastisk mad!!! men vi oplevede desværre en flabet og decideret hadefuldt sprog mod os. Vi blev bedt om at betale for ekstra sushi, som min kone havde tabt, hvis vi ikke have tænkt os at spise det. Og selve personalet grinte flere gange imens vi snakkede og talte på et andet sprog hvor i at de gentagende gange svarede os flabet tilbage.

Antwort von Sushistuen
Vores absolut ynglings spisested! Vi har spist på rigtig mange sushi restauranter - men sushistuen i Svendborg, er vores absolutte favorit!
Mad der smager frisk og en restaurant hvor du sidder godt og med god betjening.
Vores bedste anbefalinger til Sushi stuen - vi kommer helt klar igen.... -og igen og igen... :)
Virkelig god sushi, mega dårlig service(grundet travlhed og fuldstændig manglende overblik hos ansatte) og spis ad libitum konceptet fungere virkelig dårlig. Skulle sidde og vente ca minimim 30 min mellem hver bestilling, samtidig med at skulle være obs på ikke at bestille for meget. Kom til at bestille forkert de ville ikke bytte ud. Kort sagt kan køb af adlibitum konceptet stærkt frarådes/kan ikke anbefale at sidde i restaurenten og spise. Tjenerne havde åbenbart så travlt at de så sig nødsaget til at bogstavelig talt at løbe rundt melkem gæsterne. Dette skabte mildest talt en noget stressende stemning mens man forsøgte at nyde sin mad. Mange penge at bruge på en så "ikke hyggelig eller rar oplevelse".
Jeg har benyttet mig af Sushistuen en del gange, blandt andet til Nytårsaften 2020. Det har altid være en rigtig god oplevelse, personalet er søde, imødekommende, og selv med mundbind kan man se de smiler.
Maden har altid været klar til aftalt tid, og det var den bestemt også den 31. december 2020, hvor der var aftalt afhentning 14:30. Det var tydeligt at se de havde travlt, men det virkede til at der var totalt styr på alt hos dem. Den unge pige dobbelt tjekkede at min ordre var i orden inden udlevering, og alt gik bare som det skulle.
Selve maden levede op til vores forventninger, høj og velsmagende kvalitet. Da jeg startede med at komme hos Sushistuen, var det pga. anbefalinger fra andre, jeg kan derfor kun give samme varmeste anbefalinger til alle andre.
Vi ses i løbet af 2021, forhåbentlig også under mere "normale" omstændigheder. Tak for jeres gode mad i 2020
De bedste nytårshilsner
Ulrik
Dårlig service. Vil kun sælge til fuld pris pga travlhed. Så deres tilbud fik jeg slettet på min bestilling
Jeg har besøgt stedet 4 gange nu.. Jeg må sige at det er hyggelige omgivelser, og sushi er helt i topkvalitet. Prisen er måske lige i overkanten.. Men lækkert er det. Dog.. sidst forlod jeg stedet da jeg (igen) oplevede ufleksbilitet. Ud over at de tager penge for at bytte en rulle ud med en anden slags, i deres menuer.. (prisen står i deres kort) så kunne vi ikke få lov til at bytte en rulle alligevel. Hun var meget uforstående... hvilket hun også var forrige gang, hvor det dog lykkes efter hjælp fra en kollega.. Så ja.. lækker sushi.. lækre omgivelser.. og hvis i lige bliver lidt fleksibel, så konmer jeg igen..
Spiste på sushistuen forleden og prøvede deres "All you can eat" koncept.
Betilet Suppe og 19 stk. sushi. samt en kop japansk grøn te og et glas vand.
Maden kom hurtigt og var utrolig lækker og velsmagende.
Jeg blev anbefalet et nyt stykke med flødeost i, det smagte overraskende godt.
Jeg var tottal mæt, da jeg havde spist den portion og kunne ikek spise mere, så den næste bestillingsseddel fik lov til at lige ubrugt hen.
Men alligevel, så kunne det betale sig at benytte ig af deres tilbud, istedet for at bestille delene enkeltvis.
Sushistuen er nok den bedste sushireastaurant jeg har været på
Frisk fisk, god temperatur, fornuftige priser, flot sted og rigtig fin service. Tak for mad :)
Jeg spiser gerne på Sushistuen i Svendborg, og som garvet stor forbruger af denne delikate Japanske tradition, er det sjældent jeg siger det her i Danmark. Dansk top ti, og der er kun to Sushi restauranter på den liste indtil videre. :) (den anden ligger i København)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.