Lynæs Surfcenter Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Lynæs Surfcenter er simpelthen et must-try! Burgeren var fantastisk – utrolig godt kød, og kvaliteten kan virkelig smages. Den hjemmelavede dressing var lækker, og de sprøde fr... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte en burger med kylling til 105kr, Det var den ringeste og dyreste mad jeg har fået længe og til en uhørt høj pris. Burgeren var på størrelse med en krydderbolle, med ganske lidt salat og smagte... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har i dag været på Lynæs madbar. Som ligger super dejligt. Her er fantastisk modtagelse af super sødt personale der kun vil kunderne det bedste. Tillige med super god mad Det bliver afgjort e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tilbragte formiddagen hos jer efter en badetur. Altid fremstår at så hyggeligt og indbydende. Personalet er smilende og hurtige til og ekspedere. Købte en Latte og en kanelsnegl. Jeg fik til dato... Mehr ansehen

1. Surfschule

Vom Unternehmen geschrieben

Surfskole, strandbar, madbar, shop, outdoor hotel, events og meget mere - kun i Lynæs 🏝️

Akzeptabel

Alle Bewertungen

10 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Rigtig fin overnatning, kundeservice halter dog lidt

Det er svært, at bedømme vores oplevelse på Lynæs Surfcenter.
På den ene side havde vi en rigtig dejlig overnatning i de hyggelige surfshaks med virkelig god mad til fællesspisning på restauranten. En rigtig 5 stjernet oplevelse!

På den anden side oplevede vi lidt baks med service ift. surfing. Vores bestilte surflektion blev ikke til noget pga. vejrforholdene - hvilket vi aldrig blev informeret om, før vi selv spurgte ind til hvor/hvornår vi skulle møde frem (vores booking var blevet glemt).
Vi forstår selvfølgelig, at det er hvad der kan ske, når man laver noget vejrafhængigt som surfing. Det undrede os dog, at der var rigtig mange andre surfere fra Lynæs på bølgerne begge de dage, vi var der.

Vi havde oprindeligt booket et ophold med surfing i starten af sommeren, da overnatning på surfcenteret desværre blev lukket ned pga. nogle uoverensstemmelser på et lokalpolitisk plan (hvilket selvfølgelig ikke skal ligge Lynæs Surfcenter til last). Vi fik derfor rabat på vores næste booking. Dog var prisen i mellemtiden steget, så vi betalte reelt mere, end vi oprindeligt havde gjort. Så meget for den rabat...
Vores oprindelige booking var også et ophold med surflektioner, men vi fik aldrig refunderet beløbet for surfing, på trods af vi gjorde det klart for personalet, at vi ikke kunne deltage, når vi ikke havde mulighed for at overnatte, da vi kommer fra en anden landsdel og derfor ønskede pengene retur for det hele. Det opdagede vi først, da vi stod hos surfcenteret og skulle have pengene retur.
Vi oplevede lidt problemer med at få vores penge retur, da receptionisten var overbevist om, at vi allerede havde fået dem tilbage i begge tilfælde, hvilket et blik på netbank dog kunne bevise ikke var tilfældet.
I sidste ende fik vi at vide, at pengene ville komme frem i løbet af et par dage, men at vi selv havde ansvaret for at vi ikke havde fået refunderet pengene for vores oprindelige booking tidligere på året.

11. Februar 2022

Super oplevelse

Min 10 årlige datter har haft den bedste uge på Lynæs surfcenter. Hun deltog i deres Day Camp for børn mellem 10-12 år. Hun har lært så meget og fået nye venner. Super program og instruktører der havde styr på det. Kan klart anbefale dette sted.

1. August 2021

Fantastisk sted

Fantastisk sted! Overnattede i Surfshack, en utrolig smuk oplevelse. Hele stedet oser af god energi og afslappet stemning. ELSKER DET!

27. Juli 2021

Lynæs surfshack

Koncert, overnatning og morgenmad. Virkelig godt og levede op til mine forventninger. Havde min treårige datter med og vi hyggede os ☺️

26. Juli 2021

Skønt sted

Skønt sted! Dejlig atmosfære, glade gæster, imødekommende og behageligt personale.
Ægte sommerstemning!

22. Juli 2021

Virkelig god oplevelse

Virkelig fedt område, der er blevet skabt omkring Lynæs ☀️ Vi blev taget rigtigt godt imod. Sharksene var rigtig hyggelige, gode drinks og stemning i baren og hyggelig morgenkurv - alt i alt skønt ophold og vil klart anbefale det til andre 🔥

2. Juli 2021

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Søde mennesker, dygtig instruktør. Mega hyggeligt sted og dejlig strand. Udstyret er i orden. Børnevenligt. Lækker kaffe og burger. Det bliver helt sikkert vores/mit getaway spot 😄❤️🤙🏻

26. Mai 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr