Surebird Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ergens gedurende het aanmeldproces ben ik akkoord gegaan met het ontvangen van marketingmails. Het weer afmelden lukt alleen niet - de afmeldpagina staat niet toe om een email adres in te vullen. Te... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het was een heel fijn gesprek, ik ben goed geholpen om alles goed uit te zoeken en vergelijkbaar of beter te verzekeren. En de prijs is ook goed met goede voorwaarden. Ben heel goed te spreken over he... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was verbaasd wat ik kon besparen op mijn auto, reisverzekering ik ben blij dat ik over gestapt ben. Echt een aanrader voor iedereen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanuit het bedrijf komt de mededeling dat een van onze verzekeringen goedkoper kan. En niet alleen dat, ze hebben ook al alles klaar gezet om na te kijken en uit te voeren. Super service, ipv elk jaar... Mehr ansehen

1. Versicherungsmakler

Vom Unternehmen geschrieben

Surebird wil de hele verzekeringsmarkt opschudden door goed verzekeren revolutionair makkelijk te maken. Nooit meer zelf verzekeringen vergelijken, nooit meer te veel betalen, nooit meer onnodige premieverhogingen en nooit meer van het kastje naar de muur gestuurd worden bij schadeclaims. Surebird gebruikt namelijk handige technologie om de beste dekking voor jou uit te zoeken tegen de scherpste prijs. Dit doen we jaarlijks opnieuw, waardoor jij altijd de beste dekking tegen de scherpste prijs hebt. Heb je een keertje schade? Dan zijn wij het aanspreekpunt. In het platform vul je al je gegevens in, en wij regelen de claim. Zo hoef jij je nooit meer druk te maken over verzekeringen. Ervaar zelf het gemak van Surebird.

Hervorragend

Alle Bewertungen

55 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fijne persoonlijke service

Voor het eerst mijn verzekeringen zelf uitzoeken en afsluiten, best wel spannend! Ik had goede dingen gehoord over Surebird en Taco, via de website supersnel en makkelijk alles uitgezocht en gevonden, en geregeld, daarna nog wat vragen en dezelfde avond nog had ik Taco aan de lijn die al mijn vragen kon beantwoorden en nog wat wijzigingen heeft gedaan aan mijn verzekeringen. Erg prettig!
En ik ga bijna 1/3 minder betalen dan bij mijn huidige verzekeringen.

15. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Laagdrempelig, snel en goed advies

Recent moest onze auto weggesleept worden, waar we helaas niet voor verzekerd waren. Ik mailde Taco hier op zaterdagavond over, en zondagochtend had ik reactie van ‘m. Hij heeft goed advies gegeven over de situatie en zo snel als mogelijk pechhulp als module toegevoegd (voor de toekomst).

3. Mai 2025

Super

Goede, duidelijke communicatie. Korte lijntjes en snelle reactie op mail/telefoon. Met al mijn verzekeringen overgestapt voor een aantrekkelijke prijs.

1. Mai 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Duidelijkheid, overzicht en goed en snel bereikbaar

Mijn verzekeringen eens doorgespit. Nooit een leuk werkje overal alles vandaan zien te halen, maar met mijn pakket via Surebird is alles heel overzichtelijk.
Een aanspreekpartij voor alle verzekeringen en bij elke vraag wordt ik heel snel geholpen.

16. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat gaat dit soepel en eenvoudig

Wat gaat dit soepel en eenvoudig. Door aan het eind nog even te sparren met Taco van Surebird nog even de puntjes op de i gezet. Gaan nu per maand een hoop € besparen en net zo goed of zelfs beter verzekerd zijn

28. März 2025

Fijn aanvraagproces

Fijn aanvraagproces. Stuk vriendelijker dan de grote verzekeraars. Handig om alles bij de hand te hebben. Met issues werd ik binnen 2 minuten gebeld door een van de founders.

25. März 2025

Altijd even vergelijken

Na jarenlang verzekerd te zijn bij mijn huidige verzerkaar was ik op zoek naar lagere maandlasten. Via via kwam ik bij Surebird terecht. En daar de berekening uitgevoerd.

Tot mijn verbazing kwam ik de helft goedkoper uit dan waar ik nu verzekerd ben. Dag later keurig gebeld of alles naar wens was/is en of ik nog op of aanmerkingen had.

Ga zo door !

13. März 2025

Gewoon doen!

Heel relaxed om hier een pakket af te sluiten. In no time geregeld, veel betere prijzen en het idee dat ze voor mij in de gaten houden of goedkoper kan is erg rustgevend.

Ik ben oprecht heel tevreden en beveel het van harte aan!

4. März 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Simpel en supersnel je verzekeringen afsluiten

Ik werd via social media geattendeerd op het gemak en de besparingen via Surebird en besloot dit uit te proberen. Het aanmelden en uitkiezen van de benodigde verzekeringen ging bijzonder makkelijk en snel. Surebird zoekt de beste, goedkoopste en meest passende verzekeringen voor je uit. Na drie weken bleek dat ik een fout had gemaakt met het afsluiten van mijn autoverzekering (cijfer in het kenteken verkeerd) waardoor mijn auto niet verzekerd bleek te zijn. Na een telefoontje met Surebird was dit binnen een uur gecorrigeerd. Hoewel ik gelukkig nog geen ervaring heb met schadeclaims, is mijn ervaring tot nu toe met Surebird bijzonder positief. De app is overzichtelijk en goed ingericht. Het enige minpuntje is dat Surebird nog geen zorgverzekeringen aanbiedt, maar ik heb begrepen dat dat in de toekomst wellicht kan veranderen.

24. Januar 2025

Supersnelle afhandeling

Supersnelle afhandeling wanneer er problemen zijn met de verzekering. Persoonlijk contact en er wordt gezocht naar een betere, goedkopere oplossing. Ben zeer tevreden.

22. Januar 2025
Surebird-Logo

Antwort von Surebird

Dank je wel voor je vertrouwen en welkom bij Surebird!

Snel en vakkundig geholpen

Snel en vakkundig geholpen bij het afsluiten een paar maanden geleden en onlangs met aanvullende vragen.
Daarnaast ook flink kunnen besparen, top service.

16. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super handige website die alles voor je…

Super handige website die alles voor je vergelijkt. We hadden een aantal vragen en op de mail werd ontzettend snel gereageerd.
Wij zijn erg tevreden over het contact en zijn per maand aanzienlijk minder geld kwijt voor onze verzekeringen.

30. Dezember 2024

Ik ben overgestapt.

Na vergelijking met mijn eigen verzekeringen ging ik in totaal 50,- per maand besparen als ik met hetzelfde pakket via surebird zou verzekeren. En tevens prettig per e-mail en telefonisch te woord gestaan. Overzichtelijke website.

6. Januar 2025

Goede service!

Hele goede service van Surebird! Door zelf niet goed te rekenen en te lezen, kwam ik erachter dat ik uiteindelijk meer premie ging betalen dan ik in eerste instantie deed. Ik ben direct geholpen en ben er uiteindelijk toch op vooruit gegaan! Daarnaast heb ik meerdere malen moeten vragen om een wijziging van het pakket en dit werd zonder problemen en snel doorgevoerd.

Tot nu toe erg tevreden!

7. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer snel en accuraat geholpen

Ben direct netjes en met kennis van zaken te woord gestaan. Krijg direct antwoord op mijn vragen. Ook extra zaken worden direct uitgezocht.
Daarnaast niet onbelangrijk ben ik behoorlijk wat per maand goedkoper uit.
Dus tot op heden een zeer tevreden klant en ga er vanuit dat dit zo zal blijven.

2. Januar 2025

Keurig en snel opgelost

Ik had een foutje gemaakt, maar dat is dankzij de snelle en vriendelijke helpdesk keurig opgelost.
Dus buiten de gunstige prijs is de helpdesk ook top. En zeker bij verzekeringen is dat heel belangrijk.

27. November 2024

Aanrader!!

Wat een uitvinding deze site! Alle verzekeringen laten checken en alles overgesloten. We gaan maandelijks echt flink besparen op onze verzekeringen. Het telefonisch contact was erg prettig. Er wordt echt de tijd genomen om je te helpen en alles goed voor je uit te zoeken, erg vriendelijk! Een aanrader!

22. November 2024

Super

Super! De maandlasten gaan bijna met 50% omlaag. Je krijgt een gratis advies gesprek om door te nemen wat wel en niet in je pakket behoord en dit word op een eerlijke manier gedaan waardoor je niet over maar ook niet onder verzekerd bent. Ze zijn goed bereikbaar waardoor je snel geholpen word!

18. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr