Suppdog Bewertungen 2’258

TrustScore 4.5 von 5

4.4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na net 2 pups te hebben geadopteerd bleken ze geen prettige ontlasting te hebben. Via de social media kwamen we terecht bij suppdog. Waren eerst heel sceptisch, Vreemd genoeg al na 2 maanden... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wij gebruikten voor onze oudste beagle probiotica van Suppdog voor haar rammelende darmen. Hielp prima. Helaas gaat zij vandaag over de regenboogbrug (17 jaar). Inmiddels gebruiken we nu probiotica v... Mehr ansehen

1. Tierrettung
  2. Tierschutzorganisation
  3. Geschäft für Heimtierbedarf

Über Suppdog

Vom Unternehmen geschrieben

More Info Hondensupplementen, opnieuw uitgevonden. Suppdog bespaart baasjes & honden het leed van onnodige pijn, gecombineerd met enkel de beste formules die elke hond accepteert.

Wie zijn wij?

Wij zijn een professionele gemeenschap van dierenliefhebbers. We gebruiken wetenschappelijk onderzoek als leidraad voor onze ontwikkeling en bieden alles van vitaminesupplementen en verzorgingsproducten tot algemeen deskundig advies - allemaal gericht op het maximaliseren van de gezondheid en het welzijn van elk huisdier.

Onze missie

Met Suppdog willen wij de tijd die we met onze geliefde harige vrienden hebben zo gezond en gelukkig mogelijk maken. Wij willen baasjes voorzien van hoogwaardige, smakelijke hondensupplementen die specifiek zijn ontworpen om de gezondheid en het welzijn van hun trouwe metgezellen te verbeteren. Geen compromissen meer. Alleen de allerbeste zorg voor onze vrolijke harige familieleden.

Sluit aan bij de roedel!

More Info

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede en adequate snelle antwoorden op…

Goede en adequate snelle antwoorden op mijn mails

16. April 2026

Antwort von Suppdog

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle en duidelijke reacties. Het is voor ons erg belangrijk om onze klanten goed en snel te helpen, dus dit waarderen we enorm.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan we uiteraard graag voor u klaar 😊

Super service!

Ik gebruik al een hele tijd suppdog dental formula. Heel tevreden over het product. Mijn 12-jarige hond heeft nog steeds een goed gebit. Er kan wel aanslag op komen, maar die is zo zacht dat het simpel te verwijderen is. Ik ben gewend aan een levering de dag na de bestelling. Deze keer hoorde ik een week lang niets. Op zondag een whatsapp-berichtje gestuurd. Het werd direct opgelost. Klasse!!!

12. April 2026

Hi Hanny 😊

Wat een geweldige review—heel erg bedankt voor het delen van je ervaring!

Fantastisch om te horen dat je al langere tijd tevreden bent met de Dental Formula+ en dat je hond van 12 jaar nog steeds een gezond gebit heeft 🐶🦷 Dat is precies waar we het voor doen!

Ook bedankt voor je begrip rondom de vertraging, en fijn dat we het snel voor je konden oplossen. We doen altijd ons best om de service te bieden die je van ons gewend bent.

Nogmaals dank voor je vertrouwen en je mooie woorden—dat waarderen we enorm! 💛

Geweldige service

Ik ben heel tevreden over de producten maar nog meer over de klantvriendelijkheid en de service. Ik had verschillende actieve lidmaatschappen op verschillende leveringsdata. Amber heeft me verschillende keren geholpen en uiteindelijk alles in 1 lidmaatschap onder gebracht.

17. April 2025

Hallo Linda,

Hartelijk dank voor je geweldige 5-sterrenrecensie! 😊 We stellen je vriendelijke woorden over onze producten en klantenservice enorm op prijs. Het doet ons veel plezier om te horen dat Amber je heeft kunnen helpen en alles netjes in één lidmaatschap heeft kunnen onderbrengen.

We zijn ook blij te horen dat je tevreden bent over Dental Formula+ en Dental Powder+ 🐶✨

Bedankt voor je vertrouwen en steun – dat betekent veel voor ons!

Abonnement

Ik heb een abonnement en krijg tijdig mail of ik nog iets wil veranderen. Als ik niet reageer, wordt de bestaande bestelling na een paar dagen geleverd. En de bezorging is te volgen.

29. März 2026

Hallo Karin,

Hartelijk dank voor je geweldige 5-sterrenrecensie – we stellen het enorm op prijs! 😊

We zijn erg blij om te horen dat alles met je abonnement soepel verloopt en dat je de herinneringen en updates over de verzending op prijs stelt. Het is fijn om te weten dat Probiotics+ deel uitmaakt van je dagelijkse routine en aan je verwachtingen voldoet.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en steun – dat betekent veel voor ons!

hele goede producten .

hele goede producten .
oplossingsgericht : als er een keer een probleemtje is , wordt dat meteen opgepakt en heel netjes opgelost.
Mijn favorieten : probiotica , dental powder en joint care .

27. März 2026

Hallo!

Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden en 5-sterrenbeoordeling – we stellen het enorm op prijs! 😊

We zijn erg blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met zowel onze producten als ons supportteam. Het betekent veel voor ons dat je de moeite waardeert die we doen om eventuele problemen snel en soepel op te lossen.

En geweldige keuzes – Probiotics+, Dental Powder+ en Joint Care+ zijn niet voor niets favorieten! 🐶

Nogmaals bedankt voor je steun, en als je ooit iets nodig hebt, staan ​​we altijd voor je klaar.

Service is goed

Service is goed. Product kan ik nog niets van zeggen want Doerakje gebruikt het nog te kort om de werking ervan te zien.

27. März 2026

Hi,

Bedankt voor je mooie review en voor de 4 sterren — dat waarderen we enorm! 😊

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Wat betreft Dental Formula+: dat is heel begrijpelijk — het kan even duren voordat je echt resultaat ziet. Consistent gebruik is hierbij belangrijk, en vaak worden de eerste verbeteringen na enkele weken zichtbaar.

We hopen dat Doerakje er snel baat bij zal hebben! Mocht je in de tussentijd vragen hebben, laat het gerust weten — we helpen je graag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt suverænt hollandsk firma til hunde

Det er det bedste jeg har gjort at købe deres produkter til min lille hund. Probiotics mælkesyrebakterier, hun har aldrig tynd mave, joint and Mobility for at vedligeholde muskler og led, og til sidst dental care, kommes i hendes vand for at undgå plague og bakterier. Helt suverænt holland sk firma, personalet er så behjælpelige. Tak fordi I består

31. März 2026

Hej Henriette,

Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at høre 😊

Vi er så glade for, at vores produkter gør en positiv forskel for din lille hund, både når det gælder fordøjelse, bevægelighed og tandpleje. Det er præcis det, vi arbejder for hver dag.

Dine søde ord om vores team sætter vi også stor pris på – dem deler vi helt sikkert internt.

Hvis du nogensinde har spørgsmål eller brug for hjælp, er vi altid her for dig.

Fijne produkten

Fijne produkten. Snelle levering.

24. Februar 2026

Hallo,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenrecensie! 🌟

We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over Joint Care+ en Probiotics+ en dat de levering snel was. Uw vriendelijke feedback betekent veel voor ons!

We wensen u en uw harige vriend het allerbeste. 🐾

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deze mensen hebben hun❤️op de juiste…

Deze mensen hebben hun❤️op de juiste plaats.Heel vriendelijk en helpen je altijd zo vlug mogelijk. Ik had mij vergist bij het bestellen en ze hebben het meteen recht gezet. 2dgn. later zat het juiste in mijn brievenbus en heb daar niets voor moeten betalen. Ik heb het andere zelfs mogen houden. Deze mensen zijn betrouwbaar en correct met een ❤️voor diertjes

11. Februar 2026

Hi Maggy,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! 😊

We zijn erg blij om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad en dat we u snel hebben kunnen helpen. Het leveren van betrouwbare en vriendelijke service is erg belangrijk voor ons, en uw feedback betekent veel voor ons.

Nogmaals bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit te delen! 🐾

Tevreden aanrader

Tevreden aanrader

20. März 2025

Hi Jeroen,

Bedankt voor je mooie feedback! 😊

Geweldig om te horen dat je tevreden bent en ons zou aanraden. Dat betekent veel voor ons en voor de dieren die we helpen 🐾

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima gezorgd dat ik weer mondwater…

Prima gezorgd dat ik weer mondwater voorraad voor de hond heb, tegen tandplak, en Jointcare ter ondersteuning vd botten voor onze 9+ jaar oude mini Schnauzer.

Hallo Els,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke feedback! We zijn erg blij te horen dat Dental Formula+ weer op voorraad is en dat het helpt tegen tandplak 🦷✨.

Het is geweldig om te horen dat Joint Care+ ook de botten van uw 9+ jaar oude dwergschnauzer ondersteunt — oudere honden verdienen net dat beetje extra zorg ❤️.

Bedankt dat je op Suppdog vertrouwt om de gezondheid van je hond te ondersteunen. Als je vragen hebt of advies nodig hebt, staan we altijd voor je klaar 🐾

Goede service, snelle levering

28. Januar 2026

Hi JG,

Heel erg bedankt voor je positieve review! 😊

We vinden het fantastisch om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat je bestelling snel is geleverd. Bij ons staat het bieden van een prettige en betrouwbare ervaring voor onze klanten altijd voorop, en het is fijn om te weten dat dit ook bij jou zo is overgekomen. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

heel snelle reactie en super…

heel snelle reactie en super vriendelijk behandeld geweest na probleem bij levering

Bedankt voor jullie geweldige review, Luc en Martine! 😊
Fijn om te horen dat alles snel en vriendelijk is opgelost. We zijn blij dat we jullie hebben kunnen helpen! 🐾

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, makkelijk om datum levering te wijzigen.

Antwort von Suppdog

Dank je wel voor je mooie review! ⭐️
Fijn om te horen dat de levering snel was en dat het aanpassen van de leverdatum zo makkelijk ging. Daar doen we het voor! 🐾😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ga naar Suppdog voor u huisdier

Mijn ervaring met Suppdog is meer dan zeer tevreden, wat hun producten betreft, en hun goede advies die ze je geven. Wij kwamen door een tip van een kennis hierop uit, toen ik vertelde dat mijn hond Gabber leed aan artrose hij had veel pijn aan zijn gewrichten en wilde niet meer eten, en lopen, en dat kwam opeens. wij naar de dierenarts toe en hij kreeg spuit en pillen voor de pijn het werkte prima, maar de medicatie had vervelende bijwerkingen.
en dat wilde ik niet ook weer niet voor mijn viervoeter.
Dus wij zijn overgegaan op de supplementen van Suppdog, het koste even tijd voordat het goed werkte maar ben blij dat ik het toch doorzette met deze producten, geduld loont.
Nu loopt hij weer,speelt hij en is weer actief en vrolijk.
Dus ja ik ben meer dan tevreden met deze producten, en het is zeker een aanrader om het tegaan uitproberen.
Bij Suppdog.
Succes Rowdy en Gabber

4. August 2025

Antwort von Suppdog

Wat ontzettend fijn om te lezen, dank je wel voor het delen van jullie ervaring en deze mooie 5-sterren review ⭐⭐⭐⭐⭐

Het verhaal van Gabber raakt ons echt. Artrose kan zo’n enorme impact hebben op het leven van een hond (en zijn baasje), en we begrijpen heel goed dat je liever geen langdurige medicatie met vervelende bijwerkingen wilt geven. Wat mooi om te horen dat Joint Care+ jullie daarin heeft kunnen ondersteunen.

Supplementen hebben inderdaad soms even tijd nodig, maar jouw ervaring laat perfect zien dat geduld kan lonen. Fantastisch dat Gabber weer loopt, speelt en vrolijk is — daar doen we het voor 🐾💚

Dank je wel voor het vertrouwen in Suppdog en voor het aanraden aan anderen.
Heel veel knuffels voor Rowdy en Gabber!

Webshop is oké

Ze leveren goede supplementen voor de hond.

2. Mai 2025

Hi Erica,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen — dat waarderen we enorm 😊

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze supplementen voor je hond. We doen ons best om producten van hoge kwaliteit te bieden én het bestellen zo makkelijk mogelijk te maken, dus het is erg leuk om te lezen dat dit zo wordt ervaren.

Mocht je in de toekomst vragen hebben over onze producten, het gebruik ervan, of je bestelling, dan staan we uiteraard graag voor je klaar. We denken altijd met je mee.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in Suppdog en een knuffel voor je hond 🐾

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Steeds een vlug antwoord op de vragen

Steeds een vlug antwoord op de vragen. Correcte informatie en vriendelijkheid is hun hoogste troef.

28. Dezember 2025

Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden, Maryse! 💚
We stellen het erg op prijs dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Onze klanten snel, duidelijk en met een glimlach helpen is precies waar we naar streven.
Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in Suppdog 🐾

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Waarom is mijn pakketje geen brievenbus pakketje meer?

Het kleine pakketje wat ik bestel ging eerst altijd gewoon in een verpakking als brievenbus post. Nu heb ik 2 keer het pakket moeten ophalen bij een DHL punt. Graag weer of vanaf nu gewoon in een enveloppe. Past prima.

29. Dezember 2025

Hallo Remko,

Dank je wel voor je bericht en je feedback — begrijpelijk dat dit vervelend is. Je hebt helemaal gelijk: als het product in een envelop past, is het veel prettiger wanneer het gewoon als brievenbuspakket wordt verzonden.

De reden dat je pakket de laatste keren niet als brievenbuspost is verstuurd, heeft te maken met een aanpassing in onze verzendinstellingen/verpakking via de vervoerder, waardoor sommige zendingen automatisch als regulier pakket zijn verwerkt. Dat had uiteraard niet zo moeten lopen.

We zijn dit inmiddels aan het uitzoeken met onze verzendpartner, met als doel om dit type bestelling weer standaard als brievenbuspakket te versturen waar dat mogelijk is. Jouw feedback helpt daar enorm bij — dank daarvoor.

Zodra we dit definitief hebben afgestemd, zorgen we ervoor dat toekomstige zendingen weer gewoon in de brievenbus bezorgd worden, zodat je niet meer naar een DHL-punt hoeft.

Onze excuses voor het ongemak en dank je wel voor het meedenken. Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten.

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden. Toen mijn hond Mavis als pup naar Nederland kwam, had zij veel last van jeuk. Sinds ik bij jullie het product Probiotics+ bestel, zag ik na drie weken al duidelijk verschil. Haar vacht begon mooi te glanzen en de jeuk was volledig verdwenen. Inmiddels hebben we er een tweede hond bij, en voor haar ga ik nu ook starten met Probiotics+.

20. Dezember 2025

Hi Sevide,

Wat een prachtige feedback, dank je wel dat je dit met ons deelt ❤️🐾

We zijn ontzettend blij dat Probiotics+ zo’n duidelijk verschil heeft gemaakt voor Mavis — vooral dat de jeuk verdwenen is en haar vacht weer mooi glanst. Dat zijn precies de resultaten waar we het voor doen.

Ook heel bijzonder dat jullie gezin inmiddels is uitgebreid met een tweede hond, en dat je opnieuw voor Probiotics+ kiest. Dat vertrouwen waarderen we enorm. Dit soort ervaringen motiveert ons elke dag om ons best te blijven doen voor honden én hun baasjes.

Dank je wel dat je deel uitmaakt van de Suppdog-familie 💙

Goede snelle service en kwaliteit

Goede snelle service en kwaliteit

17. Dezember 2025

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenrecensie! ⭐⭐⭐⭐⭐

We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over zowel onze service als de kwaliteit van onze producten. Dat betekent veel voor ons! 💚🐾

Als u ooit vragen heeft of hulp nodig heeft, staan we altijd klaar voor u en uw trouwe viervoeter.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr