jestem bardzo zadowolona dzieki superprof moge pracowac zdalnie w dowolnym momencie dnia co dla mnie jest bardzo wazne gdyz jestem mama dwojki malych dzieci. Dzieki superprof poznalam fantastyczne... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Unternehmen hat geantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Duży wybór korepetytorów z doświadczeniem
Jest duży wybór nauczycieli, którzy mają duże doścwiadczenie i można łatwo znaleźć nauczyciela, który spełnia oczekiwania. Dodatkowo jest możliwość zajęć online. Patrząc ze strony korepetytora, platforma cieszy się dużym zaufaniem ze strony uczniów i rodziców, którzy coraz częściej szukają na niej zajęć dodatkowych dla swoich dzieci.
Prosto i szybko
Prosta komunikacja pomiędzy nauczycielem a uczniem, szybki sposób na pierwszy kontakt i nawiązanie rozmowy dotyczącej potrzeb ucznia. Warto spróbować :) polecam
Przyjazna strona
Przyjazna strona ułatwiająca łatwy kontakt z uczniami
Jako nauczyciel z wieloletnim…
Jako nauczyciel z wieloletnim doświadczeniem mogę z pełnym przekonaniem powiedzieć, że Superprof to platforma wyjątkowa. Ogromne uznanie należy się za przemyślaną i niezwykle skuteczną kampanię reklamową, która realnie działa – nie tylko buduje rozpoznawalność marki, ale przede wszystkim skutecznie łączy właściwych uczniów z właściwymi nauczycielami. Ta droga jest tu naprawdę krótka i logiczna.
Na szczególne podkreślenie zasługuje dbałość o obie strony: zarówno ucznia, jak i nauczyciela. Superprof nie zostawia nikogo samego w sytuacjach trudnych. Wsparcie zespołu, rzetelne podejście do zgłoszeń oraz profesjonalne mediacje w przypadku kontaktu z tzw. „trudnym klientem” stoją na bardzo wysokim poziomie. To rzadkość w sieci – a tutaj działa to sprawnie, rzeczowo i z klasą.
Nie znam innej platformy tego typu, która tak skutecznie skracałaby drogę:
– uczniom do znalezienia odpowiedniego nauczyciela,
– nauczycielom do pracy z naprawdę dobrymi, zmotywowanymi uczniami.
Superprof robi wiele rzeczy po prostu dobrze: komunikację, ochronę nauczyciela, wsparcie merytoryczne i organizacyjne. To platforma, którą z czystym sumieniem polecam – zarówno uczniom, jak i nauczycielom szukającym profesjonalnego, bezpiecznego i skutecznego środowiska do nauki i pracy.
To aplikacja która pozwala w łatwy…
To aplikacja która pozwala w łatwy sposób skontaktować się z uczniami i oferuje różne narzędzia np. możliwość spotkania online przez aplikację, czy kontakt z uczniem w celu ustalenia terminu lekcji.
So easy to find new students :)
I highly recommend this business
I highly recommend this business
Superprof łączy uczniów z szerokim gronem nauczycieli z różnych dziedzin. Niezależnie od tego, czy chcesz nauczyć się języka obcego, gry na instrumencie, poćwiczyć czy doskonalić umiejętności matematyczne, na pewno znajdziesz odpowiedniego mentora.
Korzystanie z Superprof to prawdziwa przyjemność i świetny sposób na rozwijanie swoich umiejętności w komfortowy sposób. Jeśli szukasz efektywnej i elastycznej platformy do nauki, z całego serca polecam Superprof!🩷
Amazing!
I recommend Superprof to everyone! It is a great way to find a perfect tutor!
Fajna platforma do promowania swoich…
Fajna platforma do promowania swoich usług w sieci.
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen
Parę uwag
Bark prośby do uczniów o wysyłanie oceny. Uczniowie nie wystawiają oceny, a dopominanie się ich o wystawnie nie jest często skuteczne.
Dodatkowo nie uznaję Waszej idei "darmowej pierwszej lekcji". Ludzie to wykorzystują. Miałam przez to niekomfortowe sytuacje gdzie musiałam jechać do odległych lokalizacji do ucznia, a na koniec przez waszą wiadomość klient nie zapłacił i się wykłócał. Straciłam przez to ponad 15 godzin (dojazd po godzinę w jedna stronę, zajęcia 2 godziny). Albo dajcie inny komunikat (np. lekcja zapoznawcza 30 minut online). Nie ma opcji bym jeszcze Wam płaciła Premium, wasza strona ma za małe zasięgi by to się opłacało.
Kolejnym problemem jest wysyłanie oceny uczniom. Chyba tutaj raczej jest to problem translatora, ponieważ wystawiając ocenę uczniom, jest napisane "wystawianie oceny nauczycielowi".

Antwort von Superprof PL
Całokształt programu jest profesjonalny.
As a tutor I highly recommend this…
As a tutor I highly recommend this website
Superprof to świetna platforma do…
Superprof to świetna platforma do znajdowania uczniów. Bezpieczna, przejrzysta i przede wszystkim uczciwa.
Polecam gorąco!
Warunki korzystania z serwisu były dla…
Warunki korzystania z serwisu były dla mnie niejasne, myślałam że kwota 49zl zostanie naliczona na poczet pierwszej lekcji. Poczułam się oszukana kiedy dowiedziałam się że zapłaciłam 49 zł za możliwość napisania do nauczyciela i umówienia lekcji - gdybym wiedziała to nie skorzystałabym z serwisu i szukałabym gdzie indziej.
Edit: firma skontaktowała się ze mną i zaproponował pozytywne rozwiązanie sprawy

Antwort von Superprof PL
Bardzo dobra strona dla korepetytorów
Bardzo dobra strona dla korepetytorów, jedna z najlepszych z którą współpracowałem. Dobre wsparcie i serwis!
Bardzo ciekawy i dostępny serwis dla lektorów, trenerów i również chętnych nauczyć się nowych języków obcych, kaligrafii czy mieć zajęcia indywidualne z tenisu
Мне очень нравится сервис суперпроф, рекомендую для поиска учителя. Polecam superprof dla wszystkich kto szuka lektora🤩🦾🤩🎶💰🎉🤩👍☃️🎭🥳🤩🤩💰🎶🤩
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.