Lige op til eksamen valgte min gamle Mac at bryde sammen - perfekt timing. I panik fandt jeg Super Mac, som jeg havde hørt var byens bedste, og håbede både på en hurtig løsning og en rimelig pris.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk god betjening i en afslappet atmosfære. Kompetent, reel, hjælpsom og absolut fair prismæssigt. God og ærlig rådgivning. Kommer gerne igen og kan helt klart anbefale Kasper og Henrik!
Unternehmen hat geantwortet
Kommer igen: ikke som andre steder hvor ens PC sendes til eksternt værksted i flere uger i træk, hér kan man få vejledning og diagnosticering med det samme og føler sig i kyndige, trygge hænder. Præc... Mehr ansehen
Super Mac Service er ikke længere aktiv som reparationsværksted. Trustpilot siden er derfor et historisk indblik i tidligere kunders erfaringer. Hjemmesiden supermacservice.dk er i dag omdannet til en blog og vidensbank med guides og fejlfinding. Hvis du har rettelser til indholdet på siden eller spørgsmål, kan du skrive til os på email.
2300, København S, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Henrik leverede begge dele. Hurtig, effektiv og virkelig god betjening. Jeg gik derfra med en velfungerende Mac, der har fået et par ekstra leveår og en intakt pengepung. De får mine varmeste anbefalinger, og skulle uheldet ske igen (det håber jeg dog ikke), ved jeg præcis, hvor jeg går hen.

Antwort von Super Mac Service
Jeg blev simpelthen lige reddet i dag! Min mac ville ikke tænde og jeg er ved at skrive speciale, så jeg var lidt i panik. Et kvarter i butikken, og den blev lavet. Helt fantastisk! Tak!

Antwort von Super Mac Service
Superhurtig, supereffektiv, superbillig og supersjov ekspedition hos Henrik og Kasper! Både harddisk og batteri var røget - diagnose blev stillet efter halvanden time, og en time senere var begge dele skiftet til absolut fair pris. Fik tilmed hjælp til at reetablere computerens indhold og hente hele mailarkivet fra hhv. skyen og ekstern harddisk. Kan ganske enkelt hverken anbefale eller lovprise de to nok - gå ikke andre steder hen, når din Mac står af! Og så var det tilmed et både hyggeligt og sjovt besøg.

Antwort von Super Mac Service
Jeg solgte min macbook, og det hele gik smurt. Fik pengene sendt på mobilepay et par dage efter. Kan klart anbefales.

Antwort von Super Mac Service
Hurtig respons og god pris på brugte MacBooks. Kan klart anbefales.

Fast, efficient and fantastic service from SuperMac. Alexandra

Antwort von Super Mac Service
Hurtig og effektiv behandling og super Mac købte min gamle MacBook til en fair pris

Antwort von Super Mac Service
Jeg gik ind uden tidsbestilling, Henrik spurgte: “skal jeg ik bare kigge på det med det samme?”, jeg satte mig ud i højst 10 minutter og så var min Mac Pro bare fikset med ny trackpad. Prisen og service var bare totalt i top. Tusind tak for den hurtigste service nogensinde:)!

Antwort von Super Mac Service
Værkstedet er for langsomt og for dyrt.
Jeg kig til et andet værksted i nærheden som både kunne gøre det hurtigere og til en bedre pris.

Antwort von Super Mac Service
God og hurtig service ved salg af gammel MacBook der ikke virkede med fair pris

Antwort von Super Mac Service
You don't get better Mac service anywhere.
Kasper and Henrik is the most cool guys and they know what they are doing. I can't say enough good about these guys. You found what you're looking for.

Antwort von Super Mac Service
Venlig, hurtig og super god service!

Antwort von Super Mac Service
God, hurtig og meget venlig betjening. Meget nemt, kan helt sikkert anbefale at aflevere sin gamle computer her i stedet for at gå igennem besvær med at sætte den til salg alle mulige steder :)

Antwort von Super Mac Service
Vender hurtigt tilbage og super fin service. Vil klart bruge dem igen.

Antwort von Super Mac Service
Hurtig og kompetent service - meget tilfredstillende!
Mvh Else

Antwort von Super Mac Service
super god service og hurtig reparation

Antwort von Super Mac Service
Min MacBook crashede efter opdatering af styresystemet. Jeg tog den først forbi HUMAC, der sagde, at der ikke var noget de kunne gøre, men jeg kunne kontakte Apple.
Jeg fandt Super Mac Service ved en Google søgning, og tænkte, at det var 600,- værd at tage den forbi dem, kontra at købe en helt nye MacBook... Og det var det så sandeligt.
Virkelig god og imødekommende service, gode opdateringer vedr. sagen per email, lynhurtig fejlsøgning, og vigtigst så fik de liv i min gode gamle Mac igen. Jeg skriver normalt aldrig anmeldelser online, men Super Mac Service har virkelig fortjent en. Fem store stjerner herfra.

Antwort von Super Mac Service
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.