Unternehmen hat geantwortet
Door Jeroen binnen 2 uur een mooie keuken kunnen bestellen en na de tweede afspraak alle puntjes op de I gezet. Heel fijn dat alle tarieven duidelijk zijn vooraf en dat er vertrouwen wordt gecr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Prima service en meedenken over indeling en apparatuur. Niet opdringerig. Tip/verbeterpunt: keuken installateur was naar huidige woonadres gestuurd ipv naar waar de keuken tzt wordt geinstalleerd. H... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Superkeukens is dé keukenwinkel voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken met een eerlijke prijs, betrouwbare kwaliteit en uitstekende service. Wij maken het kopen van een keuken overzichtelijk, betaalbaar én leuk. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of tijdloos: bij ons vind je keukens in alle stijlen en prijsklassen. Met A-merk apparatuur, slimme indelingen en duurzame materialen. Bij Superkeukens krijg je altijd een helder advies, een transparante offerte en een gratis 3D-ontwerp van je droomkeuken. Geen verborgen kosten of kleine lettertjes, maar duidelijke keuzes en een directe, scherpe prijs. We geloven in service zonder gedoe. Daarom regelen wij ook het inmeten en de montage met betrouwbare vakmensen. En met 10 jaar garantie sta je nooit alleen. Met tientallen showrooms door heel Nederland is er altijd een Superkeukens-winkel bij jou in de buurt. Plan een afspraak of loop gerust eens binnen voor inspiratie en persoonlijk advies. Je bent van harte welkom! Superkeukens – Alles om jou super blij te maken.
De Lierseweg 8, 2291 PD, Wateringen, Zuid-Holland, Niederlande
Hat 93 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
De keuze mogelijkheden zijn ruim en het bestelproces zijn goed verlopen. De communicatie met, en de hulp en flexibiliteit van Levi bij het maken het samenstellen van de keukeninrichting en apparatuur hebben wij als heel prettig en kundig ervaren. Het is nu wachten op de installatie en montage.

Antwort von Superkeukens - Wateringen
Zeer goed geholpen door Patrick.
In alle rust denkt hij met je mee ,en geeft hij advies .
Prima keus in alle opzichten.
Zeker aan te bevelen deze Keukenzaak!

Antwort von Superkeukens - Wateringen
Zeer goed en vrolijk geholpen door Jeroen en rekening gehouden met onze wensen en met de mogelijkheden en budget.
Precies gekregen wat we wilden.
Groeten Ton.

Antwort von Superkeukens - Wateringen
De verkoper (Levi) dacht echt mee bij het maken van de juiste keuzes. Geduld en aandacht is belangrijk bij aanschaf van zoiets prominent in je huis.

Antwort von Superkeukens - Wateringen
Fijne begeleiding bij alle keuzes, breed assortiment, hoogwaaardige materialen en goede prijs kwaliteit! Ik ben heel tevreden met de hulp!

Antwort von Superkeukens - Wateringen
Top Patrick echt lief geduld en aardig blij wij gaan nog verder met superkeukens

Antwort von Superkeukens - Wateringen
Ik moest in een zeer kort tijdsbestek een keuken uitzoeken en ben ontzettend snel en professioneel geholpen. De verkoper/ontwerper voelde direct goed aan wat mijn wensen waren en dacht echt met me mee. Geen gladde praatjes of cowboygedrag, maar oprechte aandacht en vakmanschap. De communicatie verliep soepel en duidelijk, en de bereikbaarheid en service waren werkelijk top. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit én betrouwbaarheid!

Antwort von Superkeukens - Wateringen
Fijn geholpen door Patrick, goede adviezen en mooi ontwerp.

Antwort von Superkeukens - Wateringen
Prima service en meedenken over indeling en apparatuur. Niet opdringerig.
Hoop dat ze tzt de keukenapparatuur naar het juiste adres sturen en niet naar het huidige woon/factuuradres

Antwort von Superkeukens - Wateringen
We were discussing with Patric and Jeroen, both were super helpful and thinking along the way as they designed the kitchen for us with all the possibilities and advice where things might not work based on their experience. Highly recommended to go for SuperKeukens

Antwort von Superkeukens - Wateringen
Hele slechte service. Na verkoop en plaatsing geen service. Monteur van hun niet gebruiken! Na 1 jaar aanschaf vele problemen. Ze gaan mij verder niet helpen en vragen mij om mijn verzekering in te schakelen.

Antwort von Superkeukens - Wateringen
Heel fijn dat alle tarieven duidelijk zijn vooraf en dat er vertrouwen wordt gecreëerd door de openheid in tarieven per onderdeel. Dat missen de meeste keukenleveranciers.
Dankjewel Jeroen!
Wel jammer dat je mijn vrouw haar kant koos met betrekking tot hout kleur van het nisje😉 maar dat daargelaten 😊💪🏼

Antwort von Superkeukens - Wateringen
Leuk geholpen door Richard. Mooie spullen. Nu op naar het plaatsen van de keuken.
We kunnen niet wachten!!

Antwort von Superkeukens - Wateringen
Zeer prettig en vakkundig geholpen. Blij met het meedenken en behulpzaam zijn.

Antwort von Superkeukens - Wateringen
De achterplaat van de keuken was niet lang genoeg waardoor er een nieuwe besteld moest worden. Ik belde om te vragen hoelang dat ongeveer zou duren want wij hadden niks meer gehoord. Toen kreeg ik een hele botte meneer aan de telefoon (die overigens bij het opstellen van de keuken wel aardig was, maar toen had die nog geen geld van ons gekregen). Daarna kwam ik op het volgende punt, namelijk dat wij een lekkage hadden in onze gloednieuw gemonteerde keuken. Ook daarop reageerde meneer enorm bot en onverschillig. Waarop ik aangaf wel een een klantvriendelijker antwoord had verwacht aangezien wij veel geld hebben betaald voor de keuken. Meneer ging helemaal uit zijn plaat (en nee dat is niet overdreven). Hij ging schreeuwen aan de telefoon en deed enorm bijdehand. Ik heb letterlijk de verbinding moeten verbreken omdat hij geen ruimte voor mij liet en alleen maar doorging met boos doen. Afschuwelijk hoe er in Wateringen met hun klanten om wordt gegaan! Ik sta nog te shaken van het agressieve gesprek.

Antwort von Superkeukens - Wateringen
Prettige ervaring om met deskundig advies van Jeroen een droomkeuken uit te zoeken. Er werd geen druk uitgeoefend, maar echt meegedacht. En er werd voldoende tijd uitgetrokken om ons te helpen. Heel fijn.
We kijken er erg naar uit dat de keuken in januari geplaatst gaat worden.

Antwort von Superkeukens - Wateringen
Op aanraden van familie ook bij Superkeukens afspraak gemaakt. Door Jeroen uiterst vakkundig geadviseerd en een mooie keuken besteld.

Antwort von Superkeukens - Wateringen
Prettige ontvangst bij mijn eerste orientatie op keuken. Kon heerlijk op mijn gemak rondsnuffelen. Uiteindelijk een afspraak ingepland. Ook dit was een fijne ervaring. Een verkoper die meedacht met mijn wensen, advies gaf, eerlijk de voor -en nadelen benoemde van apparatuur etc. En nu wachten tot januari 2025, dan komt de keuken.

Antwort von Superkeukens - Wateringen
Heel fijn om vertrouwen te kunnen hebben in een bedrijf als Super Keukens met bijzonder vriendelijke en deskundige begeleiding die alle tijd voor je heeft.

Antwort von Superkeukens - Wateringen
Zeer goede begeleiding bij het uitzoeken van de keuken en vakkundige keuken ontwerp uitgewerkt. We zijn vriendelijk ontvangen en er werd voldoende tijd voor ons genomen.

Antwort von Superkeukens - Wateringen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.