Superkeukens - Tilburg Bewertungen 32

TrustScore 4.5 von 5

4.4

Aphroditestraat 6, 5047 TW Tilburg, Noord-Brabant, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne mensen die meedenken in het ontwerpen van een mooie keuken. Er wordt ook al de tijd voor je genomen. We zijn erg blij met het resultaat van ontwerp. Wel kijken we nu erg uit naar het plaatsen v... Mehr ansehen

1. Küchenmöbelgeschäft
  2. Küchenstudio
  3. Fachhandel für Küchenbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

Superkeukens is dé keukenwinkel voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken met een eerlijke prijs, betrouwbare kwaliteit en uitstekende service. Wij maken het kopen van een keuken overzichtelijk, betaalbaar én leuk. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of tijdloos: bij ons vind je keukens in alle stijlen en prijsklassen. Met A-merk apparatuur, slimme indelingen en duurzame materialen. Bij Superkeukens krijg je altijd een helder advies, een transparante offerte en een gratis 3D-ontwerp van je droomkeuken. Geen verborgen kosten of kleine lettertjes, maar duidelijke keuzes en een directe, scherpe prijs. We geloven in service zonder gedoe. Daarom regelen wij ook het inmeten en de montage met betrouwbare vakmensen. En met 10 jaar garantie sta je nooit alleen. Met tientallen showrooms door heel Nederland is er altijd een Superkeukens-winkel bij jou in de buurt. Plan een afspraak of loop gerust eens binnen voor inspiratie en persoonlijk advies. Je bent van harte welkom! Superkeukens – Alles om jou super blij te maken.

• Aphroditestraat 6, 5047 TW, Tilburg, Noord-Brabant, Niederlande

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 93 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne mensen die meedenken in het…

Fijne mensen die meedenken in het ontwerpen van een mooie keuken. Er wordt ook al de tijd voor je genomen. We zijn erg blij met het resultaat van ontwerp. Wel kijken we nu erg uit naar het plaatsen van de keuken.
Inmeting kan ook vrij snel gepland worden

16. Mai 2026

Antwort von Superkeukens - Tilburg

Bedankt voor jullie mooie review. Fijn om te lezen dat er goed met jullie is meegedacht en dat er alle tijd is genomen voor het ontwerp. Mooi dat jullie blij zijn met het resultaat. We hopen dat de inmeting en plaatsing straks net zo prettig verlopen.

Alvast veel plezier met jullie nieuwe keuken!

eerlijk? eerlijk.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wij zijn zeer tevreden over het design

Wij zijn zeer tevreden over het design, de kwaliteit en de functionaliteit van onze keuken. Het advies van Stephanie was top en sloot perfect aan op onze wensen. Een punt van verbetering ligt in de afstemming tussen verkoop en aftersales en het behouden van regie over het totale proces. Als dit beter op elkaar aansluit, was dit voor ons een 5-sterren ervaring geweest.

13. April 2026

Antwort von Superkeukens - Tilburg

Bedankt voor jullie uitgebreide review. Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over het design, de kwaliteit en de functionaliteit van jullie keuken. En mooi dat het advies van Stephanie van Superkeukens Tilburg zo goed aansloot op jullie wensen, dat geven we graag aan haar door.
Ook dank voor jullie eerlijke feedback over de afstemming tussen verkoop en aftersales. Dat is waardevol voor ons. We nemen dit serieus en blijven werken aan een betere aansluiting, zodat het hele traject van begin tot eind klopt.

We wensen jullie veel plezier met jullie keuken!

Heel fijn geholpen door Stephanie

Heel fijn geholpen door Stephanie. Woont zelf niet bij uitkwamen, bedacht zij voor ons een mooi ontwerp. Ze is heel erg professioneel en weet precies waar ze over praat. Vanaf het begin af aan voel je jezelf een gerespecteerde klant die zich erg op z’n gemak voelt. Bedankt voor het eindresultaat.

9. März 2026

Antwort von Superkeukens - Tilburg

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat Stephanie jullie zo goed heeft kunnen helpen. Zeker als een ruimte niet direct logisch voelt, is het extra waardevol als iemand met je meedenkt en tot een ontwerp komt dat wél klopt. Mooi ook dat je haar professionaliteit benoemt. We vinden het belangrijk dat je niet alleen goed advies krijgt, maar je je ook echt op je gemak voelt tijdens het hele traject.

Dank je wel voor je vertrouwen en veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima geholpen en uiteindelijk erg…

Prima geholpen en uiteindelijk erg mooie keuken!

4. März 2026

Antwort von Superkeukens - Tilburg

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen en dat je zo blij bent met je mooie nieuwe keuken.

We wensen je heel veel kookplezier en gezellige momenten in je nieuwe keuken!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel leuk geholpen en goed meegedacht…

Heel leuk geholpen en goed meegedacht bij het ontwerpen. Geen druk maar alle tijd om er over na te denken en nog wat aanpassingen te verwerken. En uiteindelijk gewoon een nette prijs. Ook heel fijn dat ze al het meerwerk zoals leidingen en stucwerk konden regelen. Levering en montage moet nog wel gebeuren.

23. Januar 2026

Antwort von Superkeukens - Tilburg

Wat een mooie review, bedankt! Fijn om te horen dat jullie het ontwerpproces als prettig en ontspannen hebben ervaren, en dat we goed hebben kunnen meedenken over jullie ideale keuken. We vinden het belangrijk dat er geen druk is, maar juist alle ruimte om keuzes rustig te maken.

Ook fijn dat het totaalplaatje – inclusief het meerwerk – goed geregeld kon worden. We nemen graag alles uit handen, zodat jullie straks zorgeloos kunnen genieten van het eindresultaat.

Veel succes met de laatste stappen richting levering en montage. We kijken ernaar uit om jullie keuken binnenkort te mogen plaatsen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fijn en professioneel geholpen

Super fijn geholpen, dachten mee in welke kastjes en welke apparatuur voor mij meest passend was en ook qua budget wat dan het beste uit zou komen. Professionele dames, wisten waar ze het over hadden en konden goede uitleg geven.

24. November 2025

Antwort von Superkeukens - Tilburg

Wat een mooi compliment voor onze collega’s! Onze keukenadviseurs nemen altijd graag de tijd om samen te kijken naar de juiste indeling, apparatuur en natuurlijk het budget. Mooi om terug te lezen dat hun uitleg en kennis jou zo goed geholpen hebben bij het maken van de juiste keuzes.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeker de moeite waard om te overwegen!

Vanaf het begin een fijn gevoel. Wij waren bijzonder welkom, er werd goed meegedacht en bovenal het geduld waarmee invulling werd gegeven aan onze wensen was fantastisch. Daarnaast een eerlijke prijs!

6. November 2025

Antwort von Superkeukens - Tilburg

Wat een mooi compliment, dank je wel! Fijn om te horen dat jullie je zo welkom voelden en dat onze keukenadviseur met zoveel aandacht heeft meegedacht. Daar doen we het voor — samen tot de mooiste keuken komen, voor een eerlijke prijs.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed advies leuk en goed geholpen

9. August 2025

Antwort von Superkeukens - Tilburg

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je goed advies hebt gekregen en dat je prettig bent geholpen. Hopelijk ben je helemaal geslaagd voor je droomkeuken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn geweldig goed geholpen .

Wij zijn geweldig goed geholpen met het ontwerpen en plaatsen van onze nieuwe keuken,met dank aan Mark die de tijd nam om deze met ons samen te stellen. En zeker een dankjewel voor de mannen van het meerwerk via Marcel,gezellige en fijne mensen om in huis te hebben.
Dus superkeukens bedankt ,wij genieten ervan maar zeker ook van de reacties van Fam. en vrienden.
Theo en Toos Vugts

11. Juni 2025

Antwort von Superkeukens - Tilburg

Wat een mooie review, Theo en Toos! Wat bijzonder om te lezen dat jullie zo blij zijn met het hele proces – van ontwerp tot plaatsing. Mark van Superkeukens Tilburg en het team van Marcel zullen dit zeker waarderen. En hoe leuk dat ook jullie familie en vrienden enthousiast reageren! Geniet volop van jullie nieuwe keuken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na een melding van een reparatie

Na een melding van een reparatie, waaruit bleek dat de kleur van mijn keuken niet meer leverbaar was vanuit de fabriek een geheel nieuwe frontwissel gekregen van Super Keukens die vandaag geplaatst is door hun monteur super blij mee 😀
Super Keukens ontzettens bedankt 👍
And Keep Up The Good Work 👊

29. April 2025

Antwort von Superkeukens - Tilburg

Wat mooi dat je zo blij bent met de nieuwe fronten! Onze keukenadviseurs en het hele team vinden het belangrijk om altijd naar de beste oplossing te zoeken. Super bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen in Superkeukens. We blijven elke dag ons best doen voor tevreden klanten zoals jij!

Superkeukens

Superkeukens - Tilburg mag terecht SUPER genoemd worden. Aardige medewerkers. Goede uitleg en service

21. März 2025

Antwort von Superkeukens - Tilburg

Wat een mooie woorden, dank je wel! Superkeukens Tilburg doet z’n naam eer aan dankzij het team dat altijd klaarstaat met duidelijke uitleg en een glimlach. Fijn dat je dit zo hebt ervaren!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gisteren afspraak bij Superkeukens…

Gisteren afspraak bij Superkeukens Tilburg gehad na eerdere positieve indruk van Superkeukens bij eerste orientatie. Op basis daarvan besloten om voor onze nieuwe keuken bij Superkeukens Tilburg te gaan kijken.

Afspraak van 1 uur is een afspraak van 2,5 geworden waarin we samen met Mark onze droomkeuken hebben ontworpen voor een prijs die prima aansloot bij onze verwachtingen. Daarom meteen besloten de order voor onze nieuwe keuken bij Superkeukens Tilburg te plaatsen.

Zeer tevreden over hoe alles verliep en het advies van Mark.

16. März 2025

Antwort von Superkeukens - Tilburg

Wat een mooi compliment voor Mark en het team van Superkeukens Tilburg! Fijn om te horen dat jullie de tijd hebben gekregen om samen de perfecte keuken te ontwerpen en dat alles naar wens is verlopen. We wensen jullie alvast heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Uitstekend geholpen

Heel goed geholpen. Vriendelijk en heel rustig ook vooral. Zaak ziet er netjes en keurig uit en samen mijn wensen doorgenomen. Ik ervaar Superkeukens als heel betrouwbaar en geduldig die de wensen van de klant heel belangrijk vind.

12. März 2025

Antwort von Superkeukens - Tilburg

Wat een mooie review, dank je wel! Fijn om te horen dat je onze service als betrouwbaar en geduldig hebt ervaren. We vinden het belangrijk om echt de tijd te nemen en samen tot de perfecte keuken te komen. Veel plezier met je nieuwe keuken!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alleen positief is blijkbaar belangrijk voor Superkeuken

Het valt mij op dat er alleen commentaar van Superkeukens volgt op positieve ervaringen. Negatieve ervaringen wordt totaal niet op gereageerd terwijl je nu juist daar met je klanten in gesprek moet gaan lijkt mij. Wij hebben trouwens twee en een half jaar na het plaatsen van onze keuken van Superkeukens nog steeds problemen met apparatuur of inferieure panelen.

24. Februar 2025

Hoi Mark,

Zou je jouw gegevens even door willen sturen naar info@superkeukens.nl, dan kunnen we het verder gaan uitzoeken voor je.

Superkeukens Tilburg

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je zo’n slechte ervaring hebt gehad. Dit is absoluut niet het niveau van service en kwaliteit waar we voor staan. Kun je contact opnemen met onze klantenservice of jouw filiaal, zodat we de situatie goed kunnen bespreken en naar een passende oplossing kunnen zoeken? We willen niets liever dat jouw keuken alsnog naar wens wordt afgerond.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Denken goed mee, afval blijft achter

Meerdere keren langsgeweest in Tilburg en uiteindelijk de keuken samengesteld die we voor ogen hadden.
Marc heeft ons rustig en geduldig te woord gestaan, ook over de leverdatum is goed meegedacht ook al hadden we een krappe deadline.

De montage van de keuken ging wat moeizaam, de kookplaat ontbrak in eerste instantie en de monteur was hiervan niet op de hoogte dus hier hebben we achteraan gebeld, deze is netjes dezelfde dag nog gebracht. Daarnaast was een van de plinten kapot, de deur van de vaatwasser beschadigd en mist er nog een passtukje bij een van de kasten, hier moeten we nog even 8 weken op wachten.

Wel heel jammer dat al het montage afval achter gelaten is en wij dit zelf moeten afvoeren, allerlei schroeven en losse spullen zijn in de bestekla gelegd en geen idee wat we hier dan mee moeten.
Op de website staat dat er een gratis afval ophaalservice beschikbaar is maar helaas na telefonisch contact blijkt dit alleen voor nieuwe klanten, en niet als je keuken al besteld is, erg bijzonder wel.

15. Februar 2025

Antwort von Superkeukens - Tilburg

Bedankt voor jullie mooie review! Wat fijn dat Marc van Superkeukens Tilburg jullie geduldig en rustig heeft geholpen bij het samenstellen van jullie droomkeuken. Super dat er ook een passende oplossing is gevonden voor de leverdatum. We wensen jullie alvast heel veel plezier met de nieuwe keuken!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helemaal tevreden de deur uit bij Super keukens

Heel fijn geholpen door Marc bij het ontwerpen van onze nieuwe keuken. Vriendelijk, deskundig en betrouwbaar. Veel mogelijkheden, er werd met ons mee gedacht. Alle tijd werd er genomen tijdens de afspraak. Weekje nagedacht, terug gebeld en meteen de dag daarna konden we weer langskomen om de definitieve offerte te fine tunen en te tekenen.
Duidelijk puntensysteem wat betreft korting.
Met een heel blij gevoel gingen we de deur weer uit bij Super Keukens.

20. Februar 2025

Antwort von Superkeukens - Tilburg

Bedankt voor jullie mooie review! Wat fijn om te horen dat Marc van Superkeukens Tilburg jullie zo goed heeft geholpen bij het ontwerpen van jullie nieuwe keuken. We vinden het belangrijk om alle tijd te nemen en met jullie mee te denken, dus geweldig dat dit als prettig is ervaren. Veel plezier met de voorbereidingen, en straks natuurlijk met jullie droomkeuken!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Er is goed de tijd genomen om je te…

Er is goed de tijd genomen om je te helpen , wel moet je eerst een afspraak maken maar dat is normaal.
Er is uitgebreid gekeken wat er mogelijk is met je budget. Vriendelijke mensen.

12. Februar 2025

Antwort von Superkeukens - Tilburg

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je de tijd en aandacht hebt gewaardeerd die we voor je hebben genomen. Een afspraak maken zorgt ervoor dat we echt de tijd kunnen nemen om samen de beste keuzes binnen je budget te maken. We geven graag persoonlijk en passend advies, en het is fijn om te horen dat je dit als prettig hebt ervaren. Veel plezier met je keuken!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service bij het uitzoeken en…

Super service bij het uitzoeken en intekenen van de door mij gekozen keuken. Erg vriendelijke verkoper. Benjamin bedankt voor de hulp bij het ontwerpen van de voor mij perfecte keuken!

21. Januar 2025

Antwort von Superkeukens - Tilburg

Wat een mooie review, bedankt! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de service en het ontwerp van je keuken. Benjamin van Superkeukens Tilburg zal het zeker leuk vinden om te weten dat zijn hulp zo gewaardeerd wordt. Veel kookplezier in je nieuwe keuken!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

We hebben een slechte ervaring gehad…

We hebben een slechte ervaring gehad met het bestellen van onze keuken bij Superkeukens. We kozen een keuken met enkele niet-standaard aanpassingen die volgens de verkoper mogelijk waren.

Na het tekenen van de offerte bleek tijdens de verwerking van de bestelling dat deze aanpassingen toch niet uitgevoerd konden worden. Er werden alternatieven geboden die niet voldeden aan onze oorspronkelijke wensen.

Uiteindelijk is overeengekomen dat wij de benodigde materialen zouden ontvangen om zelf de aanpassingen te realiseren. Bij levering bleek dit technisch niet mogelijk, en bovendien waren belangrijke onderdelen, zoals planken en afwerkstrips, onvoldoende of geheel niet meegeleverd.

Daarnaast waren er meerdere fouten: de spoelbak was niet besteld, de vaatwasser werd niet meegeleverd (later alsnog nageleverd), er was geen communicatie over de leverdatum en er werd tijdens en na het traject geen verantwoordelijkheid genomen voor onze klachten.

Het hele proces bracht extra kosten en tijd met zich mee, zowel voor ons als voor de monteurs, en zorgde voor een aanzienlijke vertraging in de oplevering.

Kortom, wij zijn zeer ontevreden over de service van Superkeukens.

20. Januar 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Met goed advies een mooie keuken!

Zojuist een hele toffe keuken in elkaar mogen zetten met Leonie. We zijn goed geholpen en er is goed ingegaan op onze wensenlijst. We konden ook nog eens aan ons vooraf vastgestelde budget voldoen en dat maakt het helemaal fijn om akkoord te gaan met onze mooie nieuwe keuken.

1. Dezember 2024

Antwort von Superkeukens - Tilburg

Wat leuk dat jullie samen met keukenadviseur Leonie zo’n toffe keuken hebben samengesteld! Fantastisch dat jullie wensen helemaal zijn meegenomen én dat alles binnen jullie budget paste. Dat maakt het extra fijn om straks van jullie nieuwe keuken te genieten. Heel veel plezier met deze mooie aanwinst!

Superkeukens

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr