Superkeukens - Sint Hubert Bewertungen 19

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Pastoor Jacobsstraat 2 B, 5454 GN Sint Hubert, Noord-Brabant, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hartelijk ontvangen door Robin. Hij dacht op allerlei manieren mee met ons en heeft goed geluisterd wat onze wensen waren. We voelden ons goed op ons gemak en zijn zeer tevreden over de manier waaro... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ben super goed geholpen met het uitzoeken van een keuken naar mijn wens. Zeer goede adviezen en zeker niet opdringerig. Top en bedankt

1. Küchenmöbelgeschäft
  2. Küchenstudio
  3. Fachhandel für Küchenbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

Superkeukens is dé keukenwinkel voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken met een eerlijke prijs, betrouwbare kwaliteit en uitstekende service. Wij maken het kopen van een keuken overzichtelijk, betaalbaar én leuk. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of tijdloos: bij ons vind je keukens in alle stijlen en prijsklassen. Met A-merk apparatuur, slimme indelingen en duurzame materialen. Bij Superkeukens krijg je altijd een helder advies, een transparante offerte en een gratis 3D-ontwerp van je droomkeuken. Geen verborgen kosten of kleine lettertjes, maar duidelijke keuzes en een directe, scherpe prijs. We geloven in service zonder gedoe. Daarom regelen wij ook het inmeten en de montage met betrouwbare vakmensen. En met 10 jaar garantie sta je nooit alleen. Met tientallen showrooms door heel Nederland is er altijd een Superkeukens-winkel bij jou in de buurt. Plan een afspraak of loop gerust eens binnen voor inspiratie en persoonlijk advies. Je bent van harte welkom! Superkeukens – Alles om jou super blij te maken.

• Pastoor Jacobsstraat 2 B, 5454 GN, Sint Hubert, Noord-Brabant, Niederlande

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 93 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ontvangst en eerste stappen naar een nieuwe keuken.

Hartelijk ontvangen door Robin.
We voelden ons goed op ons gemak en zijn zeer tevreden over de manier waarop alles verder verwerkt gaat worden. Afspraken worden snel geregeld en het loopt tussen de verschillende personen als een geoliede motor. Al met al, zeer tevreden en een echte aanrader.

8. Mai 2026

Antwort von Superkeukens - Sint Hubert

Bedankt voor jullie mooie woorden en aanbeveling. Wat fijn om te lezen dat Robin van Superkeukens Sint Hubert zo goed met jullie heeft meegedacht en echt heeft geluisterd naar jullie wensen.

Een keuken uitzoeken moet prettig en ontspannen voelen. Daarom vinden we het belangrijk dat alles duidelijk verloopt en afspraken snel worden geregeld. Mooi om te horen dat jullie dat ook zo hebben ervaren en dat de samenwerking als een geoliede motor aanvoelde.

We wensen jullie alvast veel voorpret met jullie nieuwe keuken!

eerlijk? eerlijk.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn met alle geduld geholpen

We zijn met alle geduld geholpen. Robin heeft goed meegedacht en de bejegening was fijn, vriendelijk. Het is fijn dat er geen druk werd uitgeoefend, we konden rustig nadenken. Ook een mooie showroom met voor elk wat wils. Kortom, supergoed!

4. April 2026

Antwort von Superkeukens - Sint Hubert

Bedankt voor jullie mooie review. Wat fijn om te horen dat jullie zo prettig zijn geholpen door Robin van Superkeukens Sint Hubert. De tijd nemen, goed meedenken en jullie rustig laten nadenken vinden we belangrijk. Zo maak je keuzes waar je echt achter staat. Mooi ook dat jullie de showroom als compleet hebben ervaren.

Dank jullie wel voor het vertrouwen en veel plezier straks met jullie nieuwe keuken!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij de eerste keer dat ik de winkel…

Bij de eerste keer dat ik de winkel binnen liep werd ik super vriendelijk benaderd met de vraag of ik geholpen wilde worden of even ging rondkijken. Waar andere keukenzaken opdringerig waren ging ik hier met veel vertrouwen en rust weer weg . Even nadenken en vervolgens weer terug en een keuken naar mijn wensen uitgekozen , ingedeeld en besteld . Super fijn geholpen en nogmaals bedankt voor de tips en hulp bij het samenstellen van mijn “Super keuken “

6. März 2026

Antwort von Superkeukens - Sint Hubert

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je uitgebreide review.
Goed om te horen dat je je bij ons direct op je gemak voelde. Dat je rustig kon rondkijken zonder druk, vinden we belangrijk. Een keuken kopen is tenslotte geen snelle beslissing, maar iets waar je goed over na wilt denken. Mooi dat je daarna bent teruggekomen en samen met ons jouw keuken hebt kunnen samenstellen. Precies zoals jij het voor je zag.

We wensen je heel veel plezier met je nieuwe keuken en bedanken je voor het vertrouwen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed geadviseerd door Robin en samen…

Goed geadviseerd door Robin en samen naar een mooie oplossing gewerkt. Na het plaatsen zullen we de review verder uitbreiden.

19. Februar 2026

Antwort von Superkeukens - Sint Hubert

Wat leuk om te lezen, bedankt voor je mooie woorden!

Fijn dat je je goed geadviseerd voelt door Robin en dat jullie samen tot een mooie oplossing zijn gekomen. Dat is precies hoe wij het graag zien: rustig meedenken, goed luisteren en samen stap voor stap tot de ideale keuken komen.

We kijken uit naar de plaatsing en hopen dat je straks net zo enthousiast bent over het eindresultaat als over het adviestraject. Na montage horen we natuurlijk graag hoe je het totaalplaatje heeft ervaren.

Alvast veel voorpret met je nieuwe keuken!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede uitleg door Robin.We wachten af…

Goede uitleg door Robin.We wachten af tot hij geplaatst wordt.Geven dan door hoe het gegaan heeft en of we tevreden zijn.

9. Januar 2026

Antwort von Superkeukens - Sint Hubert

Bedankt voor jullie review! Fijn om te horen dat Robin van Superkeukens Sint Hubert jullie goed heeft geholpen met duidelijke uitleg. We zijn benieuwd naar jullie ervaringen na de plaatsing en hopen natuurlijk dat jullie straks superblij zijn met het eindresultaat.

Droomkeuken gevonden bij Superkeukens St. Hubert

Samen met Sanel onze droomkeuken uit gezocht, Sanel is super vakkundig en geeft hele goede adviezen. De mogelijkheden zijn allemaal bespreekbaar, en er wordt ruim de tijd voor je genomen, zodat we tot een mooi eindresultaat zijn gekomen. Wij zijn super blij met het eindresultaat.

26. Dezember 2025

Antwort von Superkeukens - Sint Hubert

Wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie samen met Sanel van Superkeukens Sint Hubert jullie droomkeuken hebben kunnen samenstellen! We vinden het belangrijk dat er écht geluisterd wordt naar jullie wensen en dat er voldoende tijd is om tot het beste resultaat te komen. Geweldig dat jullie zo tevreden zijn met het eindresultaat – daar doen we het voor! Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken.

Super tevreden met onze 3e keuken

We hebben onze 3e keuken bij Superkeukens in Sint Hubert besteld, dankzij de professionele kennis van Robin en Sanel is het weer een mooi resultaat geworden!

6. Dezember 2025

Antwort von Superkeukens - Sint Hubert

Wat mooi dat jullie opnieuw voor ons hebben gekozen! Fijn om te horen dat Robin en Sanel van Superkeukens Sint Hubert jullie weer zo goed hebben begeleid naar een mooi eindresultaat. Dat vertrouwen voor een derde keuken is voor ons een groot compliment. We wensen jullie weer heel veel plezier van deze nieuwe keuken!

Ruime keuze

Zijn goed geholpen door Robin en hebben al de tijd voor je top

30. September 2025

Antwort von Superkeukens - Sint Hubert

Bedankt voor de fijne review! Onze keukenadviseur Robin zal blij zijn om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen en dat er alle tijd voor jullie werd genomen. Hopelijk hebben jullie met zijn hulp jullie droomkeuken realiteit gemaakt!

Goed duidelijk advies en goed geholpen

Goed duidelijk advies en goed geholpen
Wij zijn tevreden!

30. September 2025

Antwort von Superkeukens - Sint Hubert

Dankjewel voor jullie review! Wat fijn om te horen dat jullie zo duidelijk en goed geholpen zijn. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe keuken!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

We zijn goed geholpen door Robin

We zijn goed geholpen door Robin, Wij hebben een keuken precies naar onze wens gekregen.

13. September 2025

Antwort von Superkeukens - Sint Hubert

Dankjewel voor deze mooie review! Onze keukenadviseur Robin zal trots zijn om te horen dat hij jullie zo goed heeft kunnen helpen en dat de keuken precies naar wens is geworden. We wensen jullie heel veel kookplezier!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn goed geholpen door Sanel

We zijn goed geholpen door Sanel. Hij was vriendelijk en had duidelijke en goede adviezen. Ook had hij goed inzicht in de mogelijkheden.

13. September 2025

Antwort von Superkeukens - Sint Hubert

Dankjewel voor jullie mooie woorden en de 5 sterren beoordeling! Onze keukenadviseur Sanel zal heel blij zijn om te lezen dat zijn adviezen en inzichten jullie zo goed hebben geholpen. Fijn dat jullie zijn vriendelijkheid en duidelijke uitleg zo waarderen. We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe keuken!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ben super goed geholpen met het…

21. Juni 2025

Antwort von Superkeukens - Sint Hubert

Wat mooi dat je zo goed bent geholpen bij het samenstellen van jouw droomkeuken! Fijn dat je de adviezen als waardevol én ontspannen hebt ervaren. Zo hoort het – helemaal op jouw tempo en wensen afgestemd.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn super geholpen door Sanel en…

We zijn super geholpen door Sanel en hij heeft alles uitgelegd wat goed is en wat het beste is en Sanel heeft een hele mooie tekening gemaakt heel erg mee gedacht hoe we de keuken konden in delen en we zijn er super blij mee en een mooie prijs

14. Mai 2025

Antwort von Superkeukens - Sint Hubert

Wat mooi om te horen dat jullie zo blij zijn met de hulp van Sanel van Superkeukens Sint Hubert! Zijn uitgebreide uitleg, meedenken in de indeling én het maken van een mooie tekening hebben duidelijk het verschil gemaakt. En dan ook nog eens een scherpe prijs – dat klinkt als een geslaagde keukenervaring!

Goed, Professioneel en prijstechnisch goed

We hebben de keuken nog niet maar de eerste ervaringen met Robin van Superkeukens zijn heel goed. Goede uitleg, mooie aanbiedingen en direct een mooie 3D afbeelding op groot beeldscherm. Erg fijn geholpen en daarom ook meteen beslist onze keuken bij Superkeukens te kopen. Uiteindelijk ook een mooie redelijke prijs.

22. März 2025

Antwort von Superkeukens - Sint Hubert

Wat ontzettend leuk om te horen dat jullie eerste ervaring met Robin van Superkeukens Sint Hubert zo positief was! De combinatie van duidelijke uitleg, een goed aanbod en het meedenken in beeld en prijs maakt het keuken uitzoeken een stuk prettiger. Super dat jullie meteen het vertrouwen voelden om de keuken bij ons te kopen – daar zijn we trots op!

Altijd bereid te helpen

Altijd bereid te helpen, snelle reactie en vriendelijke personeel

8. März 2025

Antwort von Superkeukens - Sint Hubert

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je onze snelle service en vriendelijke medewerkers waardeert. We staan altijd klaar om te helpen en vinden het belangrijk dat onze klanten een prettige ervaring hebben!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

SUPERkeuken Prima advisering en meedenken van…

Prima advisering en meedenken van Sanel.
Goede keuzes kunnen maken waardoor wij een mooie keuken samenstelden naar grote tevredenheid. We hebben dus een SUPERkeuken!

12. Dezember 2024

Antwort von Superkeukens - Sint Hubert

Bedankt voor de mooie woorden over onze vestiging in Sint Hubert! Wat fijn dat onze keukenadviseur Sanel jullie perfect heeft kunnen helpen bij het samenstellen van jullie Superkeuken. Veel plezier met jullie prachtige nieuwe aanwinst.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn heel goed geholpen met het…

Wij zijn heel goed geholpen met het samenstellen van onze nieuwe keuken ,heel blij met het advies en dat er naar onze wensen geluisterd werd.Sanel nam de tijd en alles was snel geregeld.Heel blij mee.

1. September 2024

Antwort von Superkeukens - Sint Hubert

Heel fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen en dat jullie de ervaring met 5 sterren beoordelen! Mooi dat keukenadviseur Sanel in onze vestiging in Sint Hubert de tijd heeft genomen om alles tot in de puntjes te regelen. Geniet van jullie nieuwe Superkeuken en bedankt voor het vertrouwen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed en persoonlijk advies en snel…

Goed en persoonlijk advies en snel geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe keuken.

21. August 2024

Antwort von Superkeukens - Sint Hubert

Wat geweldig om te lezen dat je tevreden bent met ons advies en de snelle service! We vinden het belangrijk om elke klant van A tot Z persoonlijk te begeleiden bij het uitzoeken van de perfecte keuken. Bedankt voor het delen van je ervaring!

Superkeukens

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr